На море в Турция - тема 46

• 174 776
  • 750
  •   1
Отговори
# 375
Момичета,моля пак за коментар за CRISTAL  SUNRISE QUEEN-SIDE.Някой бил ли там?

# 376
Здравейте, допускам, че вече е коментирано, но не мога да намеря с търсачката: как да разбера в даден хотел (Rixos Sungate) каква храна за бебета се предлага? Предстои ни първа почивка с бебе и искам да знам какво да очаквам. Миналата година още бременна мернах във Voyage Sorgun, че имаше пюрета на HIPP, отделно варени зеленчуци на пара, сухари - отделен бюфет за деца. Някъде има ли описано с подробности?

# 377
  • Варна
Здравейте, допускам, че вече е коментирано, но не мога да намеря с търсачката: как да разбера в даден хотел (Rixos Sungate) каква храна за бебета се предлага? Предстои ни първа почивка с бебе и искам да знам какво да очаквам. Миналата година още бременна мернах във Voyage Sorgun, че имаше пюрета на HIPP, отделно варени зеленчуци на пара, сухари - отделен бюфет за деца. Някъде има ли описано с подробности?

Писах ти на лични  Peace

# 378
Мога да се похваля с резервация за Камелия Фулия  началото на юни

# 379
Здравейте,
Почиваме всяко лято в Турция.Проблема е че сина ни вече е над 13 години и се налага да търсим хотели с оферти за двама + гратис дете поне до 14 години.Има ли други освен Ефталиите?Моля помагайте!

# 380
  • Резерват "Северозапад"
Същият въпрос и мен ме вълнува Peace. Аз открих хотелите от веригата LIMAK, но не знам дали са читави newsm78...

# 381
Същият въпрос и мен ме вълнува Peace. Аз открих хотелите от веригата LIMAK, но не знам дали са читави newsm78...
Бъдете спокойни, читави са. Децата там са до 14.99г.  Peace

# 382
  • Beyond the Frontiers

Внимавайте с Лимак Лимра - продават и едни стаи в част парк, които са втора линия. Иначе всичките са доста добри и с отлично отношение и политика към деца.

# 383

Веригата е много добра  Peace

# 384
  • Резерват "Северозапад"
Благодаря Ви за споделените мнения bouquet...остава да умувам към коя агенция да се ориентирам, защото от Ориент не съм особено възхитена Mr. Green( до Мармарис ни кандилкаха 22 часа ooooh!).

# 385
  • Варна
Благодаря Ви за споделените мнения bouquet...остава да умувам към коя агенция да се ориентирам, защото от Ориент не съм особено възхитена Mr. Green( до Мармарис ни кандилкаха 22 часа ooooh!).

Че то колко е до там? newsm78

# 386
  • Бургас

Че то колко е до там? newsm78
Ние пътуваме от Бургас до Мармарис за 15 часа. От София пътя е повече ама да е чак 7 часа отгоре  Rolling Eyes

# 387

Lora_mum , честита резервация. Поздравления за избора .Хотела Ви е страхотен.
Благодаря!Много се радвам за нашата първа почивка в Турция! Резервирах през Травел Сийзън. Много отзивчиви професионалисти!Поисках им индивидуална оферта с конкретни изисквания и ми предложиха много варианти на супер цени!На тези цени със сигурност не мога да си намеря сама оферта за такъв клас хотел и за трансфер до хотела.Много съм доволна и очаквам с нетърпение следващото лято!
Честита резервация Lora_mum!)
Извинявай, чета но нещо пропуснах, кой хотел резервира чрез Травел Сийзън и при какви условия, период, вид настаняване, колко човека, начин на пътуване?
Ееееее, започна се вече!
Резервирах RIXOS PREMIUM TEKIROVA / STD ROOM GARDEN VIEW в Кемер. Двама човека с дете на 8 г. С автобус до Анталия и с трансфер от Анталия до Кемер - ще ни вземе посрещащата агенция. Периода е от 16.06.2017 за 7 нощувки. Ранни резервации с плащане 30 процента сега,  тридесет до 31 януари и остатъка преди да отидем.Допълнителна застраховка отмяна на пътуване.
Може ли запознатите да споделят как е плажа пред хотела на RIXOS PREMIUM TEKIROVA  в Кемер? Има ли остри камъни, бързо ли става дълбоко?Моя съпруг и малката са плувци, но аз не мога да плувам добре, и плувам само на плиткото. Mr. Green

# 388
  • Русе
Нас от Кушадасъ до София миналото лято ни кандилкаха 21,5 часа, ти се жалваш за 22 от Мармарис  Wink

# 389
До мармарис 22ч. си е много добре да ви кажа, но до Кушадасъ си е множко 21ч.

Общи условия

Активация на акаунт