За тези, които четат любовни романи №25

• 116 896
  • 763
  •   1
Отговори
# 195
  • Euskal Herria
Спуках се от смях с Херцогинята за четири нощи! Книгата ми беше много забавна, сигурно заради превода. Имаше потресаващи изрази хах
за коя книга става въпрос?Много ми харесва темата,винаги се ровя из нея за нещо ново и хубаво за четене,нищо че не пиша.Благодаря
Книгата е на Елоиза Джеймс -  "Четири нощи с херцога".

# 196
Чета една книга ,и незнайно защо не знам как се казва  Joy ,при форматирането и качването на четеца ми излизат маймунки на заглавието  Mr. Green .Хубава е книгата. Става въпрос за жена собственик на агенция за запознанства,болна от рак.Неизлечим.Съпругът и е мнооого красив и лекар.Имат момче и момиче.Той я подкрепя,верен и е.Тя има сестра ,бременна .Съпругата решава да намери нова жена на мъжа си  #Crazy ,да се грижела за децата и за него след смъртта и.Намира една ,по нейните стандарти подходяща ,той обаче се влюбва в друга и отгоре на всичкото изневерява!Жена му обаче ,не стига че разбира ами и с експериментално лекарство оздравява  bowuu ....... Моля за заглавие bouquet все някой я е чел??? newsm78

Книгата е "Заместницата" от Айлин Гоудж. https://www.goodreads.com/book/show/13417497-the-replacement-wife. Не разбрах на какъв език я четеш, но е преведена на български и я има в Читанката.
Имаше нещо в тази книга, заради което навремето не успях да я дочета докрай, въпреки че звучеше обещаващо и ми се видя интересна. Аз съм доста дисциплинирана и рядко ми се случва да зарежа книга по средата. По неособено ясен спомен, май ме отблъсна странното и неадекватно поведение на главната.
bouquet bouquet bouquetблагодаря! На бъгарски я чета.Не съм я довършила още! Ще пиша накрая дали ми харесва все пак и края де  Grinning

# 197
  • Варна
Спуках се от смях с Херцогинята за четири нощи! Книгата ми беше много забавна, сигурно заради превода. Имаше потресаващи изрази хах
за коя книга става въпрос?Много ми харесва темата,винаги се ровя из нея за нещо ново и хубаво за четене,нищо че не пиша.Благодаря
Четири нощи с херцога на Елоиза Джеймс. Мисля, че така беше. Изтрих я вече от киндъла.
Много ми харесва Hard rules

# 198
  • Euskal Herria
Преди малко Ибис обявиха:

Най-новата книга на Сюзън Елизабет Филипс "First star I see tonight", осма книга от серията "Чикаго Старс", още с излизането си оглави класацията на "Ню Йорк Таймс".
На български език романът ще излезе през ноември. Simple Smile
http://susanelizabethphillips.com/first-star-i-see-tonight/

# 199
  • В къщурката на хълма на феите

Най-новата книга на Сюзън Елизабет Филипс "First star I see tonight", осма книга от серията "Чикаго Старс", още с излизането си оглави класацията на "Ню Йорк Таймс".

коя година?!?

# 200

коя година?!?
Mecani,в това десетилетие ще да е,само силна храна и спокойствие  Mr. Green
А аз имам един въпрос,на 29.10 .2016 ,ако Венера не влезе в сатурнова дупка ,прасетата не полетят и от Егмонт вземат ,че си спазят срока ще излезе втората книга на Симона Арнщед ,,Само една тайна,,.Та -някой чел ли я е вече в оригинал (имам спомен че някой я коментираше) и били била така добра тази съфорумката да сподели заслужава ли си да си счупя краката от бързане на въпросния ден на път към книжарницата? Благодаря предварително.

# 201
  • Euskal Herria
Ех, mecani, ама защо си тъй скептична, значи...  Joy Joy Joy
И Тиара скоро щели да рекат какво ще пускат.

# 202
Ех, mecani, ама защо си тъй скептична, значи...  Joy Joy Joy
И Тиара скоро щели да рекат какво ще пускат.

ми а де! И аз се чудя сама на себе си ..

# 203
  • Стара Загора
Чета и се чудя...чудя се и чета...само на мен ли е такава мъка "Ваканция в Тоскана" на СЕФ?

# 204
  • Варна
Втората на Симона Арнщад я бяха чели на немски. Толкова ме е яд, че я няма на английски. Нямаше да чакам да излезе, че и да качат.

# 205
  • София
Втората на Симона Арнщад я бяха чели на немски. Толкова ме е яд, че я няма на английски. Нямаше да чакам да излезе, че и да качат.
Търсила ли си я? Аз, след като с първата ударих на камък, въобще не съм опитвала да търся втората.

Най-накрая, след не знам колко зарязани книги, стигнах до 30% на https://www.goodreads.com/book/show/17204058-give-me-love Чела съм другите от поредицата, харесват ми, не помня защо започна да ги чета не по реда им. Приятни са, романтичен съспенс, като първата май е повече романтичен, отколкото съспенс, действието се развива в Австралия.

# 206
Чета и се чудя...чудя се и чета...само на мен ли е такава мъка "Ваканция в Тоскана" на СЕФ?

не, не .. просто е малко трудна за четене Mr. Green

# 207
Не ми хареса, аз споменах,че я чета  в предната тема и малко писах. Останаха ми няколко страници-50- 70 и нямам нерви, няма нищо общо с първата като динамика и завръзка-развръзка. Не знам как свършва/ със сигурност е с хепиенд/, не ми е интересна и не мога да я довърша. Сега чета Кралете на бърбъна и много ми хареса, имам още малко, после ще търся втората.

# 208
   Втората книга от поредицата ,,Само една нощ,, я дават да излезе на 29.10 тази година/или поне такова съобщение са ми пуснали от Егмонт/,а книга 4 на Сладко палаво момче  на 22.10

# 209
  • Стара Загора
Някой може ли да ми прати "Само една нощ"? Имах я...четох я...къде съм я затрила...нямам идея!

Общи условия

Активация на акаунт