Искам да кажа ... (89)

• 67 739
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Нищо особено не е Виктория. Пицария с високи цени и надменен персонал. И храната не е кой знае какво.

# 661
Хлъцнах като видях цените за претапициране. Никога няма да дам за поправка на нещо старо толкова пари, колкото е струвало като ново. Но понеже си обичам диваните и не искам да ги сменям, се стегнах и сама им уших калъфи. Купих си възможно най-евтината дамаска, защото не знаех дали ще се получи и сега за 100 лева имам нови дивани  Sunglasses

# 662
Както казват, за всеки влак си има пътници.
Но 250лв. за куверт...нещо пресилено ми се струва в БГ реалността. Simple Smile

Аз още не съм завела щерката при ЛЛ за бележка за училище.

В петък отиваме към Рибарица, дано е хубаво времето и не вали. Иначе ще им се провали играта на децата.
И сега се замислих като започнах режима, там какво ще ям. Има и скара, но на обяд е предимно готвено ядене. А никой няма да ми го готви със зехтин, вместо олио.

# 663

Рая, тая дамаска, както ми я описваш ми е най- омразната. Преди 5 години, като си избирахме диван тогава с деца на 6 и 3 години, като видях един диван с плат както ти го описваш направо ми стана лошо. Веднага си го представих как някой го е оповръщал и няма изчистване, а става голямо мазало и затупване на късите косъмчета. Та съм ги задраскала.

Може и да си права, но много мекичко и приятно на допир ми изглежда, пък и вече нямам малки деца.
Твоите какви са? Моите сегашни са жакард и въобще не съм очарована, пере се лесно, но пък става на фитилчета, никога повече  Naughty Столовете ми са кожа, но за диван не ми се ще  newsm78, пък и си представям каква цифромания ще е за естествена  Crazy, изкуствената ще се нацепи или лющи....

# 664
Тонка, точно защото е разрешено в режима да има и торти сън няма да ме хване докато не си изям дажбата. Та за това си трябва воля, според мен. Филийката хляб и аз не съм я отразила.
Сесил, никакъв зехтин. Мас и масло. За обяд омлет и салата. За вечеря риба/месо и салата.
Просто не яж въглехидрати- боб, баници, ориз, грах, кекс, козунак, мюсли, мекици, пататници, палачинки- тц.
Янечек, ти ми скри шапката!
Рая, моя диван е от прословутите Виденов. Бях го гледала в нета, но исках да го видя и на живо, да го пробвам. Та отидохме в магазина и имаше точно модела и разцветката, която исках. Тя е ....хм как да я опиша- седи като плетка с конци различен цвят- беж, тъмно кафяво, сивкаво.... Никакви петна не се забелязват. От тази страна съм много доволна.

# 665
mariat, пише си, че може студенопресован зехтин. Аз така или иначе такъв купувам.

Нашите дивани са вече на 6г., отгоре заради децата съм сложила едни покривала. Отдолу са си ок.
Преди месец обаче, щерката домъкна нещо като пластелин, розово и мазно. Да вземе да го остави на подръчката на дивана...някой да се облегне на него и стана едно кофти розово петно.

# 666
Sesyll, сигурно си права, но аз разтълкувах диетата така- готвене с мас и масло, а за салати зехтин.
Мас и масло- за да се увеличи приема на мазнини.

# 667
Моят е същата материя, като тази, която си показала. Вече е на 10 години обаче, сигурно затова така лошо се държи  Wink

Тонка, я кажи за 90 дневната, спазваш ли плодовите дни?
Какво консумираш във въглехидратния ден? Може ли да се хапва нещо между обяд и вечеря   Embarassed Embarassed Embarassed

Резервирах за Коледа, много доволна  Flutter

# 668
  • Бургас
Аз доста отслабнах с 90 ДД. Правила съм плодовите дни. Водните -не

Рая аз ето от тук четях : http://xn--90-8kcailcfd3a4cc3e.com/
А тук има рецепти за отделните дни http://www.supichka.com/%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0% … D1%81%D0%BD%D0%B0

# 669
O, lina, спомням си ,че изглеждаше много добре!
Даун, изядох една ябълка, а за обяд 2 кюфтета, омлет от 2 малки яйца с масло и краставица със зехтин. бях много гладна, но и ябълката е виновна.

Последна редакция: вт, 27 сеп 2016, 12:15 от mariat

# 670
  • София
Тонка, я кажи за 90 дневната, спазваш ли плодовите дни?
Какво консумираш във въглехидратния ден? Може ли да се хапва нещо между обяд и вечеря   Embarassed Embarassed Embarassed
Плодовите ги спазвам без проблем. Даже са ми приятни, тъй като не ям сладко през въглехидратния, затова плодовете ми идват вместо въглехидрат. В плодовия може да се яде сурови ядки и сушени плодове. Във въглехидратния ден най-често ям типов хляб с лютеница и маслини, плюс зелена салата. Харесва ми комбинацията просто. Също така спагети или макарони. Между обяда и вечерята няма хранене. Хубаво е да се вечеря по-рано, аз например ям към 18 ч.

# 671
Момичета, в началото не се броят калории, а само се спазва пропорцията 20% въглехидрати, останалото мазнини и белтъчини. Готви се с масло и/или мас. Зехтина си е ок за салати, аз с него не готвя, така или иначе. Не забравяйте и по много вода.

Може да ядете колкото пъти ви се дояде, като основните хранения са три - закуска, обяд и вечеря, останалото са междинни. Могат да са, ядки, сметана, месо със зеленчуци, стига да не се чувствате гладни. Както казах, действа най-добре с интензивни тренировки, които са предимно силови, а не кардио. Правят се серии от по малко повторения с голямо натоварване. За упражнения Гена да каже, защото е видно, че ги може.

В домашна обстановка се сещам за планк, напади, клекове с гирички. Има тема и във форума за НВД, а аз на времето ходех в Спайдър спорт, а там се спазваше с религиозна страст. Аз както казах не съм била съвсем режимна никога, но бях изключила така любимите ми теста. Прегрешавах с повече млечни от препоръчителното и по-малко мазнини - в смисъл не ръфах масло, а само готвих с него Simple Smile.

Вижте как вървите, като не мерете килограмите, а обиколките, но задължително включете някакво движение. Дори и да е малко, пак би следвало да има резултат. Премерете си гънката на корема, задната страна на пред мишницата и бедрото и обиколки на бедра, талия и ханш. Да видим след две седмици дали ще има промяна. Ако няма ще броим калории.

Най-трудното е, да сте подготвени с някакви храни, за междинните. Бобови ако хапнете по-малко, напр. една, две лъжици грах, но задължително с мазнина и белтъци няма да навреди. Ако ще я правите за по-дълго време и стриктно бих препоръчала да си направите кръвни изследвания сега и да ги повторите след месец.

# 672
Даун, на мен ми трябват 1500ккл за да отслабва ми, но в момента не ми се броят.
Силови тренировки за домашни условия ще видя какви могат да се правят. Започвам и с 2пъти седмично танци.

# 673
  • Mediterraneo
Направо ми омръзнахте да ви чета с тези режими и диети  Crossing Arms  Whistling Отивам да опека пици за обяд  smile3533, пък вие си бройте калориите!

# 674
  • София
Ха, това с броенето на калории ми е непонятно. Веднага се отказвам от такава диета.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт