Бродирана красота - тема 134

• 106 121
  • 729
  •   1
Отговори
# 75
Бачийска, кажи кога това чудо ще е при Албена да се завъртим с Радослав и докато той я омайва, аз да се сдобия с нова красота?  Прекрасен е.  Браво?!

Плажче,  потърси ме във фейса - Росица Цакова. Пиши ми там на лични и ще те добавя.

# 76
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
момичета, попаднах на това и не мога да се отлепя  Blush
чудя се дали малък заплес ще се съсредоточи да го направи или и с него ще е ден до пладне  Blush

котка трябва да е  Peace

http://www.ebay.co.uk/itm/191857090835?_trksid=p2055119.m1438.l2 … TRK%3AMEBIDX%3AIT

http://www.ebay.co.uk/itm/DIY-5D-Round-Diamond-Sticker-Rhineston … sd%3D191857090835

# 77
Плажче,  потърси ме във фейса - Росица Цакова. Пиши ми там на лични и ще те добавя.

Благодаря ти - писах ти Simple Smile

Ето две мини гобленчета, които наскоро уших. Плажът е 10 см в диаметър, Елбетицата е 15 см.

Занимавам се от време на време и с бродерия. Там мога да бъда по-креативна и обожавам да си измислям сама разни модели. Харесва ми, че има толкова много видове бодове и крайният резултат е толкова красив!

# 78
  • София /Абсурдистан
Да се запиша при вас и аз  Peace
Търся читав ковертор Вервако - ДМС. Имам само 2 стр. от него. Някой може ли да помогне?

# 79
  • БЪЛГАРИЯ
           Много сте бързи, сръчни и продуктивни! Ако тръгна да изброявам имена, ще заема цялата страница, затова сърдечно поздравявам всички за уменията, усилията и разнообразието! Hug

...

Много ми харесват, като живи са, обаче нямам идея на коя фирма е гоблена, затова моля, помагайте.
...

Помагам, Бързак, това е гоблен на "Монализа крафт"- корейски производител, известен с красивите си и качествени гоблени. В конкретния случай е гоблен върху тонирана панама, частична бродерия- само цветята на преден план се бродират (не ти и трябва повече, понеже е огромен! Wink ). Това е оригиналният вид на панамата:
Скрит текст:
. Това знам, с толкова мога да помогна, ако не е достатъчно... ще му мислим! Wink

Да се запиша при вас и аз  Peace
Търся читав ковертор Вервако - ДМС. Имам само 2 стр. от него. Някой може ли да помогне?

Това става ли?
Скрит текст:

# 80
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Бачийска, кажи кога това чудо ще е при Албена да се завъртим с Радослав и докато той я омайва, аз да се сдобия с нова красота? 
Ти пък хептен на готово Peace  Не знам дали ще го дам за рамка точно този. Повече клоня към рамкиране на Венеция на Мережка ( като го ушия) и/или на Дим . Но няма да е скоро.
Снощи почнах Герберите на Риолис, поредният Акварелен. С тях завършвам серията.

# 81
  • UK/София
  Момичета,здравейте!

От доста време не съм писала, но периодично преглеждам темата.
От няколко дни търся схеми подходящи за коледни топки.Прегледах доста от старите теми, търсих с търсачката,  но май все удрям на камък. Или някой е питал за такива схеми и са му изпратени по имейл ,   или са ползвани стари програми за качване и не ги отварям. Може би при някои, защото в момента нямам компютър и ползвам таблет.
Ще съм благодарна за всички коледни схеми!Ако някои трябва да се изпратят чрез имйл,  моят е
bdkalanova@gmail.com

# 82
 Момичета,здравейте!

От доста време не съм писала, но периодично преглеждам темата.
От няколко дни търся схеми подходящи за коледни топки.Прегледах доста от старите теми, търсих с търсачката,  но май все удрям на камък. Или някой е питал за такива схеми и са му изпратени по имейл ,   или са ползвани стари програми за качване и не ги отварям. Може би при някои, защото в момента нямам компютър и ползвам таблет.
Ще съм благодарна за всички коледни схеми!Ако някои трябва да се изпратят чрез имйл,  моят е
bdkalanova@gmail.com

Във ФБ сме във няколко групи, в които има такива схеми. Безкрайно много са схемите, а и не знаемкакво харесваш, ако имаш профил, присъедини се.

# 83
  • София
Не мога да чакам телефона, искам да покажа пък...
Предупреждавам, че е много зле снимката, но с таблет, без светкавица, на кофти осветление - толкова.

# 84
  • Юпитер- Сатурн
Хриси благодаря за новата тема.

Ей, как сте се развихрили. Аз отивам да се крия. Шия ама в снимането ме няма.

Някой каза среща?!? Кога и къде?

# 85
  • с.Николово, обл. Русе
Да покажа и аз последните си творения:

# 86
  • Стара Загора
Здравейте, момичета! Не съм писала много отдавна, защото по разни причини поизоставих любимото хоби. Сега влизам с молба за помощ. Спешно търся читава схема на този гоблен http://zoriman.snimka.bg/daily/moeto-hobi.648049.37470091.big
Предварително ви благодаря!

# 87
zori_man,Имам това дано помогна
Скрит текст:

# 88
  • Стара Загора
de4ko95, много ти благодаря!  bouquet

# 89
Момичета,
и аз с молба за помощ... Преди време някой беше пуснал схемите на тези малчугани:

Сигурна съм, е свалих и ключ- кой знак кой цвят конец е за всичките модели, но не мога да го открия. Ако някоя от вас го има, много моля да го сподели с мен!
 bouquet

Общи условия

Активация на акаунт