Нови придобивки в гардероба - 45

• 173 272
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
  • София
От вчера. Рокля Дика за коледното парти Party:

# 586
"Дика" трябва да сменят манекените си, а може би и онзи, който ги заснема. Дрехите са добре ушити, през годините съм си намирала нелоши модели, но гледайки същите на сайта, никога не бих ги купила. Представящите ги дами правят визията евтина, изражанията им са такива, каквито съм срещала само у български модели, за съжаление.

П.П. Наскоро си купих черна, разкроена пола от Дика; качествен плат, стои идеално, понечих сега да я покажа - ами по-добре не, на модела в сайта стои ужасно, като дреха втора употреба.

# 587
  • София
Много си права! Абсолютно съм съгласна с теб! Simple Smile

Аз дори като търсех да покажа модела се изненадах от визията на модела! ooooh! Роклите, които мерих вчера до една бяха със страхотна кройка и перфектно изпълнение!
Ето я на мен вчера след фризьора, преди партито  Simple Smile Нескопосан опит за селфи  Mr. Green:
Скрит текст:

# 588
Браво Копче, приличаш на 20 годишна! Heart Eyes Hug bouquet

# 589
Копче, трябваше теб да снимат за сайта им, много по-добре представяш дрехата.  bouquet

# 590
  • София
Благодаря ви много момичета за милите думи! bowuu bouquet Peace

# 591
Много си права! Абсолютно съм съгласна с теб! Simple Smile

Аз дори като търсех да покажа модела се изненадах от визията на модела! ooooh! Роклите, които мерих вчера до една бяха със страхотна кройка и перфектно изпълнение!
Ето я на мен вчера след фризьора, преди партито  Simple Smile Нескопосан опит за селфи  Mr. Green:
Скрит текст:

много хубава рокля, седи ти веднъж  Simple Smile
като я гледам на теб ще си я купя, но онлайн нивгаш  Laughing

# 592
kopche стои ти чудесно .

# 593
  • Canada
Това бижу ме намери днес  Heart Eyes Heart Eyes

Готова съм и аз за фирменото парти  Flutter

kopche, чудесна е роклята  bouquet Точно такъв тип дрехи, с добра кройка и стил ми липсват най много в тази Хамерика...  Crossing Arms

# 594
Имам братовчедка в САЩ, на която редовно пращам от "Дика" дрехи като подарък. Така че, Foncé, поръчвай си по някого. Simple Smile

# 595

kopche, чудесна е роклята  bouquet Точно такъв тип дрехи, с добра кройка и стил ми липсват най много в тази Хамерика...  Crossing Arms
Ти май си в някаква друга Хамерика, щом не можеш да намериш подобни рокли Simple Smile.
Погледни в банана републик, ГАП или jcrew! Сигурна съм, че можеш да намериш подобен стил в много магазини.

П/с показаната рокля от копче е симпатична и много добре съчетана с якето и другите аксесоари, но не знам дали е от снимката, но седи ужасно на ханша. По краката се вижда, че е слабо момиче, но ханша и седи огромен.

# 596
  • Canada
Аглая Епанчина, едва ли ще се намерят смелчаци  Mr. Green А и без проба ще ми е трудно да преценя  Tired

kikamora, де факто да... Квебек си е друга Хамерика  Mr. Green

Подобен стил рокли не са трудни за откриване, материята и кройката са това, което ме притеснява Peace
ГАП мисля са твърде далече като стил и качество от Дика, в БР се намират интересни неща, но аз си имам психологически граници и 200-300$ за трикотажна рокля определено ги преминават  Mr. Green

Последната марка не ми е позната, отивам да им разгледам сайта  Flutter Благодаря за идеята  bouquet

# 597
И трита изброени магазини имат безупречно качество. Имам подобни рокли от банана републик, купувани преди десетина години и все още са ми в безупречно състояние. Цените са прилични, само на jcrew са малко по-високи.

# 598
  • някъде
JCrew са страхотно качество,но мисля,че не се вместват в ценовия параметър,който тя си е определила.
https://www.jcrew.com/bg/c/womens_category/dresses

# 599
  • София
...но седи ужасно на ханша. По краката се вижда, че е слабо момиче, но ханша и седи огромен.
Не е от модела на роклята. От модела в роклята Joy. Имам си ханш. Няма лошо. Peace Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт