Година измина на радост взаимна, септемврийче е вече голямо човече! тема №9

• 59 099
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Аз "дадох" щоколадова вафла защото каката си беше оставила нейната  недоядена  на  масата  и нашия  си я  взел  и си я  изял.Когато до видях беше много доволен  и ооазан с  шоколад,за щастие  нищо не  му стана.
От цитрусите  съм давал само лимон,защото като седнеме някъде да обядваме  или вечеряме в заведение и той опищява заведението от зор  да яде всичко от масата и аз  вече  5-6  пъти така  му поръчвам половин лимон и му го давам  да си го смуче,  и е много кротък.
Ревност и при нас  има,даже  бута  на  кака си ръцете  да не  ме  гушка.
И да ви се похваля  имаме вече 11 зъба и 12 тия  е  на път  до 1-2  дни така  като гледам Grinning

# 316
 Shocked смуче лимон и е кротък  #Crazy

# 317
  • Пловдив
Хихи, да, и Виктория обича да смуче лимон. Бях се приготвила да снимам реакцията й, като опита това кисело нещо, а тя ме изненада - все едно ядеше шоколад. Толкова невъзмутимо и лакомо си го изпапа Simple Smile))))

# 318
  • София
Хихи, да, и Виктория обича да смуче лимон. Бях се приготвила да снимам реакцията й, като опита това кисело нещо, а тя ме изненада - все едно ядеше шоколад. Толкова невъзмутимо и лакомо си го изпапа Simple Smile))))

И на моята буба реакцията беше същата - лакомо си го изяде и никакви физиономии не направи. Сега на него още не съм давала така и ще видим той как ще реагира. Но предполагам по подобен начин - децата май много обичат кисело. Simple Smile

Кестени ми дадоха някакви домашни и затова ви попитах. Ще дам и аз.

# 319
Моето си взема обувките и застава пред вратата и почва да хлопа по нея. Ако не се сетя накъде бие, почва да реве. Wink

# 320
  • Северо=Западналия край
Моето си взема обувките и застава пред вратата и почва да хлопа по нея. Ако не се сетя накъде бие, почва да реве. Wink
Моят е същия, постоянно си разнася обувките и стои пред врата.... Изобщо като види обувки мушка краката си и тръгва за навън. А да го видите как стои пред огледалото и се опитва да се реши с гребена ми.....всичко копира Simple Smile

# 321
хихих ... иска ми се да го видя това нещо Wink
У дома освен мен никой не се реши, и моето това не е копирало засега Wink

Обаче си имаме 4 прекрасни бели зъбчета, и се смеем с цяло гърло. Караме с татко си колата и ръмжим на чистачките /предните/ Joy Joy Joy

# 322
Честито за зъбчетата Simple Smile

Моята мома се реше най-редовно, но това е защото има дългоокоса кака, която аз ежедневно гоня с гребена  Laughing
Също така "подрежда" дрехите в гардеробчето си, като вади кутиите и хвърля дрехите на пода.

Но най-интересното е как се опитва да се облече, като сваля някоя дреха от сушилника и започва да си я нахлупва на главата или да я премята през раменете. или и двете едновременно. Естествено, никога не успява, но това не я обезсърчава, слава богу  Joy

Обаче нямам впечатление да ме разбира какво говоря, не реагира на молба да направи нещо. Би трябвало вече да разбира  newsm78

# 323
  • София
Моят е същия, постоянно си разнася обувките и стои пред врата.... Изобщо като види обувки мушка краката си и тръгва за навън. А да го видите как стои пред огледалото и се опитва да се реши с гребена ми.....всичко копира Simple Smile

Хаха, същото е и при нас. И за обувките и за гребена. След като се опита да среше себе си, тръгва да гони кака си да я среше и нея  Joy много са смешни

# 324
  • София
Юна, според мен, от това, което си писала до момента, те разбира, просто не иска да прави каквото й кажеш. Характер Simple Smile

# 325
  • Пловдив
http://roditel.bg/trashkaneto-pri-detsata-problem-ili-neshto-normalno/

Беше ми доста интересна и полезна.

# 326
Юна, според мен, от това, което си писала до момента, те разбира, просто не иска да прави каквото й кажеш. Характер Simple Smile
Не знам  newsm78 И характерът го има определено, но наистина имам чувството, че нищо не разбира. Дори най-елементарните думи. Не показва да разбира, но пък страшно много "говори", макар и неразбираемо за нас. Нещо сочи, обяснява разпалено, заявява си намеренията или недоволствата, само дето и аз не ѝ разбирам Simple Smile

Заради лошото време, което вече продължава дълго, се наложи да ѝ направя някакво по-активно забавление вкъщи. Подредих няколко кутии от Икеа с различна височина, за да стане като стълбичка и накрая сложих повивалника да играе ролята на пързалка. И тя цяла сутрин се катери и пързаля  Laughing Голям кеф, но сигурно до най-много два дни ще ѝ омръзне и ще трябва да измисля нещо друго.

# 327
  • София
Ние имаме малка пързалка за в стаята - да за два дни им омръзва. И ние като я взехме за каката, преди да се роди малкия, една цяла вечер се парзаля, даже като я скрихме, за да си легне, настана такъв рев и тръшкане, че незнам тогава комшиите какво са си помислили, че й правим. На следващия ден се занимава да пуска всички играчки по нея и на третия ден вече основно я заобикаляше като предмет, който е застанал на пътя й. Но все пак от време на време я използват и сега, особено ако някой от тях види, че другия се катери по нея.

ПС: Уфф и тази парзалка трябва да си изнесем сега, освен останалите купища играчки. Направо вече се отчайвам, как е възможно за 3 години да сме се затрупали с толква неща за изнасяне.

# 328
Здравейте момичета,
Нещо май позабавихме темпото в темата, покрай грижи по децата Simple Smile Имам няколко бързи въпроса:
1. Как се приспивате денем/нощем? Аз през деня все разчитах на разходка с количката ама с това смотано време не знам как ще го караме. А пеете ли приспивни песни? Аз пак имам критика, че приспивам със забавни песни....ами, детето си ги харесва тях.......
2. Насърчавате ли по някакъв начин развитието му, напр. игри с ръчички, разни стихчета с показване на предмети или нещо подобно?
3. Как са облечени за сън? Аз много не го обличах досега, но днес заспа с дрешки, елече и пусната печка и....спа почти три часа!!! #Crazy Това не знам дали някога се е случвало, та се зачудих да не би нощем да му е студено?!! newsm78
Кате, какво стана с пропускащите памперси?
Юна, а малката хапва ли вече повечко храна с метода с многото лъжички?

# 329
  • Варна
1.ние се приспиваме само със сукане, друг начин не признава
2.всеки път като се опитам да му чета книжка ми я дърпа от ръцете, иска сам да я разглежда и като му я дам започва да я гризе
3.спи със спален чувал, но се чудя не му ли замръзват ръцете така

Общи условия

Активация на акаунт