Айде наздраве и хубав празник!

Лека вечер. 

Пращам ти списъка и ще добавя твоя адрес и ще го разпратя на останалите .

Днес се събудих и не знаех къде съм коя съм... Цяла нощ сънувах, не се спрях. Настроението е горе долу същото, но ще мине. В период съм и сигурно и това влияе. Днес бил празник на бащата и ще ходим при бабата и дядото на моя, Там ще дойдат и майка му и баща му и брат му с жена си и детето. Хич нямам желание да ходя, но няма как. Ще си мълча този път. Ей това не мога да го науча от тукашните. Как да съм винаги приказлива, учтива и тнт без значение как се чувствам. Аз съм си отворена книга. Каквото отвъртре това и от вън, но тук това не се таче и се счита за грубост дори. Трябва да сме тактични винаги ако ще и да не можем да се гледаме. Иначе снегът се разстопи и е едно мрачно и мокро навън. Аз не ходих да гласувам днес, че ми е далеч, а и не съм сигурно кое зло е по-малкото.
Раната и кръвоизлива от трамвая на едното още си стои, сега и другото. Ожуленото е в/у цялата капачка и разбира се има оток
От падането и глезена на другия крак ме боли, на ставата отпред. Мъжа ми каза, че ако прощъпулника беше традиция, с размерите на индустрия, само от мен щяли да се издържат. Каза, че пак щял да ми прави, този път обаче трябвало да помисли за какво да ми даде да се хвана