Лидл - 90 И нека взимането на играчките започне... сегаааа (почти)

• 114 741
  • 769
  •   1
Отговори
# 735
  • Асеновград
Някой с отзиви за детските обувки от днес, да знам дали да ходя до магазина ?
Взех черни на малкия.Другите ми бяха много шарени.Довечера ще ги мери , дано съм улучила размера.Черните са велур и при дъжд очаквам да се мокрят.

# 736
  • Майничка
Сутринта профучах за тонколонки за работа, че старите дадоха фира - за тези пари са направо супер. Ще взема още 2-3 за подарък на тийнове по Коледа.

# 737
Вчера бях в Зарата-ми якетата,елечетата все едно от лидълските  newsm78 копирали са ги едно-към едно   ooooh! само са на двоини и тройни цени  Naughty в този смисъл лидълското качество и цени напълно ме устройват-взехме още памучни тениски за ММ,елече за малкият,от днес -поларче и термо панталонки,а за мен  взех от тия панталони дето са м/у спортно долнище ,потури и панталон-видях ги в Зарата са 60 кинта  Twisted Evil за разходки с кецки и яке  са пЪррфекТ  Peace

# 738
  • софия
Някой ходи ли вече за играчка? Има ли проблеми или са ок с организацията?

# 739
Купих два панаталона, две блузки и един чорапогащник (който се оказа разринчен  Twisted Evil)

Якетата са си пълна скръб за мен. Пак ще опрем до Некст или Майорал. Хем къси, хем тънки, че и с грозен десен  Tired

Панталончетата изглеждат готино, или за градина или за вкъщи, все ще влязат в приложение.

# 740
Те са от 5ти Simple Smile

# 741
  • софия
Те са от 5ти Simple Smile
smile3537 Много съм зле. Знам, че са от 5ти, но нямам идея защо съм решила, че днес е 5ти. Crazy

# 742
Джей ако не се бъркам сме в един град. Много хубави якета има в Липненски, чак ме е яд, че малката няма нужда, може да са се пообрали номерата, но пък има и доста магазини от веригата в града. На сайта ги гледах, но изглеждат смотани а на живо много ми харесаха. 35 лв,цветни, не са къси до кръста, имаше по-прави и с колан. twinki е емблемата, качествени,много добре ушити  Peace
От там купих преди месец момчешко, много по-хубаво от лидлските 25лв. Peace
Вчера ходи и нарочно разгледах тънките якета, много са тънки, не си заслужават цената. Същите, ама 1към едно момчешки гледах в един магазин бързооборотни стоки/китайски предполагам 15-18лв беше цената  Wink

Чудя се и аз за колонките/за тийн/. Взех преди месец от кауфланд и ги върнах неотворени  ooooh!, . Мъжо каза, че били слаби  Rolling Eyes

# 743
  • София
ПОларените суитчъри от днес са пълна скръб, нямат нищо общо с поларените суитчъри от минали години.  Tired Верно че са по 11 лв., а миналогодишните бяха по 15лв. Сега ме е яд, че не взех на малкия като пускаха миналия месец подплатени суичъри.....

# 744
Джей ако не се бъркам сме в един град.
В Пловдив съм Simple Smile
Благодаря за инфото, аз нямам навика да заглеждам другите стоки във въпросния магазин. Влизам за да купя мокри кърпи само. Гледам да избягвам купуването на дрехи/обувки за детето от такива магазини. Но все пак ще хвърля поне едно око другия път.

# 745
Джей
Скрит текст:
И аз влязох за тетрадки, обаче якетата са наистина хубави.Вътре са с полар, едните до кръста, другите до долу. Тези от 35лв хваля, има и по-евтини , те не ми харесват  Peace И чорапи купувам , памук с еластан, когато има, по 60 ст  Peace
Има и космонавти за по-малките, пак 35, много хубави са и те, с полар, двойни долу на крачола, да не пропускат и силиконова каишка за ботуша. Много изпипани.

# 746
Искам да върна дреха,а имам само касова бележка.Липсва етикета и найлоновата горна опаковка.Как смятате,може ли да откажат да я вземат?

Леко в страни от темата, но понеже ме впечатлиха..:
преди 2 седмици бях в един гръцки лидл; руснаци пред нас, си купуват диня. Леко имаше нараняване на кората; служителките нещо се попитаха една друга (предполагам дали имат друга за смяна) и в крайна сметка не им я таксуваха изобщо.
Peace

# 747
  • София
Вчера бях в Зарата-ми якетата,елечетата все едно от лидълските  newsm78 копирали са ги едно-към едно   ooooh! само са на двоини и тройни цени  Naughty

Ако става въпрос за магазин "Зара" и аз ги гледах якетата, но са доста по-хубаво качество от лидълските, не може да става сравнение. Даже ги пробвах. Кройките са също доста по-добри. Да, скъпи са, уви...

# 748
Скрит текст:
Миналогодишното ми зимно яке е от Зара, уверявам ви, няма нищо общо с лидълските от миналата седмица. Миналогодишните им есенни модели също са в пъти по-добри и за мен цената им е абсолютно оправдана. Тази година и техните есенни модели не ми харесаха, но от зимните съм си харесала две. Кройките им са много добри и дават линия. Единствено в техните якета се харесвам. Всички останали, които съм пробвала стоят ужасно - никаква форма и надути като балони. Да не говорим, че моето е с пух, който няма нищо общо с ватата на лидълските якета. Прано е многократно, но след изсъхване пухът стои навсякъде, не се е събирал като случая с ватата при bradata. Приятелят ми има есенно и зимно от там, аз имам зимно и сме доволни, пак от там ще си взема

# 749
  • Пловдив
От коя майонеза сте доволни?От тези деликатесните,т.е. не оная обикн в кутийката.

Общи условия

Активация на акаунт