Искам да кажа ... (89)

• 67 794
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
  • Някъде там
Искам да кажа,добро утро. Grinning Почивката беше прекрасна.Променихме плановете в последната минута,защото на бунгалата щяхме буквално да замръзнем и ходихме в любимата ни Сърница.В къща за гости която цялата беше на наше разположение с професионална оборудвана кухня и механа.Не бях ходила там но ще я посетим отново.Времето беше повече от хубаво,топло и само за разходки.
Не съм ви чела за да се включа но сега ще прочета.

# 571
  • До морето
ТихУ тогава, че аз с моите 180 всякак съм прекрасна. Имам мегдан за още 10 кила, ама лошото е, че всичко на гъзягата се лепва. Краката слаби, а нагоре  Whistling Ако се напъна малко Ким Кардашиян ще ми дища прахТА  hahaha

# 572
Моето си е суета, признавам. Искам да се харесвам и да не съм гладна. С 5 кг отгоре не се чувствам добре. Даже най-леко и приятно ми е било когато тежах 48 кг (165 см) но бях на 20-25 год. Сега не гоня такива безумни цели Wink

# 573
Не съм 170, нещо съм се смалила, 168 съм в момента.

Аз още се броя за 165, ама не съм се мерила скоро. Сега ме депресира  Simple Smile. Шегата на страна. Аз се чувствам зле като мина 55 кила. Била съм 72 и не съм се намирала за дебела или грозна, но по-добре ми е когато съм 50. Не съм вманиачена на тема диети, а на спорт още по-малко  Embarassed, за това предлагам някакви приемливи варианти при които има и кеф от храна и някакъв резултат (нещо, което ти с чушките бойкотираш, зашото напълних една тава).

# 574
ТихУ тогава, че аз с моите 180 всякак съм прекрасна. Имам мегдан за още 10 кила, ама лошото е, че всичко на гъзягата се лепва. Краката слаби, а нагоре  Whistling Ако се напъна малко Ким Кардашиян ще ми дища прахТА  hahaha
И други като мен имало значи Simple Smile И аз на дупето всичко лепя, само дето нямам като теб аванс със сантиметрите, само 165 съм.  Laughing

# 575
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Добрутро в мръчкавото утро!
Днес стискам палци на Сесили, но ще стискам и за Акашиния мъж, щом е толкова важно. Още повече, че той ми е любимец поради любовта му към планината и триповете, организирани от жена му Joy
Успех желая и на Сесили, и на него, пращам им положителна енергия.

Ще се окаже, че без Акаша и гръдта й, всички спим в една поза Joy Нарича се "The leap frog". Не разбрах каква точно жаба сме, някой по-говорещ анлглийски да обясни, моля.

"Кайропракторът" ме озадачи, та отидох да го осветя в Гугъл, където първо ми предложиха екзкурзии до Кайро Joy
Обаче научих нещо ново и днес. Истина е, че човек се учи докато е жив. Лошото е обаче, че много от наученото се забравя. Една приятелка има такъв лаф: Някои се учат, докато умрат, а други умират, докато се научат.

След малко ще дойдат да ми вземат диваните за претапициране и ще ги правят цели 2 седмици. Ще трябва да си припомня как се седи на пода Joy То аз това ще го изтърпя, не е чак такъв проблем, ами дано я направят хубава, щото поне 10 години ще я гледам после. Имам едни съмнения за десена - защото не може много да се види как се разгръща в по-голям мащаб. Показват ти една мостричка 20х30 см...иди си представяй два дивана и един фотьойл - т.е. ако се окаже кофти, ще имам голямо количество кофти за гледане... Но ще бъда оптимистка.

# 576
  • Някъде там
Ауу "любимата" ми тема.Моите са ми доста в повече в сръвнение с това което бях.И аз съм от тези с лепенето на дупето и бедрата.надоло. Единственото което ми действа за отслабване е глад.Никакви диети и спортуване..(скарана съм с него).

# 577
Добро утро и от мен.

Светалчо, благодаря ти. 

Снощи разпечатвах резюмета, подготвях си материали...дано стане.

От днес стартирах ВМ НВД, намерих си един добър вариант за 4 седмици. Програмата я взех от един сайт.  Дано има някакъв резултат, че искам 10кг да сваля.

# 578
"Кайропракторът" е масажист но прави лечебни масажи, Светалчо. Тук звучи "киропрактор или чиропрактор".
Сесили, може ли линк към 4 седмичната програма?

# 579
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Само аз ли съм красива и дебела? Laughing

Янтре, всички сме  Grinning. Аз и с 2о кила отгоре си бях неземна красавица Simple Smile.

Захир, трибуквените най-болят - зъб, ухо, око и гъз.

В НВД то млечните са сведени до минимум. Те имат доста въглехидрати.

Още нещо ново за днес Joy Joy Joy
Янтра, пиши ме и мен в клуба на дебелите и красивите. Повече дебела, отколкото красива. Joy И също смаляваща се.

# 580
Кайрото си е баш чекръкчия, но с образование  Joy. Моят е  Crazy. На около 30, сърфист, винаги с тен, а в тяло като аполон. (Дали не са ми психосоматични болките  Joy).

# 581
Добро утро и от мен.

Светалчо, благодаря ти. 

Снощи разпечатвах резюмета, подготвях си материали...дано стане.

От днес стартирах ВМ НВД, намерих си един добър вариант за 4 седмици. Програмата я взех от един сайт.  Дано има някакъв резултат, че искам 10кг да сваля.

И аз да помоля за линк към 4 седмичната!!!

И успех!! Стискаме ти палци!!!  bouquet

# 582
Кристин, ще видя дали запазих линка, ако не съм я свалили в pdf.

# 583
  • Някъде там
Успех Сесил.
И аз на опашка за диетата,не че ми действат но взе пак.
Аз съм в размисъл за якетата в Лидъл.Чета коментарите струва и все още се чудя струва ли си да ходя да взимам на децата,че коментарите са противоречиви. Rolling Eyes

# 584
  • София
Давиз, не знам какви якета има в Лидъл, но каквито и дрехи да съм купувала от там за дъщеря ми, са били много качествени.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт