Иначе не излизам никъде без нея, единствено до някой магазин и това е. Нямам никакво желание да излизам без нея. Март месец излязох вечерта на едно голямо събиране с колеги, нямаше ме час и половина, там стоях около 50 мин и 40 мин в път отиване връщане, прибрах се в 22 ч и мъжът ми не можеше да приспи бубка, а тя се дереше. .почувствах се ужасно, че съм излязла и то ба място, където не ми беше приятно, защото повечето ми колеги доста про форма разменяха по някое изречение с мен, а детето ми е имало нужда от мен. И това ме отказа от всякакви излизания без нея занапред!
Излизания по барове и дискотеки не ми липсват, защото в годините преди и след развода си не се спирах, прибирах се редовно сама в малките часове, правех неща, за които после на следващия ден съжалявах, и накрая се бях буквално отвратила от подобни излизания и вече нямам никакво желание за подобни неща.
Единственото, което ми липсва, са излизанията на театър и понякога, но рядко, на кино и кръчма с мъжа ми. Но както е казала Рейчъл - голяма работа, все пак животът ни няма как да е същият, най-важното е да съм до бебка, тя е вече най-важното за мен:)
Значи кризата от неизлизане не е задължителна и явно си е до човек.