Кюретаж и забременяване след това - тема 69

• 76 638
  • 757
  •   1
Отговори
# 45
Лил, честито! Да ви е живо и здраво съкровището, а на мама - бързо и леко възстановяване!  Heart Eyes bouquet

# 46
Ех, че хубавооооо  Heart Eyes Още едно бебче  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Живо и здраво да е, много да ви радва!!!

А ние вчера бяхме с кумовете и тяхното слънчице. Почти на 4 месеца е. Преди това пък си писах с Bubble и ми е тоооолкова позитивно. Вчера ми дойде и този месец вече започваме.

Пак да питам, съжалявам. Кога е редно да ида да ми мерят фоликули?  Embarassed На 32 дни ми идва. Tired

# 47
Лолитка,честити дне черти  Hug
Лил честито бебче да ти е живо и здраво и много късмет  Praynig

# 48
  • София/Севлиево
Лил, честито и тук.Бъдете здрави и щастливи  Heart Eyes

# 49
Честито, Лили Simple Smile Безкрайно здрави и щастливи бъдете  Hug

# 50
Чудесни новини в новата тема!   Simple Smile

Лил, честита рожба!  bouquet
Детенце да расте здраво, а ти да имаш много кърма, за да си го храниш.  Hug

За съжаление, няма как да допълня списъка от първа страница, сайтът не позволява вече промяна.

Приятно петъчно настроение, момичета.   Hug

# 51
lil.vasileva Честито ! Да е здрав и щастлив малкия юнак! Много да ви радва, на теб бързо възстановяване!

# 52
Лил честито бебче! Бъдете живи и здрави и винаги обичани

# 53
Лил, честита ти рожба! Пожелавам на малкия юнак да расте много здрав и да има едно великолепно и щастливо детство, а на вас с таткото пожелавам много сили за да му го осигурите  Hug
Благодаря, момичета на всички и дано пожеланията Ви стигнат до Божите уши! Пожелавам го на всички в най-скоро време.  Hug
Kamache.yo, бързо на преглед - с направление или без! Мисля,че е трябвало да отидеш по-рано, момиче. То вече каквото е станало е станало,но не си играй със здравето ти.

# 54
  • варна
Здравейте, момичета! Отдавна не съм писала, но ви чета редовно.
Съжалявам за новите попълнения Cry Бъдете силни момичета  Hug
Честито на всички, които видяха  EFP, лека и безпроблемна бременност до появата на заветната цел  smile3504
Честито и на момичетата, които успяха да стигнат до успешен финал и вече си гушкат бебчетата bouquet

Ние възобновихме опитите, но вече два месеца нищо, а така се надявах, че ще стане от първия път :cry
Преди време бях попаднала на един пост на един био магазин за добавката шатавари и отдолу имаше няколко коментара на момичета,които са забременяли след като са я пили. Някой случайно да е чувал нещо за нея или да я е пил? За всеки случай си я взех и от вчера я пия пък ако не ми помогне поне няма да ми навреди Simple Smile

mama_golqma, не знам какво стана с теб,но предполагам Cry Надявам се,че си добре вече Hug

# 55
  • Пловдив
Мама Голямааа, и аз не смеех да питам, защото се боях от лоша новина и реших, че ще споделиш като го почувстваш! Мноооого се радвам, че предчувствието ми е било грешно! Повечето е зад гърба ти, още мъничко ти е останало Simple Smile

# 56
  • варна
Е супер, много се радвам. Мислех,че нещо се е случило и затова не влизаш вече. Да сте живи и здрави с бебчо    Hug

# 57
Старият ми профил Trakia-BG е блокиран, от него не може да се отговаря.

Не съм преставала да ви подкрепям мисловно, момичета.  Hug
Вярвайте и всяка ще успее в борбата!  Hug

Гледам към влизане в осми месец, бебчо много рита.  Heart Eyes
Благодаря ви за загрижеността.   Hug

Искрено желая двучертичкова лавина и мечтан бебевалеж и в тази болезнена тема тук.  baby_neutral
Много се радвам че сте добре. Много се бях притеснила за теб. Да сте живи и здрави.
 bouquet Hug

# 58
Днес е моят ден ! Тази сутрин със свкцио се роди моето момченце Матео, 3.100кг 46см Simple Smile в 36
+2 г.с ...
Лил честито за бебчето. Да сте живи и здрави и много да ви слуша.. bouquet Hug

# 59
Добро утро, момичета. Честит празник - Вяра, Надежда, Любов. Ние, тази група, ако нямаме празник, не знам кой има.

Честит имен ден, ако и някой тук празнува  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт