За тези, които четат любовни романи №25

• 116 865
  • 763
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Много ми харесаха 3 и 4 книха от Immortals after dark. Мисля да се мятам на 5, макар че нещо не ме впечатлява двойката вампир-фантом.

# 121
Две книги чета в момента, едната е "Имитация в смъртта" от поредицата В смъртта и ми е една от най-интересните досега! Peace Нямам идея кой е убиеца... newsm78

Паралелно с нея започнах "Специално интервю" от непознатата за мен Шанън Стейси без да имам никакви очаквания и засега съм приятно изненадана! Heart Eyes За разнообразие главния не е милионер или ФБР агент (а аз напоследък чета за тези 2 типажа и то ненарочно).

Ето интонацията:
Съдбата предоставя втори шанс на Кери и Джо, за да завършат онова, което са започнали преди години… Когато шефката на Кери Даниелс научава, че Кери познава интимно саможивия и най-успешен към момента писател Джо Ковалски, й поставя условие: да вземе интервю от него или да си търси нова работа. Джо все още не е забравил момичето, което разби сърцето му и е развълнуван от новината, че Кери се е върнала в града заради него. Той й предлага скандален план — за всеки ден прекаран със семейството му на ежегодното им лагеруване, Кери ще има право да му зададе по един въпрос. Химията между Джо и Кери е силна колкото репелент за комари, но сестрата на Джо се е зарекла да отмъсти за разбитото сърце на брат си. Кери не се е качвала на АТВ откакто е била на десет, което ще й донесе куп нови предизвикателства. Кой би очаквал, че изнудването на дребно, многочленното семейство Ковалски и малко нажежена романтична игра, ще накарат Кери да преосмисли старата им мечта «Кери и Джо завинаги заедно».

Последна редакция: нд, 02 окт 2016, 16:39 от hrisi04

# 122
  • варненка от София
Този уикенд се посветих на Елоиза Джеймс, две книжки прочетох на един дъх буквално - Три седмици с лейди Х и Красавицата и звярът. Много ми допаднаха и двете ,леко вървят, хубаво пише тази женица. Пак са от поредици, но на нашенски пак са издадени както им падне.

# 123
  • София
Въпрос към челите Кросфайър: Има ли героиня Айрлънд или нещо подобно? Аз нямам спомен за такава, но още не съм се престрашила да чета последната Кросфайър. Тук чета въпроси към Силвия Дей – https://www.goodreads.com/author/19823.Sylvia_Day/questions
Питат я дали ще има още от Гидиън, Ева, някакъв Гари и въпросната Айрлънд. СД отговаря, че да, щели сме да видим Гидиън и Ева, но в други поредици, а за тази Айрлънд щяло да има отделна поредица.

Хм, майка ѝ била японка, това не го знаех.

# 124
Прочетох първите 40 страници ми бяха малко скучни, но след това книгата е много интересна.

Започвам .

# 125
  • София
Айрлънд е сестра на Гидиън.

# 126
  • София
 ooooh!  Оф, вярно. Съвсем я забравих.

# 127
Ако има отделна книга за сестрата на Гидиъм много се надявам отново да пише по нещо за него и Ева, защото техният хепи енд не ми беше достатъчен...иска ми се да ги видя с дечица! Joy

С много мъки прочетох "Шепот в полунощ" на Карън Робъртс! Напълно изгубено време и пропилени нерви! ooooh! Толкова описателни моменти, че прескачах страници, повтарящи се реплики и много дразнещи герои, които така и не успяха да ми станат симпатични! Crossing Arms В цялата история имаше замесен злодей, който искаше да убие героинята, но дори това не успя да спаси историята.

# 128
Изчетох преведеното до този момент от "Обсебен" и не одобрявам Джакс!  ooooh! На мястото на Айви нямаше да има прошка...
Сега съм любопитна как ще продължи историята, но слаб характер проявява героинята! Годеникът й я измами, най-добрата й приятелка също, Джакс също а тя все още ми се вижда мекушава... Sad

# 129
  • Плевен / София
Изчетох преведеното до този момент от "Обсебен" и не одобрявам Джакс!  ooooh! На мястото на Айви нямаше да има прошка...
Сега съм любопитна как ще продължи историята, но слаб характер проявява героинята! Годеникът й я измами, най-добрата й приятелка също, Джакс също а тя все още ми се вижда мекушава... Sad
че тя приятелката и Марк ги "отсвири" Joy Joy Joy виж за Джакс Thinking може пък на флашката да има и друго ....
Скрит текст:
освен секс

# 130
Изчетох преведеното до този момент от "Обсебен" и не одобрявам Джакс!  ooooh! На мястото на Айви нямаше да има прошка...
че тя приятелката и Марк ги "отсвири" Joy Joy Joy виж за Джакс Thinking може пък на флашката да има и друго ....
Скрит текст:
освен секс

Каквото и да има още в записа, не знам как би оправдало Джакс... #Crazy Дори и да си е променил плановете за Айви още от началото ми е доста подозрителен и не заслужава доверие! Crossing Arms

П.С:
Хихи, променям си мнението...прочетох леко напред историята и Джакс наистина е невинен!  Mr. Green

Последна редакция: ср, 05 окт 2016, 18:13 от hrisi04

# 131
Привет и от мен  bouquet
Да помоля тези които знаят и могат да намерят ел.вариант на англ.език на книгата С.Е.К.Р.Е.Т.3 да ми пише на лични, писна ми да чакам да я преведат на Български език(ако я плануват естествено, макар че друго казаха) та да си я пусна на преводача кофти не кофти превод искам да разбера какво става. Бяс ме хваща с това издателство  #2gunfire #Cussing out
Така че ще съм Ви благодарна за помощта  Hug

# 132
С.Е.К.Р.Е.Т.3 да ми пише на лични

Пратих ти я във ФБ.
Последно време нищо не съм чела, но Hard rules на Лиза Рене Джоунс много ми хареса. Бързо се чете, няма излишни камшици и простотии. И най-важното има мафия Heart

# 133
С.Е.К.Р.Е.Т.3 да ми пише на лични

Пратих ти я във ФБ.
Последно време нищо не съм чела, но Hard rules на Лиза Рене Джоунс много ми хареса. Бързо се чете, няма излишни камшици и простотии. И най-важното има мафия Heart
Благодаря  bouquet

# 134
  • варненка от София
Започнах "Маестра" на Л.С. Хилтън то не бе определяна като скандална не зная каква, за мен се оказа супер скучна, объркана и не ясна и не й разбрах скандалното, ако става дума за секс, то до средата на книгата почти няма нищо в тази насока, едни пари, яхти, убийства и общо взето манджа с грозде. Откровено не препоръчвам, два загубени дена с нея, това е.

Общи условия

Активация на акаунт