Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви книги се обсъждат във форума?
Какви са впечатленията от книгата „Мистър Кавендиш, предполагам“?
Какви са впечатленията от книгата „Горещо след полунощ“ на Синтия Идъна?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви книги се обсъждат във форума?
Форумът обсъжда различни книги, включително романи от различни жанрове като романтика, трилъри, исторически романси, поредици и произведения на различни автори. Участниците споделят своите впечатления и мнения за прочетеното, като също така делят очакванията си за предстоящи издания. Форумът обсъжда различни жанрове книги, включително романтика, криминални и мистерии, както и поредици. Популярни автори като Норма Робертс, Симона Арнщад, СЕФ и Жан Дагрев също са тема на дискусия.
-
Какви са впечатленията от книгата „Мистър Кавендиш, предполагам“?
Участниците изразиха различни мнения за книгата „Мистър Кавендиш, предполагам“, като някои я описаха като умна и неинтересна, докато други споделиха, че са я прочели, но не си спомнят за нея. Това показва, че вкусовете на читателите са разнообразни и мненията за една и съща книга могат да варират значително.
-
Какви са впечатленията от книгата „Горещо след полунощ“ на Синтия Идъна?
-
Какви са очакванията за излизането на новата книга на Норма Робинсън от поредицата „В смъртта“?
-
Какви са впечатленията от книгата „Laды Luck“ от поредицата „Colorado Mountain“?
А иначе, на мен ми стана много интересна и сюжетната линия Джин и Самюел Ти. Джин ми беше доста дразнеща в първа книга и до половината на втора, но след това се забелязва промяна в нея, което ми хареса, макар че не знам как ще се измъкне и тя от това, което забърка. Но нямам търпение вече за трета книга.
Качила съм и двете на киндъла с намерението да не ги започвам преди да е излязла и третата. Нали... да не подскам от нетърпение, един вид. Сега, дори без да съм прочела една буква от тях, пак подскачам. Бива ли така
, изчакай да наближи да излезе и третата. Ние сега подскачаме, защото се прецакахме и страдаме полу-мълчаливо:cry:
Напоследък така действам с поредици, за които подозирам, че само ще се нервирам, докато излезе следващата.
. Все се заричам да не почвам поредици, преди да излязат цели, но пак не се сдържах. На мен най-интересни ми бяха сцените на Едуард и Сътън, Лизи и Лейн малко по диагонал ги четях. Все се надявам Самюел Ти и Джин да се съберат в някоя от следващите книги, но като ви чета коментарите

Приятна история, но някак си повърхностна-нямаше романтика, нямаше драми или изненади в сюжета...