или основното се дава за вечеря? До сега мислех,че е супата,но почти всеки ден в нея има месо,а нали месо не се давало за вечеря? Или греша

Случвало се е и два-три пъти супите да са си гъсти като манджа.

Без бременните и кърмещите, разбира се. Винаги в групата има поне една или две от този вид
Но аз съм малко странна....още от училище нямах търпение да си тръгна и да се видя с гаджето си - сегашния ми съпруг.И сега съм така.Той ми е най-близкия човек на света,най-добрият ми приятел,мога да разчитам само на него и да му споделя абсолютно всичко.Преди като работех,работата ми беше свързана с много хора,имах много колежки.....и се нагледах на такива "приятелства" - клюки,изтриги,завист.Това не е за мен.Имаме няколко приятелски семейства с деца и това са общо взето нашите социални контакти,както и срещите с роднините ни.
Приятелките ми обаче работят и могат само вечер, за това понякога, когато има на кого да оставя бебка, се развличам излизайки сама, просто да се разнообразя. Нямам угризения, всеки си има своите нужди от лично време и това ме зарежда
. Ето сега майка ми е тук и аз ще отскоча до Ринг мол да видя какво става там 
. За сега не и слагам капки, но съм взела Виброцил, че като се сгъстят и ако не може да диша няма може да яде и спи. 
Накрая в 7 часа мъжът ми стана и я изведе навън и тогава чак заспах, макар и не много бързо, защото треперих от нерви
Какво беше това чудо, защо плака така и идната нощ пак същото ли ще бъде, не знам

Накрая в 7 часа мъжът ми стана и я изведе навън и тогава чак заспах, макар и не много бързо, защото треперих от нерви
Какво беше това чудо, защо плака така и идната нощ пак същото ли ще бъде, не знам 

/

Препоръчани теми