За тези, които четат любовни романи №25

• 116 936
  • 763
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Скрит текст:
Прочетох "Обичам те въпреки всичко" на Хедвиг Куртс Малер. Книгата много ми хареса.

Започвам .
. здравей къде мога да я намеря
https://chitanka.info/book/5358-zaharche

.   благодаря но точно тази я няма Сладки мечти??
"Сладки мечти"= "Захарче". Прочети анотацията. Peace Историята на Либърти. Ново издание, нов превод.

# 256
  • Кърджали
Прочетох "Обичам те въпреки всичко" на Хедвиг Куртс Малер. Книгата много ми хареса.

Започвам .

Кога са я пускали, та съм я пропуснала?

# 257
  • София
Скрит текст:

Започвам .

Кога са я пускали, та съм я пропуснала?
"Сладки мечти" мисля, че вървеше със списание "Журнал". "Захарче" отдавна е в читанката.

# 258
  • Бургас
Прочетох в събота "Сърце за разбиване"- днес е понеделник и още съм разочарована  Mr. Green, историята определено имаше потенциал да стане страхотна книга, нооо толкова плоско и отгоре-отгоре са разви действието, че направо да се чудиш един и същ човек ли е измислил историята и същия този човек ли я е написал!
Изобщо напоследък на нищо свястно не попадам, може би донякъде "Кралете на бърбана" ми оправи вкуса през последните седмици, но и там започва голямото чакане "кога или дали изобщо" ще излязат на бг и другите книги. Все се заричам за поредици и все после ми идва да се бия по главата защо съм почнала преди да са излезли всички книги, особенно като така са свързани помежду си  Twisted Evil

# 259
  • Кърджали
За "Сърца за разбиване" и аз съм на същото мнение. Интересна история, но някак си просто нахвърлена, сякаш на чернова. Недоизпипана. Дадох и 3 точки, след кратък размисъл, просто заради историята. А можеше и повече, но ...

# 260
  • В къщурката на хълма на феите
Гледам в МБ една поредица на Лайза Клейпас Фрайди Харбър - и имената на книгите и имената на поредицата са ми много познати, обаче ги нямам в библиотеката си и седнах да размишлявам туй не е ли на друга авторка?? Или вече толкова са закъсали, че почнаха да се повтарят?!

# 261
  • в сърцето на един мъж...
Гледам в МБ една поредица на Лайза Клейпас Фрайди Харбър - и имената на книгите и имената на поредицата са ми много познати, обаче ги нямам в библиотеката си и седнах да размишлявам туй не е ли на друга авторка?? Или вече толкова са закъсали, че почнаха да се повтарят?!

Поредица на Лайза са.
- Вълшебна нощ е първата
- Магия е втората
- Езерото на мечтите е третата
- Кристалният залив е четвъртата и последна от поредицата.

# 262
ясно .. значи може би някое от заглавията ме подвежда .. е, поне ще има какво да чета Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 263
да не би да си гледала филма по тази книга и затова да са ти познати имената?

# 264
  • Варна
Привършвам Плетящите 1, измъчих се с тая героиня. Всичко ми харесва обаче ми идват в повече отклоненията й. Отделно ме озори откъм английския, леко трудна ми дойде. Иначе хубава история и тя една луда жена  Mr. Green

# 265
  • София
Препрочитам ето тази поредица – https://www.goodreads.com/series/131725-sterling-shore  В някоя от старите теми бях разказвала първата и втората частично. Допусках, че сега ще се разочаровам, но пак ми харесват – на края на втората съм. Сега виждам, че не съм чела шестата и следващите. Първата е колежанска, но следващите не са; става въпрос за един кръг от приятели и роднини; във всяка от книгите има развитие на двойките от предишните; малко драма... Приятна поредица е  Simple Smile

# 266
Аз споделих вече разочарованието си от "Сърца за разбиване" и много се радвам, че не си я купих на хартия! Naughty А такъв потенциал имаше наистина...много ми се чете за любов с участието на някой известен музикант или актьор, но преобладават тия пусти милионери! Mr. Green
Прочетох "Костюмарът" за един адвокат, който трябва да живее 3 месеца във фермата на една девойка! Тя голяма фенка на любовните романи и се съгласиха на връзка само за 3 месеца, като изпълняваха някои от сцените от любимите й романи... Странно ми беше, но за едно четене ставаше! Peace

# 267
Фри не, просто Линда Хауърд има книга Диамантеният залив и явно оттам яко се бъркам ..

тия "Сърца за разбиване" .. все едно на китайски ми говорите, бе момичета .. къде да го търся туй?

# 268
  • Плевен / София
Фри не, просто Линда Хауърд има книга Диамантеният залив и явно оттам яко се бъркам ..

тия "Сърца за разбиване" .. все едно на китайски ми говорите, бе момичета .. къде да го търся туй?
ФБ и дата
Аз споделих вече разочарованието си от "Сърца за разбиване" и много се радвам, че не си я купих на хартия! Naughty А такъв потенциал имаше наистина...много ми се чете за любов с участието на някой известен музикант или актьор, но преобладават тия пусти милионери! Mr. Green
Скрит текст:
Прочетох "Костюмарът" за един адвокат, който трябва да живее 3 месеца във фермата на една девойка! Тя голяма фенка на любовните романи и се съгласиха на връзка само за 3 месеца, като изпълняваха някои от сцените от любимите й романи... Странно ми беше, но за едно четене ставаше! Peace
е...от тийн роман толкова...аз даже си я купих на хартия Joy Joy Joy

# 269
ясно .. значи може би някое от заглавията ме подвежда .. е, поне ще има какво да чета Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Започнах първата, обаче тегаво се движи. Няма тръпка, няма заряд, мрън-дрън, трети ден не мога да я прочета. Хич не съм оптимист за останалите, дано все пак да потръгне, че нищо друго нямам за четене.

Общи условия

Активация на акаунт