Тоскана, Италия /Тема 2/

• 93 530
  • 777
  •   1
Отговори
# 120
Благодаря, момичета! Ако има време и желание може и да разгледаме и това градче (Емполи)Simple Smile

Сега конкретно за Флоренция искам да питам - трябва ли да купувам/резервирам билети предварително за някой музей/атракция (освен за Уфици, за там вече купихме)?

От всичките писания май по-добре с автобус отколкото с влак да пътуваме от град на град newsm78 Въпреки че за мен влакът е къде-къде по-романтичен Heart Eyes

# 121
Благодаря, момичета! Ако има време и желание може и да разгледаме и това градче (Емполи)Simple Smile

Сега конкретно за Флоренция искам да питам - трябва ли да купувам/резервирам билети предварително за някой музей/атракция (освен за Уфици, за там вече купихме)?

От всичките писания май по-добре с автобус отколкото с влак да пътуваме от град на град newsm78 Въпреки че за мен влакът е къде-къде по-романтичен Heart Eyes
Ами трябва си за Давид опашката е километрична.

# 122
# 123
Не, но съм виждала мястото в Букинг и имам спомен, че цената беше по-ниска. Но може би сме го гледали седмица преди датата на настаняването, когато цените много падат.

# 124
  • София, под Карлсон
Здравейте, нуждая се от препоръка къде да нощуваме след Флоренция? Пристигаме в Пиза много късно и преспиваме, от там на следващия ден към Флорениция за 3 нощувки. И тук вече си мисля за кола под наем, с която да се пуснем из Тоскана. Та бихте ли ми дали конкретни селца, дори къщи/вили/апартаменти където да останем още 3 нощувки?
Възможно е да се вземе кола от Флоренция и да се върне в Пиза, нали?
Благодаря ви  Heart Eyes

# 125
Здравейте, нуждая се от препоръка къде да нощуваме след Флоренция? Пристигаме в Пиза много късно и преспиваме, от там на следващия ден към Флорениция за 3 нощувки. И тук вече си мисля за кола под наем, с която да се пуснем из Тоскана. Та бихте ли ми дали конкретни селца, дори къщи/вили/апартаменти където да останем още 3 нощувки?
Възможно е да се вземе кола от Флоренция и да се върне в Пиза, нали?
Благодаря ви  Heart Eyes
Може, заплаща се такса. Ние бяхме 3 нощи в прекрасна къщичка до Сан Джиминяно. От там разгледахме също Сиена и Волтера, обиколихме Кианти.
https://www.booking.com/hotel/it/-an-imignano.en-gb.html?aid=304 … c1a8ab4f81be2daa5

# 126
Здравейте на всички, имам въпрос? Колко е разстоянието от летището в Пиза до центъра и има ли градски транспорт след 23 часа, че Райан ни изненадаха с промяна на полета....

# 127
Здравейте на всички, имам въпрос? Колко е разстоянието от летището в Пиза до центъра и има ли градски транспорт след 23 часа, че Райан ни изненадаха с промяна на полета....
Има къде да се върви, но е около 30 мин. до Централна гара. Иначе има автобус, който е летище- Ц. гара. Ето линк за автобусите в Пиза. Като гледам има в 23.00, 23.15, 23.30 и 23.45 последно. LAM Rosa тръгва от летището и обикаля из Пиза.
Скрит текст:
Избирате Partenza:Galileo Galilei Airport, Pisa
а Arrivo- спирката, която Ви интересува.
Orario di partenza е часа, в който тръгва автобуса

# 128

Много е отдалечено. Има по- евтини варианти в центъра.
Скрит текст:
Дати 01-09.07 3 възрастни + 1 дете доколкото виждам от линка.
Ето един вариант: https://www.airbnb.com/rooms/9183632?checkin=07%2F01%2F2017& … =0&s=-An0w1AJ

# 129
Момичета, чисто статистически. За по колко евро взехте билетите от Пиза до София. Зная, че цената е относително нещо в зависимост от сезона, датата, но се чудя какво да направя. Преди 2-3 седмици билета беше по около 23 евро, аз се ослушах тогава, сега е почти 35. И се двуомя, да купувам ли, или да изчакам. Става въпрос за месец юни. Има време, ама........Вие какво ще ме посъветвате?

# 130
За миналото лято 30 евро двупосочен, купен месец преди това

# 131
Т.е. да изчакам?
Мисля, че цената по принцип ще да е малко по-висока, защото аз търся еднопосочен. На отиване съм взела до Рим, а връщането е от Пиза. Ох, не знам....

# 132
  • София
Т.е. да изчакам?
Мисля, че цената по принцип ще да е малко по-висока, защото аз търся еднопосочен. На отиване съм взела до Рим, а връщането е от Пиза. Ох, не знам....
За цените на Райън няма значение дали билетът е еднопосочен или двупосочен.

# 133
  • Viena

Много е отдалечено. Има по- евтини варианти в центъра.
Скрит текст:
Дати 01-09.07 3 възрастни + 1 дете доколкото виждам от линка.
Ето един вариант: https://www.airbnb.com/rooms/9183632?checkin=07%2F01%2F2017& … =0&s=-An0w1AJ
Търся такъв тип,затворен комплекс,може и да е в околностите Simple Smile

# 134
Има къде да се върви, но е около 30 мин. до Централна гара. Иначе има автобус, който е летище- Ц. гара. Ето линк за автобусите в Пиза. Като гледам има в 23.00, 23.15, 23.30 и 23.45 последно. LAM Rosa тръгва от летището и обикаля из Пиза.
Скрит текст:
Избирате Partenza:Galileo Galilei Airport, Pisa
а Arrivo- спирката, която Ви интересува.
Orario di partenza е часа, в който тръгва автобуса

Безкрайно благодаря! Много ми беше полезна информацията bouquet Сега остава да стискаме палци да не закъснее полетът, че така или иначе по разписание пристига достатъчно късно (22:40)...

Ще сложа и линк на мястото в Пиза където ще спим. Трудно се ориентирам на коя спирка на автобуса трябва да слезем (май най-добре да питам жената при която ще спим newsm78)

https://www.airbnb.com/rooms/11277178?eluid=1&euid=9361fa82- … 19175a411bc8&$original_url=https%3A%2F%2Fwww.airbnb.com%2Frooms%2F11277178%3Feluid%3D1%26euid%3D9361fa82-9973-ebbe-f982-19175a411bc8&$3p=e_eml&campaign=rookery&$deeplink_path=airbnb%3A%2F%2Fd%2Flisting%3Fid%3D11277178&_branch_match_id=366183225720839454

Общи условия

Активация на акаунт