Лидл - 90 И нека взимането на играчките започне... сегаааа (почти)

• 114 823
  • 769
  •   1
Отговори
# 315
Еее жалко и аз смятах да ходя за тях...

# 316
  • Пловдив
Аз пък хич не съм забелязала, че днес пускат новата промоция и си мисля за четвъртък. Сега бебо яде и отиваме да видим каква е хавата.

# 317
  • София
Е чак тънки не ми се видяха нещата. Rolling Eyes
Аз главно отидох заради спалните комплектчета, но и като цяло десена на нещата много ми хареса. Доволна съм от покупките. Peace
Опаковките са много красиви и нежни.
Разбира се в 7 часа сутринта вече имаше бабки и няколко мъже изпратени със списъци. Всеки звънеше по телефона: "Ама малки ми се виждат", "Кой точно цвят" hahaha

# 318
Кой е най-малкият номер на светещите гумени ботуши? Сто пъти ги гледах в сайта и не видях да пише никъде от кой и до кой номер са...
24/25 е най-малкия номер. Аз затова го написах 2 пъти в предния си пост, има най-малко бройки от него или най-бързо свършва  Confused В брошурата и сайта наистина няма номера  ooooh!

# 319
Аз едва се доредих до малко бебешки неща в 9.00ч. Почти всичко беше разграбено Tired

# 320
Сутринта взех сутиен, доволна съм. Имаше само една бройка от моя размер. Взех от този с черната дантела. Бяха заредили най-много от белите. Гледах и бебешките неща, но бяха прекалено тънки и се отказах.

И аз така-последния 80С от черният. Не че има повече бели, просто другите са разграбени рано според мен. И първо изчезват С-ките #Cussing out Но явно имам късмет-грабнах последният и единствен де Laughing

Другата седмица олекотени якета за мама, тати и децата Peace

# 321
Кой е най-малкият номер на светещите гумени ботуши? Сто пъти ги гледах в сайта и не видях да пише никъде от кой и до кой номер са...
24/25 е най-малкия номер. Аз затова го написах 2 пъти в предния си пост, има най-малко бройки от него или най-бързо свършва  Confused В брошурата и сайта наистина няма номера  ooooh!
В Люлинския лидъл имаще от светещите ботуши до 28/29 номер. Ние си взехме от несветещите 30/31, но май са ни доста големи та ще седят за по нататък.

# 322
  • София
Значи няма да се доредя до сЮтЮен, и аз съм 80C. Не се доредихме и до непромокаемите панталони за деца, ММ докато отиде на обяд до Лидл и няма нищо вече.........А не успява всеки път да отида преди работа.  Tired

# 323
Винаги изчезват рано нашите номера, Дидка... но пробвай си късмета все пак, може да те чака някой..Моят на второто ровене го открих. веднъж прерових и не намерих. Беше се подпъхнала кутийка отдолу между стелажите...

# 324
Другата седмица олекотени якета за мама, тати и децата Peace

Честит сутиен  Flutter
На плакатите след касите ли има информация за якетата?  

# 325
  • София
Винаги изчезват рано нашите номера, Дидка... но пробвай си късмета все пак, може да те чака някой..Моят на второто ровене го открих. веднъж прерових и не намерих. Беше се подпъхнала кутийка отдолу между стелажите...
Уфф, моя мъж хич не е по-ровенето, попогледне отгоре-отгоре и казва няма.......

# 326
А Лидл пускали ли са някога сутиен с чашка А, че Б ми се струва голям?

# 327
Аз взех единственото 80С, а бях там още като отвориха.

# 328
Явно в различните магазини има различни размери сутиени. В Бургас/ Трапезица/ има колкото си искаш 80C, но ми се видяха големи. Черните с мрежите, не ми се видяха качествени Peace
Бебешките неща бяха много нежни, в прекрасни опаковки...

# 329
В Люлин нямаше останали нощници, а много исках. Взех сутиен С и бикини

Общи условия

Активация на акаунт