За тези, които четат любовни романи №25

• 116 811
  • 763
  •   1
Отговори
# 15
  • Плевен / София
Благодаря за темата... bouquet
Прочетох Ангелска кръв и Архангелска усмивка харесаха ми...не бях чела досега за ангели и архангели....

# 16
Привет и от мен и благодарско за темата!  Днес се реших да с поръчам"Найтингейл Уей" и "Сърца за разбиване".И докато чакам започна Читанката отзад напред,да си припомня някоилюбими или да опитам да прочета други отхвърлени преди време.

# 17
Благодаря за новата тема  Hug bouquet

Скоро нищо хубаво не съм чела и засега съм в застой.  Peace

# 18
  • варненка от София
Благодарско за темата. Днес ще си довърша едно старо историческо и ще прочета Преди да затворя поредицата, макар че не съм с големи очаквания.

# 19
  • В къщурката на хълма на феите
Пак на втора страница .. Бреееей много пишете Mr. Green Аз съм на вълна препрочитане .. Опитах да вляза в дата да видя има ли нещо ново, но нито ме пуска, нито ми приема заявката за нова парола .. Отказах се .. И те така ..

# 20
  • Варна
Благодаря за темата!
Продължавам с втора книга от Storm legacy, и двамата не знаят какво искат, но бива.

# 21
  • Euskal Herria
Пак на втора страница .. Бреееей много пишете Mr. Green Аз съм на вълна препрочитане .. Опитах да вляза в дата да видя има ли нещо ново, но нито ме пуска, нито ми приема заявката за нова парола .. Отказах се .. И те така ..
Става, ама малко е по-завъртяна процедурата. Регистрирах се наново - със същия ник и парола. Възстановяват и рейтинга отпреди- Ако трябва  - да обяснявам, четох инструкции във фейса, та стана  Mr. Green.

# 22
Яни шА имам ли време за тая мозъчна операция Mr. Green

# 23
Запис и благодаря за новата тема.  Peace

Тези дни приключих с "Тези плитки гробове" на Дженифър Донъли и мога за кажа, че много ми хареса. Имаше си всичко - заплетена мистерия, интрига и сладка любовна история.

Сега ми се чете нещо за спортисти, така че смятам да си харесам някоя книжка на  Jaci Burton. newsm78

# 24
  • Euskal Herria
Дааа, щом аз се оправих  Mr. Green.
Просто се отива на "Създай нов акаунт", който ти отваря едно поле само с ?????????????   Най-отдолу слагаш отметка, че приемаш условията и ти отваря форма за регистрация. Попълваш си наново ника и паролата и останалите данни. След това на посочение имейл ти идва потвърждение и влизаш. Някои се оплакваха, че се бавел този потвърдителен имейл, ама аз го получих веднага след регистрацията.

# 25
На 20 септември излиза нова на Нора Робъртс от поредицата "В смъртта".

Лейтенант Ив Далас не вярва, че нещо може да я шокира. Докато не пристига на ужасяващото местопрестъпление в нюйоркски бар. Заведението се посещава предимно от корпоративни служители, които идват да разтоварят стреса на питие с колеги или приятели след работа. Но въпросната вечер се случва нещо необяснимо. Изведнъж всички стават нервни и агресивни, започват да се обиждат и нараняват взаимно. След четвърт час над осемдесет души – посетители и работещи в бара – са мъртви, а десетина са тежко ранени. Пристигналите на местопрестъплението полицаи и парамедици заварват кошмарна гледка от трупове с ужасни рани от самозащита и нападение. Оцелелите говорят за халюцинации като чудовища и рояци пчели, за внезапно главоболие и мощен прилив на страх, ярост и параноя.
Резултатите от лабораторните изследвания показват, че хората в бара са били изложени на непозната и много опасна комбинация от опиати, която се пренася по въздуха. Това изправя Ив пред отговорната задача да предотврати надвисналото зло, което може да доведе до масови безредици и смърт.

# 26
  • София
Чета това -  Lady Luck (Colorado Mountain, #3) http://www.goodreads.com/book/show/12958487-lady-luck До средата съм и засега се оказва най-слабата книга на авторката. Ще видя дали инатът ми ще ми помогне да я довърша или тя ще довърши мен.

# 27
Дааа, щом аз се оправих  Mr. Green.
Просто се отива на "Създай нов акаунт", който ти отваря едно поле само с ?????????????   Най-отдолу слагаш отметка, че приемаш условията и ти отваря форма за регистрация. Попълваш си наново ника и паролата и останалите данни. След това на посочение имейл ти идва потвърждение и влизаш. Някои се оплакваха, че се бавел този потвърдителен имейл, ама аз го получих веднага след регистрацията.
Убуу утрИ ще видим кой кум, кой сват, кой на булката брат .. В този ред на мисли - да се е чуло нещо за я нощни ловци, я за войни на Посейдон или съм твърде нахална да питам?!

# 28
  • Euskal Herria
Ново - хич никакво, пълно мълчание от издателствата. Айде, Ибис пак пускат някоя и друга книга. Ама Тиара - ни вопъл, ни стон. Да не са фалирали?

П.П. Защо ми се струва, че май "Нощни ловци" ги спират за превод  newsm78

# 29
  • варненка от София
Тиара са пълен пас тази година, една книга издадоха от началото на годината. Жалко, харесвам им книгите, дано си стъпят на краката.

Общи условия

Активация на акаунт