АПРИЛче в коремчето расте, скоро пред всички ще ни издаде - Тема 4

• 33 033
  • 731
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Май не. То си е формула, няма кой да си играе да я променя заради мен Simple Smile То ако пипнеш един коефициент, трябва да уравновесиш другите, за да не се получи изкривен резултат, не е лесна работа.

А амниото не мисля, че някъде по-света е задължително, защото все пак има риск от аборт, макар и минимален. И преценката трябва да си е на родителите. Никой не може да те задължи да поставиш бременността си в риск.

Мис, аз да, имам, въпреки но шпа-то, от което пия такива количества, че се натрових вече Sick

# 226
  • Вестерос
Аз имам ама по-рядко, вчера ме боля малко, днес не е все още

# 227
Мили,мами усещам една лека болка като убождане долу ниско в дясно:( и много се притесних
Утре влизам в 8 г.с

# 228
  • Вестерос
Постоянна ли е или от време на време две, три пробождания?

# 229
От време на време я усещам, като убождане с тъп предмет, лека е

# 230
  • Вестерос
Пий но шпа то успокоява за няколко часа

# 231
  • Варна
Честити сини гащи на малкото бадемче bouquet

Теди, бананите ги спри. Запичат. Също и оризът. Препечените филийки. То като цяло си е индивидуално де, но при повечето хора тези храни стягат. Сега погледнах в листовката на Дуфалака, пише, че е безопасен по време на бременност и кърмене Peace
О, мерси bouquet , значи ще си взема, днес забравих да мина през аптека  ooooh!
Може наистина причина да е закуската ми, тъй като тия дни хапвах банани, а преди това по 1-2 препечени филийки с нещо.
И мен си ме наболява, но рядко прибягвам до но - шпа. Най често боли ако се задържа дълго време права или вървя. При ставане от стол също, но болката е друга.
Тифани, и аз искам розови гащи, но ще видим какво сме сътворили Blush . Между другото с теб имаме май еднакви г.с. (приложението от тел. ми показва 8г.с и 3 дни) , години, град, предпочитание за пол и разлика в термина с 1 ден  hahaha
Candygirl, да не е нещо от корема? в дясно се намира дебелото черво, а ако е яйчник, то често болката тегли към вътрешната страна на бедрото.
Днес, все пак отидох да си накупя малко бременни дрехи... лелее дупето ми е станало ужасно Sick срам ме е.

# 232
  • Вестерос
хаха Теди, тогава обезателно трябва да се запознаем  Grinning На мен приложението ми дава днес 9 г.с. 0 д, но аг-то ми изчисли не 24, а 26 така че идва 8 г.с. 5 дни  Grinning

От къде си накупи дрехи?

Аз имам едни дънки с ластик от една втора употреба, но са дебели за зимата. За сега есента имам един панталон с ластик и един сукман и до тук. Кофтито е , че ходя официално облечена на работа и виждам как нито едно сако няма да мога да си закопчавам Grinning

# 233
  • София
като убождане с тъп предмет
Joy Извинявай, разбирам, че си притеснена, но от това сравнение ми стана много смешно.
Удари едно но шпа и си лягай да почиваш. Най-вероятно нищо ти няма, стандартните болки от разпъването на матката и наместването на всичко останало около нея.

У нас тази вечер имаше буря. Готвя вечеря, циркулирайки между банята и детската, увиквайки едното, което се къпе 40 минути и другото, че цъка на таблета, а чантата за утре неоправена. Вадя на малкия дрехи, правя сандвичи за утре, слагам подвързии на последните неоправени за утре тетрадки и на фона на всичко това мъжа ми, който гледа едновременно два мача - на ТВ и на лаптопа, като каза, че му се била надула главата от шума, не ми издържаха бушоните и го наврях там, дето слънце не огрява Crazy Преходът след ваканцията към учебната година винаги ни е труден Laughing

# 234
  • Варна
От уайкики взех 1 панталон с онова чудо за коремче отгоре и една фанелка " It's a baby!!!"  Grinning
Има един магазин със супер евтини дрехи, по пътя към Владиславово, Фиолла се казва, от там взех още 2 чифта дънки, които много добре се разтягат в корема. Това за сега  Grinning
Ще се запознаем ние, само да не умра от срам с тея новите сланини по мен, че днес се ужасих  Laughing Огледалото в къщи май лъже хахаха Laughing

# 235
  • Вестерос
Спокойно аз към Коледа ще се търкалям  сигурно  Grinning

Фиола към Владиславово не го знам къде е, ще проверя.

# 236
  • Варна
Спокойно аз към Коледа ще се търкалям  сигурно  Grinning

Фиола към Владиславово не го знам къде е, ще проверя.

Значи няма да съм сама с търкалянето  Joy
магазина е с 2 л-та - Фиолла. Гледам на картата, имало и на центъра, ама ние онзи знаехме и там отидохме  Laughing

# 237
  • Пловдив
О, за търкалянето се присъединявам. Вече ми е дискомфортно да си нося дънките и днес ходих до Уайкики да си търся нещо ново. Взех си едни дънки с "това за корема" и една жилетка с прехвърляне и мноого място за бебчо. Не разбирам как ми е толкова напред тумбака като от положителния резултат до сега съм качила 700 грама.
Болки и аз все още имам. Всъщност в началото не усещах никакви, но последните две седмици се появиха. В почивните дни ми предстои дълго пътуване и се надявам всичко да е точно. Деня преди да тръгнем съм на доктор и ще попитам дали ще ми позволи да се включвам в пътешествието. Никак не ми се рискува  Rolling Eyes

# 238
Аз съм със същите болки,но ме пробождат също и около пъпа.(тези са от вчера,но от 3дни лежа и си мисля,че е заради това) Иначе си ги имам нормалните болки.Макар че пия но шпа пак ме боли.
Тези които пият утрогестан и но шпа от колко време ги пиете и до кога?Аз ги пия от 23 август,др ми каза да ги пия до 3 месец.На 7 бях на преглед питах го,а той ми каза ,че ще прецени другия месец като отида,а тогава ще съм 12-13г.с.Явно е имал предвид до края.  newsm78

# 239
  • Бургас
Аз съм със същите болки,но ме пробождат също и около пъпа.(тези са от вчера,но от 3дни лежа и си мисля,че е заради това) Иначе си ги имам нормалните болки.Макар че пия но шпа пак ме боли.
Тези които пият утрогестан и но шпа от колко време ги пиете и до кога?Аз ги пия от 23 август,др ми каза да ги пия до 3 месец.На 7 бях на преглед питах го,а той ми каза ,че ще прецени другия месец като отида,а тогава ще съм 12-13г.с.Явно е имал предвид до края.  newsm78
Пия Но шпа и Утрогестан от 8.08 /от 6 та седмица/. На 23.09 съм на преглед и ще питам кога ще го спирам.

Общи условия

Активация на акаунт