Хитринки за всякакъв случай - тема 14

• 141 961
  • 856
  •   1
Отговори
# 225
  • Някъде там
След като я зашиеш отгоре можеш да сложиш дантела или някакъв друг интересен плат, който да обиколи цялата блуза. Струва ми се, че това е на долната част на ластика и ще стане интересна закачка.
На гърба е,на ластика отзад.Мислех за дантелени цветя. newsm78

# 226
Дантела да не й се види бабешко
Може дънкови кръпки да зашиете тук там( на няколко места, да не е сам там)
Напоследък пък и като плетени на една кука апликации слагат.

# 227
  • Някъде там
А дали ще стане да го залепя с това лепило?
Скрит текст:
Да не си личат конци.

# 228
  • оттам, откъдето започва България
Може да се пришие някаква нашивка или да се стеснят ръкавите, за да се скрие поражението.

Някъде четох, че може да се премахне изпотяването на огледалото в банята като се използва сапун..как точно? Върху чисто огледало просто мажа със сапун ли?!
Аз знам с пяна за бръснене.  Peace

# 229
  • WonderLand
Някъде четох, че може да се премахне изпотяването на огледалото в банята като се използва сапун..как точно? Върху чисто огледало просто мажа със сапун ли?!

За да се премахне изпотяването на огледалото не е нужно да го мажеш с нищо, а просто да го загрееш. То се изпотява защото е по-студено от въздуха в банята. Ако банята ти позволява може да го обливаш с топла вода за 10 секунди и проблема ти се решава. Температурата на огледалото ще се изравни с тази на въздуха и ще спе да се запотява. Ако не можеш да го облееш с вода може със сешоар да го затоплиш точно преди да влезеш да се къпеш, или пък с топла кърпа. Този метод работи безотказно и го ползвам от години вкъщи. Не си хаби продуктите да си мацаш огледалото.

Ако не вярваш най-лесно можеш да провериш като влезеш да се изкъпеш и огледалото се запоти просто си сложи ръката на стъклото за 10 секунки  Peace

Зузанка, може да не е дантела, може и друг плат да е, каквото си хареса детето. А може и на кръпки, че дори и кожени да са. Слагаш една на скъсаното, а после още 3 -4 по останалата блуза и ето ти от дефект ефект.

# 230
  • Някъде там
SilverDream такъв е модела че е малко по стилен не му отиват кръпки.Отпред  е с камънчета.
Поръчах лепилото ще пробвам да го залепя и после ще търся с какво да го покрия.

# 231
  • WonderLand
SilverDream такъв е модела че е малко по стилен не му отиват кръпки.Отпред  е с камънчета.

Aко има камъчета, може да сложиш още камъчета, които да за подобни, по цялата блузка Simple Smile

# 232
Зузанка,изрежи гърба,така,че да стане тъп триъгълник т.е да не е дълбок.Залепи ръба,така,че да не се разбрида,сложи дантела и залепи по нея камъчета.Ще се получи модерна и стилна блуза.

# 233

За да се премахне изпотяването на огледалото не е нужно да го мажеш с нищо, а просто да го загрееш. То се изпотява защото е по-студено от въздуха в банята. Ако банята ти позволява може да го обливаш с топла вода за 10 секунди и проблема ти се решава. Температурата на огледалото ще се изравни с тази на въздуха и ще спе да се запотява. Ако не можеш да го облееш с вода може със сешоар да го затоплиш точно преди да влезеш да се къпеш, или пък с топла кърпа. Този метод работи безотказно и го ползвам от години вкъщи. Не си хаби продуктите да си мацаш огледалото.

Ако не вярваш най-лесно можеш да провериш като влезеш да се изкъпеш и огледалото се запоти просто си сложи ръката на стъклото за 10 секунки  Peace

Зузанка, може да не е дантела, може и друг плат да е, каквото си хареса детето. А може и на кръпки, че дори и кожени да са. Слагаш една на скъсаното, а после още 3 -4 по останалата блуза и ето ти от дефект ефект.
Вярвам ти, защото си е чист топлообмен това Wink
На мен запотеното огледало не ми пречи. Пречат ми размазаните следи, нанесени от ръцете на другия жител на дома, който задължително трябва да се огледа след баня. Са, сещаш се, че няма всеки път да търча преди него в банята и да грея огледалото Wink
А и ако има ефект, бих го приложила и върху автомобилното стъкло Simple Smile

# 234
  • WonderLand
Ами може с импрегниращ спрей да пробваш. Прави повърхността хидрофобна и водата бяха от нея. По тая логика си мисля, че и парата не би се задържала върху такава повърхност. Струва около 4 - 5 лв в Лидл подобен спей. Знам, че действа върху плат и кожа, защото съм ползвала в дъждовни дни, че да се запазя суха, но по други повърхности не съм пробвала.

# 235
  • При децата ми
Здравейте, моля за съвет как да махна петно от лак за нокти върху дънкова пола? Sad Толкова ме е яд за тази пола!

# 236
  • София
Здравейте, моля за съвет как да махна петно от лак за нокти върху дънкова пола? Sad Толкова ме е яд за тази пола!
Нищо друго освен ацетон не ми идва наум. В краен случай лакочистител, понеже в него има и подхранващи съставки.

# 237
  • При децата ми
Нищо друго освен ацетон не ми идва наум. В краен случай лакочистител, понеже в него има и подхранващи съставки.

Аз пробвах още като изтървах четката на лака, но не се изчисти напълно, пък и име достраша да не избледнее там полата и да остане петно.

# 238
  • FRANCE

С дантела нещо подобно като бяха споменли по горе. Аз не бих разчитала на лепило. От опита ми в поправка на дрехи още не съм открила лепило което издържа на редовно пране и още повече на сушилня.
Покажи после как се е получило Simple Smile

# 239
  • гр.Варна
Момичета,препоръчайте ми препарат за почистване на матрак.Дъщеря ми го е изцапала с кръв,веднага се опитах да го почистя с течен сапун,но си остана петно.

Общи условия

Активация на акаунт