За тези, които четат любовни романи №25

• 116 963
  • 763
  •   1
Отговори
# 285
  • В къщурката на хълма на феите
Писаха по-напред в темата - това е "Захарче" - ама сега е с ново заглавие и нов превод (уж).
това съм го проспала някъде по трасето .. на мен ми беше мноого хубава книгата, четох я с удоволствие както и всичките останали след нея ..

# 286
Момичета, предложете ми някоя романтична книга,може и тип Арлекин.Нещо такова ми се чете сякаш.

# 287
"Травис" ми е една от най-любимите поредици, но пък "Захарче" така и не можах да я харесам, добре че почнах поредицата от "Синеокият дявол", иначе ако бях започнала от първа книга, нямаше да дам шанс на останалите. Thinking

Сега започвам "Мания" на Нора Робъртс и се надявам се да ми хареса.   Peace

# 288
  • Кърджали
Писаха по-напред в темата - това е "Захарче" - ама сега е с ново заглавие и нов превод (уж).
това съм го проспала някъде по трасето .. на мен ми беше мноого хубава книгата, четох я с удоволствие както и всичките останали след нея ..
И аз много харесвам поредицата. Ама явно съм проспала момента в който са пуснали "Сладки мечти" със списанието.  А щях да си я купя...

# 289
  • Варна
Пак се върнах на Immortals after dark. Почнах 6 книга, много шеметно започна. Пък демонът ми е хванал вниманието отдавна.

# 290
    От  поредицата,,Травис,, последната ми беше супер безинтересна сякаш писана от друга авторка, като цяло пълен отврат за разлика от другите книги в поредицата.

# 291
  • София
    От  поредицата,,Травис,, последната ми беше супер безинтересна сякаш писана от друга авторка, като цяло пълен отврат за разлика от другите книги в поредицата.
И аз имах същото усещане. Все едно е писана за норматив. Да не говорим, че имаше една анотация, а после излезе нещо съвсем друго.

# 292
Всички се чудехме къде е грешката тогава и къде точно се намира тя ..

# 293
  • Кърджали
О, помня го това недоразумение. Седнала съм с книжката да я чета, очаквайки едно, а то съвсем друго... Чак се чудих аз какво чета... И въпреки това Травис си ми остава една от любимите поредици, но към четвъртата книга повече не посегнах...

# 294
Опатках я тая Фрайдей Харбър .. значЕ първа и втора леко тип Арлекин, трета книга най-много ми хареса, четвъртата пълна боза, ужасна фантасмагория, направо too much ми дойдоха нещата .. обаче да дозапълваш нощи с нескончаемо духане на сополи на две хлапета става .. 5/10 давам на поредицата Simple Smile

# 295
Пак се върнах на Immortals after dark. Почнах 6 книга, много шеметно започна. Пък демонът ми е хванал вниманието отдавна.

Хубавото си е хубаво. Simple Smile Имам си и аз поредици, към които си се връщам. Понякога просто са ми идвали дълги за да ги прочета наведнъж, доскучавал ми е жанра, а не самата книга. Simple Smile Приятно четене!

# 296
В момента съм на 4-та книга от Фрайдей Харбър "Кристалният залив"! ooooh! Първата книга "Вълшебна нощ" беше скучна. Втората "Магия" по ставаше. В третата "Езерото на мечтите" героят беше преследван от призрак добряк, но все пак историята ми хареса! Rolling Eyes В четвъртата обаче героинята се оказва вещица и това ми идва too much!  Sick Разочарована съм от тази поредица на Лайза Клейпас! Сякаш са й свършили идеите и се е чудила как да направи книгите интересни, но не й се е получило...

# 297
  • София
Някой прочете ли това – https://www.goodreads.com/book/show/29104680-punk-57

# 298
  • Разпиляна във въображението

Не. В списъка ми е.

Сега съм се забила в някаква Белязана. Странното ми е, че при сцените с главните  - аргонавт и получовечка -  си извъртам очите. Едвам ги трая. То и затова я чета от месец най-малкото.

# 299

И аз не съм, и в моя списък е. Grinning
Четох само положителни неща за нея, но от една от девойките, които следя постоянно и с която имаме еднакъв вкус не я е харесала изобщо Laughing

Общи условия

Активация на акаунт