За тези, които четат любовни романи №25

• 116 956
  • 763
  •   1
Отговори
# 270
  • В къщурката на хълма на феите
И на мен ми е чоглаво .. все едно не ги е писала авторката ..

# 271
Здравейте, запис в новата тема и чиденка какво да почна да чета. Тъкмо приключих Кросфайър, нещо последната не ме грабна..Скоро обсъждахте "Дървото на живота", хубава ли е?

# 272
  • world wide
Някой чел ли е това  https://www.goodreads.com/book/show/9361589-the-night-circus  ?Мнения?

# 273
  • Разпиляна във въображението

Да. Харесвам я. Странна е, красива. Прочетох я от библиотеката и после си я купих.

# 274
  • Варна
Здравейте, запис в новата тема и чиденка какво да почна да чета. Тъкмо приключих Кросфайър, нещо последната не ме грабна..Скоро обсъждахте "Дървото на живота", хубава ли е?

много, почвай я без да се замисляш Simple Smile

# 275
Вече не си спомням кога за последно ми хареса книга!  Sad Изключвам поредицата В смъртта, която си чета вече от 2 месеца (и имам още около 10 книги от нея). Правя почивки с по някоя друга книга, но всички са толкова незапомнящи се! А така ми се иска да попадна на история, която да ме развълнува! Party
Започнах "Вълшебна нощ" на Лайза и на 25% ми е страшно скучна, все пак ще се опитам да прочета цялата поредица! Peace
(И точно сега, когато ми е такава суша с книгите взеха, че спряха замундата! #Crazy )

# 276
Имали проблем с тока, вече са на линия Simple Smile

Аз Вълшебната нощ я прочетох .. малко като Арлекинче ми дойде, ама то добре дошло, така за разтуха Simple Smile

# 277
Препрочитам ето тази поредица – https://www.goodreads.com/series/131725-sterling-shore  В някоя от старите теми бях разказвала първата и втората частично. Допусках, че сега ще се разочаровам, но пак ми харесват – на края на втората съм. Сега виждам, че не съм чела шестата и следващите. Първата е колежанска, но следващите не са; става въпрос за един кръг от приятели и роднини; във всяка от книгите има развитие на двойките от предишните; малко драма... Приятна поредица е  Simple Smile

И аз от 6-та нататък не съм чела!Ще чакам отзиви за шеста Simple Smile

# 278
  • София
Добре, но съм далече от нея – още съм на Дейн Стърлинг (не че оплаквам  Grinning )

# 279
Вече не си спомням кога за последно ми хареса книга!  Sad Изключвам поредицата В смъртта, която си чета вече от 2 месеца (и имам още около 10 книги от нея). Правя почивки с по някоя друга книга, но всички са толкова незапомнящи се! А така ми се иска да попадна на история, която да ме развълнува! Party
Започнах "Вълшебна нощ" на Лайза и на 25% ми е страшно скучна, все пак ще се опитам да прочета цялата поредица! Peace
(И точно сега, когато ми е такава суша с книгите взеха, че спряха замундата! #Crazy )

И аз продължавам да се мъча с "Сладки мечти" на Лайза от няколко дни я чета и съм едва на 60 страница. Много, много скучна.

# 280
И аз продължавам да се мъча с "Сладки мечти" на Лайза
тази не е ли на Сюзън Е. Филипс??

# 281
И аз продължавам да се мъча с "Сладки мечти" на Лайза
тази не е ли на Сюзън Е. Филипс??

# 282
значи е време да я потърся Mr. Green Mr. Green

# 283
  • Euskal Herria
Писаха по-напред в темата - това е "Захарче" - ама сега е с ново заглавие и нов превод (уж).

# 284
Скучна ли... аз имам съвсем други спомени. Явно някой нов шедьовър на БГ преводачите.
Това нали е първата книга от поредицата Травис https://www.goodreads.com/series/44703-the-travises - беше съвсем ОК за мен. 4-тата част не съм я чела.

Общи условия

Активация на акаунт