Хитринки за всякакъв случай - тема 14

• 141 286
  • 856
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Като се заговорихте а белината,  да споделя моя хитринка,  може да е полезна някому. Чашката на четката за тоалетната я държа пълна с белината. Така винаги е бяла и чиста.

Като я вадите на капе ли?

# 466
Изчистих ръждата от петрето с един препарат от магазин продаващ препарати от Италия, продавачът каза че подобно на Клиъри, накиснах за час и всичко падна.
Сега идва ред на миене на прозорците, най омразната дейност. Мия с оцет и вода и бърша с вестници, дали няма по лесен начин за мързеливите  Blush Mr. Green

# 467
За прозорците някъде от темите прочетох за лятна течност за чистачки. 1л. от Кауфланд за около 0,80лв., пак от темите разбрах за стъклочистачка от Лидъл / на батерия е/. Е откакто го прилагам миенето на прозорци е песен.

# 468
  • Бургас
Момичета, а как да сваля най-лесно стара боя на много пластове от врата, за да я боядисам наново?

# 469
  • София
Момичета, а как да сваля най-лесно стара боя на много пластове от врата, за да я боядисам наново?
Няма да е лесно въобще. С пистолет с горещ въздух.

# 470
А знаете ли с какво мога да премахна петно от коректор от ръкав на яке....

# 471
  • Бургас
Няма да е лесно въобще. С пистолет с горещ въздух.

С  пистолет с горещ въздух не е лесно, така ли? Защото съм правила с препарат за сваляне на стара боя - голям ужас, голяма плесканица, направо съжалих, че съм почнала. С кое ще е по-добре?

# 472
  • София
Аз до колкото зная, но не от опит свалянето на стара блажна боя е доста трудоемко.

# 473
  • Пловдив
Момичета,дайте идея как да се отървем от котешка гадна миризма в офиса ooooh!

# 474
Миене с вода, в която сте добавили Тризон или белина.

# 475
  • Пловдив
Миене с вода, в която сте добавили Тризон или белина.

Не знаем от де иде тая смрад...и е на моменти,може би от канализацията.
Ще пробваме. Peace

# 476
Аз до колкото зная, но не от опит свалянето на стара блажна боя е доста трудоемко.
Мноого е трудно и доста време отнема наистина,Веднъж само сваляхме с пистолет,ама втори път не се наемаме

# 477
Помагайте моля  Simple Smile Имам една късокосместа изкуствена трева на терасата, която малко от се позаби с котешки и човешки косми, обелки от бамбуковата ограда и недоизядени от котката крайници на различни буболечки. Прахосмукачката ни не успява да се справи въобще, с обикновена влажна грапава гъба успявам да изкарам с много търкане голяма част от големите косми, но останалите мръсотийки си стоят, а и е къртовски труд. Има ли по-лесен начин? С маркуч и вода дали ще стане? Или в банята? Или на автомивка при килимите (ако я вземат въобще) ? Или друг вариант?  newsm78

# 478
  • софия
Много ли държиш на нея? Аз бих я изхвърлила.

# 479
Rima, поне у дома не е капала,  но все пак преди ползване я изчаквам леко да се отцеди от белината. А и поне у дома четката никога не е суха, нали се потапя във вода при ползване....

Общи условия

Активация на акаунт