Лидл - 90 И нека взимането на играчките започне... сегаааа (почти)

• 114 423
  • 769
  •   1
Отговори
# 90
За какво беше разговора...какво точно искат/питат от Лидл?

# 91
За какво беше разговора...какво точно искат/питат от Лидл?

Не съм сигурна дали въпросът е към мен. От Лидл звънят вече за записалите се за играчки. Между другото знаеха точно колко играчки съм заявила - като едната беше по телефона, а другата по интернет. Само, че втората се беше дублирала, защото формата им за заявка не показваше дали е заявена или нещо подобно.

# 92
Да, и какво точно казват?
...потвърждават бройката, която сте заявили, потвърждават адреса...или трето?

разбрах, че за играчките се обаждат, но не разбрах за какво точно...

"Здравейте, ние сме от Лидл. Звъним ви за играчките.." - само това ли или има продължение??

# 93
  • София
потвърждават бройката, която сте заявили, потвърждават адреса...или трего?

Уточняват кои точно играчки са записани като ги казват по име. Мен точно това ме затрудни, защото не им знам имената. Simple Smile После съобщават на кои дати да се вземат от посочения филиал. Часовете, които посочиха са като за офисно работно време, не е докато работи магазина.

# 94
  • Бургас
Киселите краставички Фрешона от постоянния асортимент ли са, защото съм поръчвала да ми купят веднъж няколко буркана от друг Лидл, когато са били на промоция и сте ги препоръчвали тук, а онзи ден в Мол-ския не ги намерих.

# 95
потвърждават бройката, която сте заявили, потвърждават адреса...или трего?

Уточняват кои точно играчки са записани като ги казват по име. Мен точно това ме затрудни, защото не им знам имената. Simple Smile После съобщават на кои дати да се вземат от посочения филиал. Часовете, които посочиха са като за офисно работно време, не е докато работи магазина.

Най-сетне адвекатен,  конкретен и точен отговор, за който благодаря сърдечно bouquet

# 96
  • София
Уфф, аз ги заявих съвсем в края на срока, а има точките много по-рано събрани, ама докато се натуткам....  Tired

# 97
  • Бургас
И на мен ми се обадиха днес за играчките. Поискаха да потвърдя броят на играчките и вида (т.е имената), казаха, че мога да ги получа от 5 до 9 октомври, в магазин на еди кой си адрес, от 9 до 17 часа.
Аз имам три излишни точки, в Бургас съм.

# 98
  • Варна
Е то сега какво излиза, че за да си вземеш играчката трябва да си пуснеш отпуска. Хората от 9 до 17 обикновено са на работа.

# 99
Ще търчите в обедната почивка... hahaha

# 100
  • Варна
А, мен не ме касае, но се замислих, че е много неудобно измислено. Поне до 18 часа да беше, а то егати, все едно работното време на НАП.

# 101
Благодаря за новата тема. Не ме вълнуват играчите, но дънките в понеделник не бих ги върнала  Blush Даже се чудя дали да не взема от всеки цвят по един чифт  Rolling Eyes

# 102
След толкова добри отзиви за обувките ще се моля да са умалени, че с моя 36 номер все не ми стават обувки от там. Ще взема и на ММ, дано му харесат. Друго май не си харесах.

Влагоабсорбатора от събота дали ще е хубав?   newsm78

# 103
  • Варна
Не са умалени, съвсем точни са, поне съдейки по подметката, би трябвало да са същите като онези през лятото. Номер 38 ми пасна като излят, по принцип нося 38, при някои модели 39.

# 104
  • София
На мен не, че с ами се обадили още, но наистина е много гадно от 9 до 17. Аз съм избрала Лидл-а до нас, който ми е много далеч от работата и няма да мога да отида между 9 и 17............ Tired
За дънките от другата седмица да кажа. Имам черните и тъмносините (дочените  Laughing). Черните са супер, но сините избеляха ужасно бързо.  Tired

Общи условия

Активация на акаунт