Нови придобивки в гардероба - 45

• 173 263
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
Е не е чак толкова огромен. Просто талията на роклята не е точно на кръста.

# 601

П/с показаната рокля от копче е симпатична и много добре съчетана с якето и другите аксесоари, но не знам дали е от снимката, но седи ужасно на ханша. По краката се вижда, че е слабо момиче, но ханша и седи огромен.

тц, не съм съгласна, че седи ужасно в ханша
седи точно както трябва да стои такъв модел рокля  Simple Smile

# 602
Това бижу ме намери днес  Heart Eyes Heart Eyes

Готова съм и аз за фирменото парти  Flutter

kopche, чудесна е роклята  bouquet Точно такъв тип дрехи, с добра кройка и стил ми липсват най много в тази Хамерика...  Crossing Arms

честито бижу
любимото червено  за чанта Heart Eyes

# 603
И трита изброени магазини имат безупречно качество. Имам подобни рокли от банана републик, купувани преди десетина години и все още са ми в безупречно състояние. Цените са прилични

те са пред фалит. Колко безупречни дрехи биха могли да изкарат когато са на ръба? от няколко години GAP и останалите им брандове не стават.

# 604
  • USA
Въобще не е вярно това за Гап и Банана Реп.
Нито са пред фалит,нито качеството им е спаднало от последните 7г.

И по темата,от Гап:

Пухенка

+ бяла блуза,с която да ги комбинирам

# 605
Нямам представа кои са пред фалит. Купувам редовно от изброените от мен марки и не съм имала проблеми с качеството, а не е да не съм капризна Wink.

# 606
подобни дрехи човек може да си закупи от 3003 бранда, а едва ли му трябва бяла обикновена блузка 10 години. дайте нещо по-така от basic

# 607
  • Street of Dreams
Fonce, бях на почивка - все навън, а и тук по цял ден съм по разходки - UGGS ми дойдоха идеални като удобство, лекота и топлина. За мен са класика, ще ти изпратя снимки.  Peace

# 608
  • Виена
Само аз ли си мисля,че ГАП и банана републик са на нивото на Ейч енд М? ГАП са им хубави детските дрешки, това купувам с удоволствие, всичко останало са спортни и ежедневни дрехи, в които човек да се слее сред множеството.

# 609
  • Варна
Момичета, дайте мнение за тази рокля,
http://friendsfashion.bg/roklya-star-efektni-aplikatsii

Седи ми в кошницата и от няколко дни се чудя да я купя или не. Струва ми се, че този трапец в полата няма да седи добре, въпреки че фигурата ми е слаба.

# 610
  • София
Само аз ли си мисля,че ГАП и банана републик са на нивото на Ейч енд М? ГАП са им хубави детските дрешки, това купувам с удоволствие, всичко останало са спортни и ежедневни дрехи, в които човек да се слее сред множеството.
Абсолютно! И съм на твоето мнение! Абсолютно безлични и невероятно скъпи за обикновеният си дизайн дрехи. Не случайно магазина на ГАП в дъ Мол просъществува няколко месеца само и безславно беше закрит. Сега имаме Манго на същото кьоше. Simple Smile

# 611
bombolino
и аз мисля така, а на ГАП детските тениски нямат късане /и стават чудни парцали за миене на прозорци щото са много плътни  Laughing

tedilina,
на манекенката и стои доста добре, А-пола дава хубав силует на слаби хора

# 612
ХМ на едно ниво с банана републик, или ГАП? Ти явно се шегуваш. Това, че не са ти по вкуса, не ги прави автоматично некачествени.

# 613
  • Пловдив
tedilina , на мен роклята много ми харесва и с удоволствие бих си я взела, ако нямах други сиви.

# 614
tedilina, линията на роклята е хубава, но има нещо сбъркано в декорацията (от една страна звезди и стрели - леко инфантилно, от друга къдрички по средата на остра якичка - за мен доста лелинско). С две думи - не е моят тип рокля.

Общи условия

Активация на акаунт