Домакини 57/ И есента си има чар

• 61 783
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
  • Великобритания
та ..като заговорихте за киселяци - и аз ги имам 2 броя у нас
ММ и детето .. при детето е ясно , ще избива май зъбче .. ама загадката е ММ - ще му идва ли , идва ли му или свършва не знам , ама днес е  #2gunfire
заяде се с един доставчик сутринта и така му тръгна , че само се чуди с кой да се заяде .. ама как майка му не се обажда в такива моменти , да се строят взаимно , а само като е мирно и тихо  Laughing Laughing
Гале - търсим точно в такива сайтове , най големите и местните също , на снимки е чудесно , организираме среща и като идем се хващаме за главите , или пък ако всичко е супер - те ни скачат с някви безумици
ама не се отказваме де , търсим , разглеждаме и чакаме

# 211
  • в сърцата на децата <3
Привет  Hug Дано Мони се включи с добри новини  Praynig

Уморена съм, имам още сто задачи, ноооо... ще чакат. Обущар и аз си имам вкъщи, но от време на време му идва вдъхновението де  Laughing
Хайде да ви пусна една песничка, надявам се поне на някой да хареса  Mr. Green Много го уважавам тоз човек, прави чудесни мелодични парчета - а тази песен показва, че и рапа може да е романтичен  Heart Eyes

# 212
Новини?

# 213
  • Бургас
Аз също чакам Мони да се обади.Като се освободи,ще пише жената.

Моят Иван вече е добре и днес е втори ден на училище.С Криста направихме голямаразходка,че го дават после захлаждане.Не знам дали ви споменах,но още не съм я записала в предучилищна.Ще я пусна след Нова година или направо на 6 години септември.

Дами,тази нашата тема ще я кръстят Бояджийките. hahaha

Ще намина по-късно и дано всичко е наред!

# 214
  • Germany
Ето ме момичета. Много ви благодаря за стиснатите палци  Hug
Не е тумор! Най вероятно е киста и в петък ще имаме инфо дали ще трябва операция или дай боже не  Praynig Още не мога да си поема въздух, но се радвам, че не е най страшното... Голям герой ми е момченцето! Дано в петък ни зарадват с още по добри новини. На най големият си враг не пожелавам този ужас който изживяхме...
Благодаря ви за подкрепата! Бъдете здрави и вие и близките ви хора, всичко друго се нарежда!

# 215
  • при късмета
Мони, радвам се, че най-мрачните прогнози не са се сбъднали. За кистата и да се наложи операция е лапароскопска предполагам и е много щадяща. Кистата само се остъргва, не се реже нито отвън, нито вътре. Тук е така, там предполагам, че и по-щадящ метод ще има. Да не се налага де, но не е тежка операция и възстановяването е бързо, сестра ми има такава.
Заради една киста на менискуса извади късмет при лапароскопията да видят, че и връзките са ѝ били пред скъсване, та направиха 2 в 1, зашиха и тях.
А за децата си е стрес, нищо, че не е тежка, а и за родителите. Дано всичко се развие възможно най-добре.

Дами,тази нашата тема ще я кръстят Бояджийките. hahaha
   hahaha

# 216
 Hug Мони радвам се за вас,браво.Стискаме палци и в петък да се разбере и най-безболезнено и бързо да минава.
Е и ние се прибрахме от 15ч и нещо в 21,15ч е то бива чакане и чудо ама поне минахме.Вярно болните най -много мрънкаха и пак аз виновна че ги водя по лекари.Имало нужда и от едната крайност заминаха в другата,с еднакви рецепти са и двамата и вече почнаха лечението.Хубаво че давам зор ,та поне това разбрахме защото аз нямаше да го пусна това изследване.И да видим личната какво пак ще каже защото след два месеца  ще трябва контрола. newsm78
Уморена съм като пребита,ама минахме и да напазарим на бързо.Там валя и дъжд,а тук не е капнала дори капчица.Лека ви вечер.Утре повече.

# 217
Мони, честито! Браво и на героя!
В петък още по- добри новини! Сядай ся да полееш новината и малко да те отпусне!

Писе, пак ли доктори? Поне сега ще повтаряш за хапчетата по веднъж, па това за двамата ще се отнася. Да не се хабиш с повтаряне и напомняне. Единя разбрал- казва на другия и така! Laughing

# 218
  • Бургас
Мони,много се радвам! Hug
Успокой се,пийни си нещо,отпусни се!Много преживяхте! Heart Eyes

# 219
Добро утро!
Студеното дойде ли при вас?

# 220
Добро утро!
mariat, дойде студеното, ама се понася....засега  Crazy Аз вчера намръзнах нещо, и днес официално открих сезона на пуловерите. Е, той е тъничък и си му е време де, ама все пак...
Мони, много, много се радвам за вас  Hug Продължавам да стискам палци до петък, дано се разминете с операцията  Praynig

# 221

Много късмет на всички -бъдете здрави и по задачи всеки да крачи. Wink
Тук си напича за сега слънце,но май си е хладничко още не съм излизала да видя.После като имам излизане ще видя  но ще се стопли до тогава. Нямам днес други задачи освен да купя лекарства и да сготвя.Чакам още поръчки от Алито ама едното са чанти от август месец и срока изтича,дано дойдат до края на седмицата.
Славе браво на синчето,герои сте с него двамата.А за Криста щом така си решила,само дано не ти направят проблем за записване в първи клас. newsm78
Мони  ще стискаме палци пак ако трябва,а сега се отпусни до петък и давай по-спокойно. Hug
Смърфи как си.
Ма ко  хайде не видях снимките,но ще чакам да видя в готов вид стаите.
Мариат пак аз ще напомням за  лекарствата,ама лошото е че моите ще забравям тогава. Laughing
Ангелче как си след работата почивните дни и ремонта.Хайде взе ли лаковете да покажеш как става.
Оставям ви да ставам да готвя нещо.

# 222
Здравейте, приемате ли още една доманикя Simple Smile Бебето вече е голямо ( цели 2 месеца) и аз мога да бъда отново горда домакиня Simple Smile Сега ще почета малко какво сте си писали Simple Smile))))

# 223
  • гр.Варна
Мони супер новина. Hug Hug Hug Хайде сега чакаме и в петък добри новини. bouquet
Бачкааааааааааам ,бачкааааааам ,айде чао.

# 224
Добро утро!
Студеното дойде ли при вас?

А, дано, ама надали!  Wink hahaha От тези климатици днес окончателно се подредих, а в петък съм на благотворителен обяд.  ooooh!
Но съм доволна, че купих приставка за настолния миксер - фууд просесор (май беше комбайн на бг) и  сега няма да стържа на рендето, като се налага. Много мразя рендето, нон-стоп се порязвам и ме заболява ръката, дори и от един морков.

Монииии - много хубава новина, няма да ги пускам палците до петък.  Praynig

На всички ремонтиращи успех!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт