Лидл - 90 И нека взимането на играчките започне... сегаааа (почти)

• 114 734
  • 769
  •   1
Отговори
# 510
  • гр. Варна
Детски дебели якета/за малките деца/ имаше на плакатите и френска седмица.
Хумус и мюсли нямаше, само картофена салата си взех - разкошна е с фреш сос. Утре ще си взема и от другата със сметана и див лук.

Здравей,якетата на плакатите,тези ли са?

http://www.lidl.de/de/lupilu-kleinkinder-jungen-jacke/p226185

# 511
Е, зимата бяха, в скиорска седмица,и грейки за ръце имаше

# 512
  • София
Хумус и мюсли нямаше, само картофена салата си взех - разкошна е с фреш сос. Утре ще си взема и от другата със сметана и див лук.

Други цветове, но подобни, с пухче на качулката. 25 лв.

# 513
  • до едно тепе
Дупчиците се получават от ципове, банели на сутиени.
Затова е добре да се закопчават или да се перат в мрежички.
Закопчавам всички ципове и копчета( тик так), а сутиените пера в мрежички, защото ме е страх банелите да не ми повредят пералнята. Та не е от това. Явно аз съм попадала на по-гадно трико. Просто ми е чудно,че само лидълските се надупчват.
Онзи ден си взех кайма смес 40/60. Изобщо не ми хареса. Много едро смляна и не успях да заформя топчета за супа. Набърках я на мусака и имаше хрущяли и парченца костици вътре Rolling Eyes Няма да повторя определено Naughty

# 514
  • гр. Варна

Други цветове, но подобни, с пухче на качулката. 25 лв.
благодаря bouquet

# 515
  • Пловдив
Момичета, аз скоро от Кауфланд си купих подобно яке за 32 лв. Вярно тези от Лидл са малко по -красиви  (от брошурата,на живо не ги видях ),но цената е доста по -висока. Интересно, че по -дебели, ватирани детски ги пускат за 20 -25 лв. ,а тези на такава цена.

# 516
Според мен качеството на дрехите в Лидл много е паднало. Аз все по-рядко купувам от там. Основно нещо детско, което ще се носи или в къщи, или сега в яслата. А якетата изобщо не ми харесват на мен.. Нито цената им. Опасни са Лидл. Успяват за всяко нещо, което пуснат, да предизвикат "истерия" и "бой" пред щандовете  Mr. Green

Лидл не са виновни. Виновни са клиентите. Няма тема за друг магазин, която да е толкова дълга. И всички са във възторг. Аз не разбирам тези жени не ходят ли по други магазини. После им е криво като вдигат цените и това, че цените тук са по-високи от другите страни. От Лидл редовно следя форума и се ориентират коя цена й е време да бъде вдигната. Истерия!

# 517
Дебело зимно яке в лидл не съм видяла. За мен са тънки....имат полар само в горната част,надолу нямат както и в ръковите нямат. На сина ми купих дебело ватирано яке от друг магазин за около 40 лв беше. Та лидълските на нас са ни тънички Laughing

# 518
  • Бургас
И от мен един минус за каймата - пълна със ситни костици, ама ПЪЛНА! Интересното е, че беше свинската от плешка, а не смес, като в по-горното оплакване Tired Нещо не са им час май машините за обезкостяване на производителите Crossing Arms

Взех си якенце дългичко (даже две, за да видя с кое в крайна сметка ще се харесам и ще ми е по-удобно), че нямам грам връхна дрешка в момента. Тъничко е наистина, особено като го сравнявам със старото ми подобно яке пак от Лидл, но отпреди 2 години (с махаща се качулка и с ластичен колан), ама пусто като имам нужда... И ми стои добре при всите ми пухкавини Embarassed

# 519
Здравейте, момичета,
Искам много да благодаря на тези, които ми помогнаха с точки. Едно голямо благодаря!!! Трябва ми още една точка - дали някой има излишна ?

# 520
  • have faith and be patient ..
А аз да питам, някой помни ли кога пускаха затоплящите подложки за легло миналата година? Изтървах ги, а много искам, и се чудя дали да чакам Лидл или да си търся другаде.  bouquet

днес на Владислав видях електрически одеяла , не разбирам дали говориш за същото ..

# 521
  • София
Аз пък неочаквано се сдобих с яке от дългите. Имам от миналата година късо, доволна съм. Отидохме вечерта към 21ч и ме чакаше едно от моя размер- е как да устоя.  Laughing

Вчера синът ми си взе сладолед Копа кабана (от малките, да си хапнеш в момента)- страшно вкусен.

# 522
В петък ще купувам Ариел на промоция от 9,99 за 2кг/л - пиша,  за тези които не са видяли брошурата.

# 523
  • София
Ако някой се интересува от детски шкаф с текстилни чекмеджета и детска ракла, каквито бяха пускали в Лидл
Скрит текст:
Има тази седмица в Кауфланд – шкаф 40 лв. и ракла 50 лв.

# 524
  • София
Нали знаете, че  Lidl и Kaufland са с един и същ собственик  Simple Smile
В последната година забелязвам, че пускат едновременно идентични неща.

Общи условия

Активация на акаунт