За тези, които четат любовни романи №25

• 116 917
  • 763
  •   1
Отговори
# 225
Изчетох Кралете на бърбъна-2. Много ми хареса, чудесен микс от романтика и крими. Чудесен стил на авторката, поддържа няколко линии на герои и отношенията между тях, често им пресича пътищата,  просто всяка глава завършва с нещо, което те хвърля в очакване на следващата. Имам си моите предположения как ще се развият нещата в 3-тата книга, но ще се разбере най-рано през средата на 2017, което е толкова далече, че един Господ знае... За този, който попита дали Едуард е с Шелби или Сътън
Скрит текст:
със Сътън, но на приливи и отливи. Въобще не става гадже с Шелби.

Мен това, което се случи накрая с него ме хвърли в тъч. Уорд така заплете нещата , че не знам как ще го измъкне от кашата.  newsm78 А иначе, на мен ми стана много интересна и сюжетната линия Джин и Самюел Ти. Джин ми беше доста дразнеща в първа книга и до половината на втора, но след това се забелязва промяна в нея, което ми хареса, макар че не знам как ще се измъкне и тя от това, което забърка. Но нямам търпение вече за трета книга.  Peace

# 226

Мен това, което се случи накрая с него ме хвърли в тъч. Уорд така заплете нещата , че не знам как ще го измъкне от кашата. 

Скрит текст:
Ясно е, че Едуард прикрива някого. Според мен е третият брат Максуел. Всичко това, което Джин прави накрая, някак си ме подготвя за нейната смърт, но ще видим. Самюел Т е страхотен персонаж и ми се ще да се съберат. Не ми е ясно каква е ролята на тази Бет, която се завъртя край технолога Мак. Онази фитка Шантал и тя сигурно  ще се развихри, трябва да има нови злодеи. Някъде прочетох, че са били купени правата за ТВ сериал. Не знам защо, но когато чета за Едуард си преставям  Матю Макконъхи и визията му от  "Клубът на продавачите от Далас". Все си мисля, че Едуард не е син на Уилиам Болдуин и затова толкова е мразен. Нейсе, това са просто бледи вариации на една почитателка, ще видим какво ще се окаже.

# 227
  • София
Ама сте и вие...  Grinning  Качила съм и двете на киндъла с намерението да не ги започвам преди да е излязла и третата. Нали... да не подскам от нетърпение, един вид. Сега, дори без да съм прочела една буква от тях, пак подскачам. Бива ли така  Crossing Arms

# 228

Мен това, което се случи накрая с него ме хвърли в тъч. Уорд така заплете нещата , че не знам как ще го измъкне от кашата. 

Скрит текст:
Ясно е, че Едуард прикрива някого. Според мен е третият брат Максуел. Всичко това, което Джин прави накрая, някак си ме подготвя за нейната смърт, но ще видим. Самюел Т е страхотен персонаж и ми се ще да се съберат. Не ми е ясно каква е ролята на тази Бет, която се завъртя край технолога Мак. Онази фитка Шантал и тя сигурно  ще се развихри, трябва да има нови злодеи. Някъде прочетох, че са били купени правата за ТВ сериал. Не знам защо, но когато чета за Едуард си преставям  Матю Макконъхи и визията му от  "Клубът на продавачите от Далас". Все си мисля, че Едуард не е син на Уилиам Болдуин и затова толкова е мразен. Нейсе, това са просто бледи вариации на една почитателка, ще видим какво ще се окаже.

Ами
Скрит текст:
Да, може би прикрива някого, но не мисля че е Макс. По -скоро може би прикрива майка си, но ще видим. За Макс, интересно ми стана каква е историята му, надявам се на повече от него в трета книга. Тифани ми е много съмнителна, определено цели нещо. За Джин и аз останах с такова чувство, но много се надявам все пак греша и да се събере със Самюел Т. Но пък в крайна сметка каквото и да стане, сама си го направи, нямаше нужда да се жени за онова противно подобие на мъж. Лейн и Лизи леко са ми скучни. 

