Искам да кажа ... (89)

• 67 737
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
Тарти, с теб съм. Даже и на пица бих дошла в любимата ми Испания  Heart Eyes

# 676
  • sofia
Ха, това с броенето на калории ми е непонятно. Веднага се отказвам от такава диета.  Mr. Green
Даже и таблица в ексел съм правила по случая, само с поглед казвах това ядене колко калории има.....но това беше отдавна  Laughing
Сега съм си дебела.

# 677
Ха, това с броенето на калории ми е непонятно. Веднага се отказвам от такава диета.  Mr. Green

И аз, признавам си, въобще не им разбирам  Embarassed

# 678
Аз никога не съм броила, но тренирах поне 4 пъти в седмицата. Когато има застой в свалянето се налага. Повечето диети "предписват" някакви количества, което си е броене Simple Smile.

Пица - има рецепта с пица с "блат" от кайма или настургани тиквички с яйца.

# 679
Захир, облечи си се нормално, една пицария с претенции, които в основната си част са непокрити. Хубава атмосфера, да, но посредствена храна  Wink Последно там си бях с дънки и сако. Толкова  Mr. Green

Последно си изпрах дивана с прахосмукачката и светна, а беше с такива петна  ooooh! - от мен, дете още нямаме  Tired Кафе, разлято мастило... Сега си е като нов, по-натам пак ще се пере. А от седалките на колата какво излезе, жалко че като ги правихме, бяхме с прахосмукачката на майка, а на нея й се развали пръскащото устройство, та изпрахме само задните и уж да доперем и другите, така си останаха, ако не ходим събота-неделя някъде, ще взема да се спретна.

Пица с блат кайма, просто не е пица. Пък.  Crossing Arms

# 680
Ъъъъ хич няма да им се глася даже.. Просто се чудех що такива претенции за някаква пицария.  Hug

Мър, с каква прахосмукачка переш дивани?! Моите вкъщи, само от мен са във вид, който ще е трудно да се проумее, че съм успяла да постигна. Мазах, разливах...  Tired Искам да ги перна и аз. Даже се чудя напоследък да викна фирма за почистване, поне веднъж да ми почистят като хората. Аз успявам само на парче- един път бърша едно, после друго и все ми се струва недостатъчно. Фурна мразя да чистя и откакто съм я купила, срам не срам, не съм я пипала.

# 681
Аз съм викала фирма само за дивана, перат с Рейнбоу, цена на диван с лежанка с 2 табуретки и няколко възглавници 25 лв. Срам ме е да кажа каква кал излезе  Embarassed Embarassed Embarassed, иначе видими петна нямаше  Mr. Green

# 682
Като зачекнате дивани, как чистите кожени?

# 683
  • Някъде там
Прихванах от вас и си почвам гладуване аз.Само така си свалям кг.Изядох две круши и това ми е.Ако много ми престърже ще хапна грозде.
Нашия диван  е стар но ни чака ремонт на целия етаж та гледам за идеи.
Скрит текст:
Не знам каква дамаска се води Rolling Eyes.Надявам се да не се налага да купувам шалтета за да се запазва.Децата са големи но не пазим,нито ние нито те.И се чудя ако си го поръчам някъде да ми го направят с перящи се калъфи дали ще ми излезе много скъпо. Rolling Eyes

# 684
  • Пловдив
Аз викам фирма за моя свинарник. Вие каквото и да мажете не можете да постигнете нивото на три деца и котка Wink Слаба ракия сте.

daviz - не ми пускай "принцес" на виденов, имам такъв и не ме радва Simple Smile

# 685
Кажете коя фирма да викна за моя свинарник?   newsm78
искам да ми измият банята, прозорците, фурната,  кухненските шкафове и туй то!   Hug Ще пърхам от кеф! И ви чакам всички у нас!!!

# 686
Като стана ясна програмата на детето, си направих моята програма макс за спорт. Излиза, че би трябвало да имам време за 6-7 часа спорт седмично, плюс един танци и един път скално катерене (или ако не, още два часа в спортния център). Няма нужда да казвам, че никога не успявам да я изпълня, понякога всъщност нищо не успявам да свърша.

У нас съм с един бежов диван... Под наем съм, иначе никога не бих купила такъв. Едно, че ми е най-омразния цвят на света, друго, че ми се вижда супер непрактично. Наметнала съм едни сиви покривала, не е най-красивата гледка на света, но като гледам каква мръсотия събират и колко често ги пера, не мога да си представя да е без тях. Хем детето не е вече толкова малко.  

Снощи правих пълнени чушки, чух ви тук да си говорите преди няколко дни и рязко ми се приядоха. За протокола – 4 бр. напълних.

# 687
Предния ни диван беше бежов - ужасен ужас. Вечно нещо търках по него, котката го съдра, а и беше много неудобен (за това и оставихме котката да го съсипе). Беше ме срам като го пуснах в една група да се подарява, ама пък беше здрав, да го изхвърля. Новия е сив с черна кожа.  Пак го вардим от набезите на котката... Поне се чисти лесно. И е огромен и мекичък.

# 688
  • Бургас
O, lina, спомням си ,че изглеждаше много добре!

Аз не си спомням да съм се показвала, но да, изглеждам много добре  Wink Mr. Green

# 689
Ха ха, и аз ще пълня чушки, 10 броя  Wink

Много готино така бе, я кажете за утре  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт