Лидл - 90 И нека взимането на играчките започне... сегаааа (почти)

• 114 780
  • 769
  •   1
Отговори
# 405
Момичета от Свобода и Люлин виждали ли сте  гирите от миналата седмица при вас?
Има в магазина на Стамболийски, ако ти е удобноа локацията.

# 406
Каква е тази шатра? Малко пояснение, моля 😁😄
Пускат залежали неща от всичките си магазини от предната година на промоционални цени - 2,3,5 и 10 лева и т.н. Например кошовете за пране, които бяха 15ина лева, бяха по 5, но в други цветове. Ще видим къде и кога ще бъде следващата. Има в различни градове. Последно беше в Младост, София.
Имате ли мнение за влагоабсорбатора, който ще пускат тази събота?  Praynig
И аз се интересувам дали някой го е ползвал - шумен ли е, върши ли работа и т.н

# 407
Къде обявяват тази шатрата на фейсбук страницата ли?

# 408
Обсъдихте ли пухените якета, които ще пуснат в понеделник?

# 409
  • София
На шатрата в Младост се говореше, че есента ще има, но къде и кога, никой още не знае. Много ми се ходи. Малкия има подаръци до пълнолетие, скрити в гардероба от тези шатри  Mr. Green

# 410
  • София
Купих си околоочен крем Cien Q10. За първи път виждам околоочен крем в Лидл. Взех и дневен  от същата серия. Имам и нощен Q10, от който съм доволна.
След като ги пробвам ще мога да ги сравня с Balea Q10  Mr. Green

# 411
  • 1st floor
Тези гири не си заслужават цената според мен. Ако си от Люлин, иди в Спорт Депо или виж в Китайския мол. По едно време китайците бяха пуснали гири за някакви смешни пари, но не съм ходила много отдавна и не знам сега дали има. В Джъмбо също са на прилична цена.

# 412
А де, чакам и аз. Толкова са напълнили магазина със стари неща, че си има достатъчно стоки за шатра. Следя фейсбук страницата им само и само за да не я изпусна
Ако спазят хронологията от минали години първо е на Ботевградско шосе-Младост-Надежда.

# 413
  • Бургас
Да се оплача. В сряда не можах да стигна до магазина за бебешки дрехи. Вчера сутринта бомба паднала- два чорапогащника, 3 комплекта бодита 86-92 и 5- 6 бр. чаршафи. А от предното пускане на бебешки до скоро се търкаляха поанталони и блузки. Дали са заредили по-малко бройки този път?
Харесах си якета, за мен и за каката от следващата седмица. С нашия почти постоянен вятър ще са ни от полза. Ама май ще трябва рано-рано в понеделник да съм там.
От хранителните нещо да препоръчате от Октоберфеста?

# 414
Аз само брецелите очаквам. Предишни години пускаха и замразени брецели. Сега не видях

# 415
Тези гири не си заслужават цената според мен. Ако си от Люлин, иди в Спорт Депо или виж в Китайския мол. По едно време китайците бяха пуснали гири за някакви смешни пари, но не съм ходила много отдавна и не знам сега дали има. В Джъмбо също са на прилична цена.
Надявах се да са хубави понеже доколкото си спомням са с регулираща се тежест т.е може да ги ползваш като 2у килограмови или 3 както си прецениш.  Не съм ги виждала, но щом казваш ще ти се доверя ти тренираш с Руми Илиева, нали  newsm78 (ако не се лъжа) именно за нейните тренировки ми трябват кажи-речи от начинаещите съм  Embarassed

# 416
Май минаха кожените якенце, но аз да кажа. Майка ми си взе миналата година и е много доволна.  Peace Предполагам, че и тези предстоящите ще са хубави.

Пускали ли са до сега уреда за почистване на прозорци? Чудя се дали ще върши работа? Изглежда удобен с това резервоарче. Някакви отзиви?

# 417
  • Пловдив
гледах през приложението, че от четвъртък ще има печати и хартии... Искам да ги разгледам и през компютъра, че на телефона много се дзверя, но не ги намирам newsm78

# 418
  • София
гледах през приложението, че от четвъртък ще има печати и хартии... Искам да ги разгледам и през компютъра, че на телефона много се дзверя, но не ги намирам newsm78
http://www.lidl.bg/bg/Online_Brochure.htm
долната брошура от 26 септември до 2 октомври, стр.16.

# 419
  • Пловдив
Благодаря Hug

Общи условия

Активация на акаунт