ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 3 [219]

• 31 216
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
Пончика е метнал тази снимка У фейса на Чачо с линк към фрага  Joy

След този фраг не очаквам да е серт към Мелек Rolling Eyes

Всеки наемен убиец на мафията си има слабо място  Joy Joy в нашия случай ще е щерката на боса  hahaha

# 151

ако Мелек сънува, може и да е мек и мил, но в действителност ще я поизмъчи  Mr. Green

# 152

той й чукнал среща м/у детска катерушка и брега, те чакат серт изпълнения  hahaha hahaha hahaha

а строящия се мост отзад видяхте ли  Joy Joy  ха, как им пасва за фон  Joy Joy  накрая може да преминат по него с чоджукчето  Joy Joy

Може да е нечий сън  Whistling или илюзия  Thinking Mr. Green

и сън да е, после пак там ще се срещат  Joy Joy

има и плуващо куче  hahaha hahaha hahaha   а то има къщурка до пейката   Laughing Laughing 

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo абе джадъ  Joy как ги видя всички тези работи бе  Joy Joy

ако Мелек сънува, може и да е мек и мил, но в действителност ще я поизмъчи  Mr. Green

такива сънища може само тя да сънува  Naughty наЩУ ще сънува някакви стрелби и полицейски работи  Crossing Arms Crossing Arms Joy

# 153
  • Яко в Матрицата...

Сънища... Ох, ох, ох, аман ще кажа  hahaha

# 154

Сънища... Ох, ох, ох, аман ще кажа  hahaha

Mr. Green няма я великата сценаристка и може да минем без сънища  hahaha може пък Мелек да си представя как я кани на среща Сарп и как да се държи .. репетиция един вид  Joy Joy ама реалността трябв ада е друга, много различна от нейните представи  Naughty Joy

# 155

той й чукнал среща м/у детска катерушка и брега, те чакат серт изпълнения  hahaha hahaha hahaha

а строящия се мост отзад видяхте ли  Joy Joy  ха, как им пасва за фон  Joy Joy  накрая може да преминат по него с чоджукчето  Joy Joy

има и плуващо куче  hahaha hahaha hahaha   а то има къщурка до пейката   Laughing Laughing 

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo абе джадъ  Joy как ги видя всички тези работи бе  Joy Joy

радвай се, че не ти казвам кво има под моста  Mr. Green    hahaha hahaha

# 156

newsm78 какво има?  Joy Joy

# 157
Скрит текст:

нищо, нищо  Joy Joy

и за Лейльош се намери яхта  Crossing Arms Joy Joy

https://pbs.twimg.com/media/Csfy21xXgAA3Iny.jpg

# 158
Скрит текст:

нищо, нищо  Joy Joy

и за Лейльош се намери яхта  Crossing Arms Joy Joy

Joy Joy всички на яхти бе  hahaha даже някакъв cagatayulusoyy_ харесал снимката и докато види долната черта една в Т щяла да получи удар  Joy Joy Joy

# 159
Скрит текст:

той й чукнал среща м/у детска катерушка и брега, те чакат серт изпълнения  hahaha hahaha hahaha

а строящия се мост отзад видяхте ли  Joy Joy  ха, как им пасва за фон  Joy Joy  накрая може да преминат по него с чоджукчето  Joy Joy

Може да е нечий сън  Whistling или илюзия  Thinking Mr. Green

и сън да е, после пак там ще се срещат  Joy Joy

има и плуващо куче  hahaha hahaha hahaha   а то има къщурка до пейката   Laughing Laughing  

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo абе джадъ  Joy как ги видя всички тези работи бе  Joy Joy

радвай се, че не ти казвам кво има под моста  Mr. Green    hahaha hahaha

newsm78 какво има?  Joy Joy

нищо, нищо  Joy Joy

и за Лейльош се намери яхта  Crossing Arms Joy Joy

Joy Joy всички на яхти бе  hahaha даже някакъв cagatayulusoyy_ харесал снимката и докато види долната черта една в Т щяла да получи удар  Joy Joy Joy

hahaha hahaha hahaha hahaha   Party Party Party

# 160
  • Sofia, Bulgaria

Като го гледам как  преглъща след нея  Crazy
  Хич не очаквам да е лош  Peace Joy Joy Joy Joy
  Иве,ти пък видя всички детайли в пейзажа  Grinning Grinning Grinning Grinning
 Аз още 5 пъти да го бях гледала,пак нямаше да ги забележа  Mr. Green
 Сигурно щот най вече гледах Сарп  Flutter Laughing Laughing Laughing

# 161
лека нощ  Hug Hug

яяяя Лили е на балкона.  love001 love001 love001

# 162
Якшамлар Hug

Фрагманът мнооо любовен ooooh!  Сарп и Мелек, Мерт и Ейлем ( нали така се казваше героинята на Дамла Rolling Eyes )
Само пропуснаха да дадат дЕдко как задява булки Mr. Green Joy

Искам екшън и точка Naughty  Тез лИбовни сцени да ги пускат през 10 серии по 5 мин. максимум Twisted Evil

Обаче Сарп едва ли ще е лош с Мелек Peace  Героят на Лео се държеше добре с докторката Laughing

Арас ми става все по-смешен с тез къдрици и бузи hahaha  И Курабия има бузки, ама Арасчо води класацията Joy
А Чачо възмъжал Crazy  Гледам му снимките от преди и сега - машалла  Flutter

# 163
Привет, прекрасни! Hug Hug Hug

АниHug Heart Eyes миличка, благодаря ти за стахотно оформената тема.. По всичко си личи, че ги правиш с много любов и желание Peace Peace Да си ни жива и здрава! Също така ти благодаря и за прекрасните пожелания за Байряма, както от сърце благодаря и на другите момичета за поздравите Hug Hug Hug Hug Hug

Чачеци за теб.. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Това пък за дЖадъ, Hug Heart Eyes  която от кога се мъча да убедя, че  Чачко е оформил мускули Peace Peace Както четох в туитър, и този потник ще го свалят.. Laughing Laughing Laughing

МимчеHug Heart Eyes миличка, със здраве да си ползваш лаптопчето, на мен все още не ми е дошъл реда за такова Cry Cry Cry

А сладкото ми Бойче Hug Heart Eyes с още по-сладките многоточия де е newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Сега нека и аз да се изкажа по горещия въпрос.. Ренка, Hug Heart Eyes миличка, ама без ашк не може бе ooooh! ooooh! ooooh! Спомни си за Сускунларите и Въпрос на чест. Двата сериала, които на мен ми харесаха най-много.. Но в единия за 26 епизода имаше няколко целувки и джиджи-биджи, пък в Сускунларите дори май нямаше.. Нямаше оформена двойка и в двата сериала и затова независимо, че и двата сериала си бяха много добри и двата приключиха на  двайсет и няколко епизода.. Те това е положението!
Затова и продуценти и канали са наясно, че ашка е голяма работа за турският зрител.. За да добиете представа за какво говоря, ето ви един пример.. В ютюб най-много гледания имат тези клипчета от сериали, в които има целувчици, охкания, ахкания, горещи погледи, страстни прегръдки и тем подобни..  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

На мен не ми пречи да има такива сцени, аз и без това си гледам само любимците.. А Чачко е невероятен! И като игра и като всичко друго, затова останалите подробности за мен са без значение.. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

А и в описанието на характерите за Сарп писаха, че след влизането на адвокатката Мелек в живота той колкото и да се правел на твърд и невъзмутим, емоционалната му студенина щяла да се пречупи.. Превода не е едно към едно но в общи линии беше нещо такова..

За Тарък Акан..
Скрит текст:
Ами аз го познавам от турските филми, много си го харесвах...  Той беше наистина емблематична фигура в турското кино.. Мога да предположа, че сигурно Чачко е израснал с неговите филми.. Обобщавам онова, което днес ми попадна в туитър като информация за него.. На някакво съзтезания за красота навремето спечилил първо място и така навлязъл в света на киното.. За кратко време станал любимец на зрителите, особено на нежната половина от тях... Доста време е играл в любовни и романтични филми, но впоследствие те му омръзват и той започва да се снима във филми на социална тематика, започнал да привлича вниманието на зрителите към наболели обществени проблем в страната.. Той е голям подръжник да Ататюрк.. Никога не се е отказвал от убежденията си..Винаги е отстоявал принципите си.. Дори на цената да не играе в киното за известно време. Заради това, че е имал смелостта да ес противопоставя на управляващите , дори е бил хвърлен в затвора, изтезаван и след това в продължение да 12 години епродължавало делото срещу него..  Винаги е подкрепял слабите и беззащитните..
Когато през 2012 година журналисти  и други просветни хора са били хвърлени в затвора поради причини като сегашните, той е бил начело на шествието, което е искало освобождаването на тези хора..  Тези снимки са оттогава..

Играл е в 111 филма, в четири сериала, издал е една книга, получил е стотици награди.. Прословута е неговата фраза на някаква конференция..

Казал е: Да си ататюркист означава независимост, да си ататюркист означава национална гордост, да си ататюркист означава да бъдеш революционер..

Милички, писах на майката на малката Мелин.. Тя щяла да играе малката Мелек.. Демек Сарпче и Мелекче са се познавали от малки.. По време на целия сериал щяла да има снимки с Мелин, 39 епизода ще се наслаждаваме на Чачко със сигурност.. И това ознавача, че ретроспекции ще има бол в сериала ни..

Хайде това беше от мен Peace Peace

Прегръщам ви всички Hug Hug Hug Hug Hug

Синан, ти си страхотен! bouquet bouquet bouquet bouquet

# 164

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Crazy Crazy  Heart Eyes

Crazy Flutter Flutter

Чачи е скулест  Shocked Grinning , Фръцлата е горкана , Арас ми хареса, в роля е, а Дамла е 2D...  Grinning

Hug Hug Синан  bouquet всички  Peace Hug Hug

Лили  Hug Heart Eyes   bouquet

Последна редакция: пт, 16 сеп 2016, 23:26 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт