Хитринки за всякакъв случай - тема 14

• 141 937
  • 856
  •   1
Отговори
# 195
Може ли да се премахне фирмен надпис от памучен суитчер? Тези, които са като залепени. ММ има от старата работа черен, хубав, топличък, но не иска да им прави "безплатна реклама" Прала съм го много пъти, дори и на високи градуси, надписът си е цял, дори не стои напукан.

# 196
  • оттам, откъдето започва България
Ако го изгладиш с ютия дали няма да стане?  newsm78 Не съм пробвала, това ми е предположение. Аз на моя мъж Адидаса така му съкратих буквите, че .... стана нова марка, ама и ютията се изцапа.

# 197
Може ли да се премахне фирмен надпис от памучен суитчер? Тези, които са като залепени. ММ има от старата работа черен, хубав, топличък, но не иска да им прави "безплатна реклама" Прала съм го много пъти, дори и на високи градуси, надписът си е цял, дори не стои напукан.
Скоро и аз питах тук. Изпробвано, свърши идеална работа.
Върху щампата сложи парче вестник и изглади с ютия.

# 198
  • Den Haag
С какво да премахна петна от портокалов сок? Дрехата е светлосива. Confused

# 199
Как да почистя идеално прозорците? ooooh! Почиствам ги с Medix  и вестник или хавлия.Уж са кристално чисти,а пекне ли слънцето са замацани.  #2gunfire

# 200
  • до най-прекрасния мъж
Как да почистя идеално прозорците? ooooh! Почиствам ги с Medix  и вестник или хавлия.Уж са кристално чисти,а пекне ли слънцето са замацани.  #2gunfire
Аз ги чистя първо с влажна хавлия - от тези тъничките, кухненските, за да обера пясъка и мръсотията. После пръскам с препарат Медикс или Clin и минавам с микрофибърни кърпи за стъкла - с едната размазвам, с другата подсушавам.  Доволна съм от резултата. Обаче, много е важно да не грее слънцето пряко в прозорците, като ги чистиш, защото засъхват и се замазват.
Такива са кърпите:
Скрит текст:
А това са препаратите:

# 201
Аз и по-напред май бях писала, че си чистя прозорците с течност за чистачки за коли. Доволна съм. А иначе, само за огледалата си ползвам спрея на Лидл за стъкла. (не мога да му намеря картинката)

# 202
Лятна течност за чистачки, в зимната има антифриз и не искам да го вдишваме.

# 203
  • Пловдив
Аз използвам топла вода и оцет (и ракия съм ползвала). Забърсвам с мокра кърпа (или парцал, всякакъв) и след това подсушавам с хартия от кухненска ролка (с вестник си боядисах малко ПВЦ дограмата).

# 204
  • София
Аз използвам топла вода и оцет (и ракия съм ползвала). Забърсвам с мокра кърпа (или парцал, всякакъв) и след това подсушавам с хартия от кухненска ролка (с вестник си боядисах малко ПВЦ дограмата).

И аз така - , вода, оцет и малко кухненска хартия, родих се.

# 205

С лятна течност за чистачки и електрическа стъклочистачка от Лидъл. От както ползвам тези две неща се родих. Бързо става, а резултата е чудесен.

# 206
  • София
С clin или аякс /май така се четеше/ и микрофибърна гъба такава или такава.

# 207
Дограмата може да я изчистиш с магическата гъбка.  Peace

# 208
Някоя от вас ползвала ли е спрей за сняг за прозорци?От тези за снежинките? Лесно ли се почистват после?

# 209
Някоя от вас ползвала ли е спрей за сняг за прозорци?От тези за снежинките? Лесно ли се почистват после?
Миналата година пръскахме с такъв на работа по прозорците и огледалата....гадно се чистеше, иска си търкане.

Общи условия

Активация на акаунт