Хитринки за всякакъв случай - тема 14

• 141 938
  • 856
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Търся хитринка за премахване на мухъл от кожени ботуши...

# 211
  • оттам, откъдето започва България
Аз пък разчитам на хитрите мами да ми кажат как се почиства светлобежов кожен диван. Имам предвид мръсотията, която се наслоява от поставяне на глава на едно и също място. Все ми се струва, че по-напред беше писано, ама нямам време да се връщам назад.

# 212
  • София
Търся хитринка за премахване на мухъл от кожени ботуши...
С мокра антибактериална кърпичка. Нищо им няма, дори и да е  естествена кожа.

# 213
Аз пък разчитам на хитрите мами да ми кажат как се почиства светлобежов кожен диван. Имам предвид мръсотията, която се наслоява от поставяне на глава на едно и също място. Все ми се струва, че по-напред беше писано, ама нямам време да се връщам назад.
Тоалетно мляко или пяна за бръснене.

# 214
  • оттам, откъдето започва България
Благодаря ти, аз имах някакъв спомен за пяната за бръснене, но исках потвърждение. Ще пробвам чак другия месец като отида при децата и ще докладвам какъв е резултата.  bouquet

# 215
  • Пловдив
Здравейте!
Някой може ли да ми каже как да премахна остатъци от силикон върху гранитогрес? Сещам се само с яко търкане с макетно ножче. Плочките са леко грапави и доста ще си поиграя. Други идеи?

# 216
Мазен доматвн сос върху сив панталон. Прах с обезмаслител и препарат приотив петма. Стои си. Няма надежда?

# 217
Здравейте!
Някой може ли да ми каже как да премахна остатъци от силикон върху гранитогрес? Сещам се само с яко търкане с макетно ножче. Плочките са леко грапави и доста ще си поиграя. Други идеи?

и мен това много ме вълнува, дори с търкане не се премахва напълно....... #Cussing out

# 218
Мазен доматвн сос върху сив панталон. Прах с обезмаслител и препарат приотив петма. Стои си. Няма надежда?
Силно веро върху петното, търкаш с нокът, след това може да сложиш отново веро. Остави да престои ден-два. След това в пералнята.
Дано се махне  Peace

# 219
Мерси, ще пробвам така

# 220
Дано не се е запечатало от другите третирания

# 221
  • Някъде там
Момичета помагайте.Мога ли по някакъв начин да спася блузата.Дъщеря ми я раздрала  на ескалатор,защото паднала на него, ooooh!
Какво мога да направя за да не се вижда че е зашивано. newsm78
Скрит текст:
Скрит текст:
[imghttps://scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/t31.0-8/15168759_749776828502881_5007274627653897188_o.jpg][/img]

# 222
  • WonderLand
След като я зашиеш отгоре можеш да сложиш дантела или някакъв друг интересен плат, който да обиколи цялата блуза. Струва ми се, че това е на долната част на ластика и ще стане интересна закачка.

# 223
  • София
Може да се зашие, но при всички положения ще си личи осезателно. Само за в къщи ще може да се ползва, ако е любима дреха примерно.

# 224
Може да се пришие някаква нашивка или да се стеснят ръкавите, за да се скрие поражението.

Някъде четох, че може да се премахне изпотяването на огледалото в банята като се използва сапун..как точно? Върху чисто огледало просто мажа със сапун ли?!

Общи условия

Активация на акаунт