Вале, това иначе и за мен е добро решение. Новичко. Наистина старите мебели миришат.
Ма ко, защо е почнато да се лепят плочки от дъното на стаята? Така няма ли да има изрязани плочки на входа на стаята?
И без друго ми избяга и започна работа и сега работят след работа, така поне ще е арестуван, ако не иска да му се разлепят плочките 

А сега ще готвя мусака. Сложихме едно филе, покрито със сол в хладилника и уж след 24 часа трябва да махнем солта, ама като гледам никаква вода не се е отделила. Съмняваме, че ще стане изобщо нещо. Иначе го готвим за пастърма.

След като вчера на работа ми беше гадно и заспало и се канех как ще се прибера и ще се тръшна се оказа ,че семейните имат други планове за мен.
Тъкмо тръгвах от работа и щерката звънна да отивам да я прибирам от тренировка,че много се забавила, а имала да учи.И така с мръсна газ отпраших с колата към кв.Виница/ за запознатите с кварталите на Варна знаят къде е на майната си/ и тъкмо слизам от колата телефона ми звъни-ММ с новината ,че от 20ч.сме на рожден ден на приятел.Айде викам отиде ми лягането.Изчаках щерката да се преоблече и айде пак в колата и телефона пак звъни.Тоя път дребния седмокласник-Мамоооооооооо ти нали ще можеш да ме вземеш от училище ,че днес бягахме по физическо и не си усещам краката вечеееееееее.Гледам часовника , ами вече е 18:15 а той свършва в 18:35 последния час,а аз още съм на майната си
Е успях накрая да събера всички от стоянките им и на РД отидохме ,но днес вече едвам си държа очите отворени.Не смея да си помисля да легна защото семейството дебнееееееееееее 
непомня вече от кога 

Иначе и аз ги мисля, дано да влезе с добри новини 

Препоръчани теми