П.С. Едуард не знам защо си го представям като Люк Еванс. Grinning

# 229
Ама сте и вие...  Grinning  Качила съм и двете на киндъла с намерението да не ги започвам преди да е излязла и третата. Нали... да не подскам от нетърпение, един вид. Сега, дори без да съм прочела една буква от тях, пак подскачам. Бива ли така  Crossing Arms
Не ги започвай още  Stop, изчакай да наближи да излезе и третата. Ние сега  подскачаме, защото  се прецакахме и страдаме полу-мълчаливо:cry:

# 230
  • София
 Mr. Green  Ще чакам  yes  Напоследък така действам с поредици, за които подозирам, че само ще се нервирам, докато излезе следващата.

# 231
  • В къщурката на хълма на феите
Начи тия бърбънджии и аз ги почнах, обаче като ви чета положително погледнато, шЪ ги спирам, щот нещо не ме тръшнаха в огън, обаче има потенциал .. явно не им е сега времето да ги чета .. ще чакам да излязат още книги и тогаз .. само дето сега следва въпроса какво аджеба да чета ..

# 232
И аз съм решила този път да съм от чакащите.  Whistling

# 233
https://www.helikon.bg/books/127/-%D0%A1%D0%B5%D0%B4%D0%B5%D0%BC … D0%B5_194654.html

Здравейте, тази книга подходяща ли е за подарък на любителка на любовни романи?  Hug

# 234

Скрит текст:

Ами
Скрит текст:
Да, може би прикрива някого, но не мисля че е Макс. По -скоро може би прикрива майка си, но ще видим. За Макс, интересно ми стана каква е историята му, надявам се на повече от него в трета книга. Тифани ми е много съмнителна, определено цели нещо. За Джин и аз останах с такова чувство, но много се надявам все пак греша и да се събере със Самюел Т. Но пък в крайна сметка каквото и да стане, сама си го направи, нямаше нужда да се жени за онова противно подобие на мъж. Лейн и Лизи леко са ми скучни. 

П.С. Едуард не знам защо си го представям като Люк Еванс. Grinning

Момичета  добре, че сте вие Simple Smile.  Все се заричам да не почвам поредици, преди да излязат цели, но пак не се сдържах. На мен най-интересни ми бяха сцените на Едуард и Сътън, Лизи и Лейн малко по диагонал ги четях. Все се надявам Самюел Ти и Джин да се съберат в някоя от следващите книги, но като ви чета коментарите Confused. Ще чакам коментарите ви и за кн3 след като излезе Simple Smile

# 235
  • в сърцето на един мъж...
https://www.helikon.bg/books/127/-%D0%A1%D0%B5%D0%B4%D0%B5%D0%BC … D0%B5_194654.html

Здравейте, тази книга подходяща ли е за подарък на любителка на любовни романи?  Hug

Книгата не е типичен любовен роман. Ако си гледала един филм с Уил СмитSeven Pounds, тази книга е нещо подобно

# 236

Благодаря за отговора  bouquet

Книгата не е типичен любовен роман. Ако си гледала един филм с Уил СмитSeven Pounds, тази книга е нещо подобно

Благодаря за отговора  bouquet
Не съм гледала филма, но купих снощи книгата и се надявам да я харесат  Heart Eyes

# 237
  • София
Бях споменала само една книга от тази поредица, но сега влизам да препоръчам цялата поредица – https://www.goodreads.com/series/100260-give-me
Действието се развива в Австралия; има музиканти; има нещо като консултанти към полицията, за които така и не разбрах бивши военни ли са,бивши полицаи ли са, бивши какви са; има романтика и съспенс за цвят – в първата книга някакъв луд преследва вокалистката на групата, във втората книга доведен баща – насилник преследва асистентката; има хумор и има страхотни второстепенни герои (в това отношение ми напомня на Дъблин Стрийт – там също второстепенните характери ми бяха харесали много).

# 238

milenaka, отбелязала съм я за четене,но явно ще я побутна по-напред.  Peace

# 239
Нещо не останах очарована от "Сърца за разбиване"!  Wink Приятна история, но някак си повърхностна-нямаше романтика, нямаше драми или изненади в сюжета... Peace
Сега си мисля да започна "Да целунеш ангел" на СЕФ от читанката! В новото издание има ли нещо различно, защото си мисля че някой беше споменал за променен финал?

Общи условия

Активация на акаунт