Година измина на радост взаимна, септемврийче е вече голямо човече! тема №9

• 59 087
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
Насочва дистанционното към тв и сменя каналите. Слага един предмет в друг и започва да пробва дали дрънка. Винаги пробва всичко дали дрънка, даже веднъж и с еклер пробва Joy
Прави и други нещица, но да не ви досаждам. Интересното е, че когато я караш нещо да направи, тя       не показва веднага, че може, минават дни и тя след като е уверена вече тогава показва. През това 
време трупа само информацията.           

Да ви питам и аз нещичко, хапят ли вашите човечета? Ние имаме четири зъба, но така хапе Sad  Сега малко позабрави, но преди това само дабнеше кой кога да ръпне. Четох, че така си изразявали емоциите и се надявам да премине.

еклер, а  Joy Joy Joy

и ние пускаме ТВ, и усърдно крием дистанционното под дивана. нашият татко такааа се ядосва, че сигурно чак до у вас се чува  Shocked

за хапането - хапе, предимно батковците си. Особено по-малкият батко мине се-не мине се, щом изпищи, значи е ухапан или оскубан. По-големият батко по-малко смее да го хапе - не знам защо? Дали защото има повече респект към него, или защотот той повече си играе с Ревльо, не знам. newsm78
И мен се опитва да хапе, но след второто ухапване и прибирам "масата" и за следващия път си знае.
Ябълки хапе на поразия, и моркови - струва ми се, че си се почесва така newsm78

инак за майчинството - 340 лв никак не са много, ама никак ...

# 361
  • Варна
Аз му взех бебешка четка МАМ за 7лв и много обича да си "мие" зъбите, даже се сърди като му я взема

# 362
Момичета, помагайте какво яке да купя на малкия (и от къде). Днес му взехме буйки и гледахме и якенца. Едното беше 55 лв (дълги ръкави, пък късо), а другото - 70 лв #Crazy! Даже не ми и харесаха. Въобще не знам какво да търся и колко голямо да бъде. newsm78

# 363
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Аз да си призная купих зимно яке от друго детенце в една фб-група.Като знам, че ще го ползва 2-3 месеца максимум и случайно харесах това.Излезе ми 15-тина лв.70лв ще дам като ги носи повече.
Бтв в Лидл имаше хубави якета тази или миналата седмица.Може да видиш в сайта им.

# 364
И аз щях да кажа за Лидл. Другата седмица ще има бебешки неща.

Нашето го взех още миналата зима на разпродажбите от Бертони. За 20лв в размер 1-2 год.

Хубави якенца има и в Киндерленд.

# 365
И аз позвам втора употреба от каката и племенницата ми.
Есенни якета имаме сигурно 5-6. Бебешките дрешки остават много запазени, особено връхните.

Иначе на каката напоследък всички зимни връхни якета, ботуши, ръкавици, шапки, гащеризони за сняг и т.н. са от Декатлон. Но в Лидъл има невероятно изкушаващи дрехи.

# 366
И аз позвам втора употреба от каката и племенницата ми.
Есенни якета имаме сигурно 5-6. Бебешките дрешки остават много запазени, особено връхните.

Иначе на каката напоследък всички зимни връхни якета, ботуши, ръкавици, шапки, гащеризони за сняг и т.н. са от Декатлон. Но в Лидъл има невероятно изкушаващи дрехи.
Даа, и аз гледах брошурата на Лидл, но там ще бъдат плетени. Вие не взимате ли такива като шушлекови?
Юна, в Декатлона има ли като за едногодишни? Можете ли някакъв линк да пратите какъв вид купувате? Имаше и такива с долнище с тиранти, ама ми се стори, че това е за върла зима......

# 367
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
И аз в момента съм на вълна купуване на яке ... и също гледах разни в НМ за по 70лв Crazy  #Crazy И на мен не ми харесаха.

Зъбките не съм му мила,чакам да порасне още и да разбере какво трябва да прави Whistling

И ние минахме периода с хапането,много му беше интересно,особено когато аз се развикам от болка Laughing Сега го прави,но много рядко.

# 368
Яке купих за преходните сезони с ръст 92, което и сега му е добре като се наведе, съвсем леко е и много удобно от Лидъл за 35 лв. А от едно магазинче изненадващо за мен взех съвсем приличен зимен комплект от гащеризон и яке за по-сериозен студ за скромните 28 лв.  Grinning, като същото преди това го видях в Киндерланд за 58  Shocked Аз купувам винаги такъв комплект, защото излизаме и в сняг и си е удобно.

Когато търсих в Косара нямаха още зареждане, сега имат доста добри неща.

# 369
И аз бях на вълна якета. Жулиета, май познаваш Младост, дебело зимно яке взех за 40 или 45 лв намалено от 99 лв от Принцес центъра в Мл 4, от Камеранс, иначе има и в Дензел по-евтини и никак не са лоши. После почнах да търся по-леко шушлялово яке с вата за сега, качулка и да покрива кръста, установих, че в кварталните магазинчета (в Дружба в случая) има много добри и евтини попадения!!! Взех и едно мн сладко за 22 лв. И аз видях комплекти с гащеризон и яке за 28 лв. Та съветът ми е да разгледаш по кварталните магазинчета за детски стоки.

Последна редакция: сб, 15 окт 2016, 23:43 от Lucile5

# 370
  • Драгоман
Момичета, помагайте какво яке да купя на малкия (и от къде). Днес му взехме буйки и гледахме и якенца. Едното беше 55 лв (дълги ръкави, пък късо), а другото - 70 лв #Crazy! Даже не ми и харесаха. Въобще не знам какво да търся и колко голямо да бъде. newsm78
Ние напоследък си купуваме дрехи за всички от Лидл, много са им качествени нещата. Имаше скоро и страхотни бебешки и детски якета. Като р-р много зависи колко е едро детето, но аз винаги взимам малко по-големки неща, особено за връхна дреха. Лидълските обаче са уголемени.

# 371
Ние напоследък си купуваме дрехи за всички от Лидл, много са им качествени нещата. Имаше скоро и страхотни бебешки и детски якета. Като р-р много зависи колко е едро детето, но аз винаги взимам малко по-големки неща, особено за връхна дреха. Лидълските обаче са уголемени.
Тъй като нямам наблизо Лидл и много, много не пазарувам от там, как седят нещата с техните стоки? Те пускат тази седмица якета и другата няма нито едно ли? Със сигурност ще отидем в понеделник, че в каталога има бодита, чорапки, много сладки долнища и въпросните плетени якета, та да видим.
Lucile, мерси за инфото, разбрах те за къде говориш, но само да имам път към тези квартали. Ще накарам май ММ да ни закара утре да разгледаме, че новите буйки без яке няма как да ги разтъпчем (не, че сме проходили де, но с помощта на мама и тате Heart Eyes).
Забравих да кажа: Който ползва крем Здраве Бебе в Билла са намалени на 2.29 (супер евтино, аз си взех 8, че ги ядем май  Laughing), а зеления Памперс в ДМ е 23.99 лв. В Билла и Фантастико също е на промоция - 24.99 лв. Днес май бая сме обикаляли....

Последна редакция: нд, 16 окт 2016, 00:38 от julieta_sv

# 372
Жулиета, бебешките неща тази седмица в Лидл май са от четвъртък, погледни пак брошурата. Ако идваш към Дружба - на пазара има един магазин Малчугани май беше, в бившия РУМ пък има нов голям китайски магазин и има якета; иначе има две много хубави детски магазинчета, от едното взех якето за сега, а в другото има доста якета с гащеризони, те са в две последователни нови кооперации след Фантастикото в Др 1. Успех, дано намериш Якето за малчо Simple Smile
Мерси за инфото за памперсите Simple Smile зелен памперс ще има и в Кауфланд тази седмица.

# 373
  • Северо=Западналия край
Аз много се влюбих в едно яке на Minoti но още му се чудя защото е около 50 лв. Оглеждам групите и ако го намеря ще взема и втора употреба. Така или иначе ще го носи малко време. Пролетта взех едно есенно якенце уж тогава му беше голямо а сега вече му е малко и не може да го носи. Ще следя Лидл, там пускат наистина хубави неща, но тази седмица май са само плетени неща.

# 374
Да се похваля, че докарахме нещата с гърнето до сравнително завършена фаза.

Забелязах, че малката е започнала във всичко да ми подражава, буквално ми имитира движенията каквото и да правя. Много е смешно. Включва печка, "глади" с ютията, вади и прибира дрехи от гардеробчето си, "мие" си зъботе. И ми хрумна да го използвам и за гърнето. Започнах да ходя заедно с нея в тоалетната сутрин като станем и тя много се радва. Само да ме усети, че отивам към тоалетната, веднага идва и тя да сяда на гърнето. Винаи върши нещо. Също и като види кака си, че отива, и с нея сяда.
Така правехме няколко дни, докато днес вече започна самосиндикално да ходи. Дали защото ѝ се допишква или просто ѝ се струва като игра, не знам, но е факт, че отива сама да сяда на гърнето и пишка вътре. Още е много далеч от умението да се съблече, предвид, че е с боди и в близките години няма да може да го разкопчае сама, така че още дълго ще трябва някой да ѝ асистира, но като за момента и така е добре.

Ако на някой му се занимава, може да пробва този метод.

Общи условия

Активация на акаунт