Хитринки за всякакъв случай - тема 14

• 141 875
  • 856
  •   1
Отговори
# 825
Може и да е наистина препарат за поД, нали препарат срещу котлен камък ги премахвал. Аз пробвах с един, но без успех, явно моят не е бил подходящ.

За каната за вода - намажете хубавичко с оцет, изчакайте двадесетина минути, налейте още оцет, вода и загрейте, изплакнете и ако мирише, загрейте пълна кана чиста вода. Би трябвало да блесне. Така си чистя и металните тенджери и канчета.

# 826
Какъв е този препарат за поД?

Препарат за почистване на поД/поДове. Не на поТ. Препарат за почистване на поТ още не съм чувала да има, ако имаше такъв нали нямаше да търсим алтернативи за премахване на петната. Peace
Моят е най-обикновено бинго.

# 827
beauty_magnolia , извинявай! Praynig Hug
Разбрах какво имаш предвид.

# 828
За каната за вода аз ползвам готови таблетки от Кауфланд, слагам таблетките, кипвам водата и е готово.

# 829
  • София
Преди малко във фейсбук попаднах точно на начин на чистене на петна под мишниците с аспирин. Само за бели дрехи май ставаше. Ако ми попадне пак, ще споделя подробно.

Едит:

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 08 юни 2017, 15:51 от miamim

# 830
tonynette  , adelinda благодаря ви 

# 831
beauty_magnolia , извинявай! Praynig Hug
Разбрах какво имаш предвид.

Hug Ако мога да съм полезна ще е добре, а в случая споделям от личен опит.

# 832
С аспирина се чисти ютия, това е киселина, стопен смърди ужасно.

# 833
  • Карлово
Имам няколко памучни тениски (черни и цветни), които след известен брой носения почват да миришат много неприятно под мишниците. В смисъл дори след пране имат лек дъх, а като ги облека след 5 минути почват да миришат много. Дали защото ги пера на 40 градуса? Ако ги изпера на повече дали ще се оправят или са директно за боклука?
Опитай с препарата Импресант
http://apteka.framar.bg/30030082/%D0%B8%D0%BC%D0%BF%D1%80%D0%B5% … 250-%D0%BC%D0%BB-
От кауфланд съм вземала на 4лв и нещо. Само на проблемните участъци слагам концентрат и след около 30 мин. пускам с прането.

# 834
  • София
Мерси, ще пробвам.  Peace

# 835
Имам няколко памучни тениски (черни и цветни), които след известен брой носения почват да миришат много неприятно под мишниците. В смисъл дори след пране имат лек дъх, а като ги облека след 5 минути почват да миришат много. Дали защото ги пера на 40 градуса? Ако ги изпера на повече дали ще се оправят или са директно за боклука?
Натъркай ги със сапун под мишниците и ги накисни за няколко часа във вода. След това ги изпери в пералнята  Peace

# 836
На дъщеря ми за тениските не вършеше работа търкането със сапун. Само високи градуси.

# 837
  • Варна
Има течни дезинфектанти, заместват високите градуси.Пробвайте  Peace

# 838
Искам да благодаря на момичетата за идеята за изпиране на кръв, чрез намазване с обезмаслител. bouquet
Кучето ми е разгонено, не търпи гащи, и накапа едно много светло килимче с кръв. Намазах петната с обезмаслител, постоя една нощ така и после го пуснах в пералнята, на 30 градуса. Всичко се изпра! bouquet

# 839
Аз пускам цялото пране с дезинфектант на Импресан. Маха всички миризми.

Общи условия

Активация на акаунт