Хитринки за всякакъв случай - тема 14

• 141 289
  • 856
  •   1
Отговори
# 480
Много ли държиш на нея? Аз бих я изхвърлила.
Абе аз въобще не държа, ама ММ категорично тропна, че няма да я хвърля, защото и аз това първо предложих  Laughing

# 481
Да си я изчисти той тогава   Laughing.
Ако ви е силна струята на водата в банята, пробвай с концентрирана струя от обратната страна на стелката.... водата да "избута"  мръсотията. Така почиствам външната стелка пред входната врата. Развивам слушалката от подвижния душ и с пръст запушвам част от маркуча.... Почиства се доста добре, но пък изкуствена трева.... не знам дали ще се получи  newsm78

# 482
Ама изобщо не го слушай ММ. Тази "трева е такава прахо и мръсотиьосъбирачка, че няма и изчистване - направо хвърляй и не прави подобна грешка да постилаш балкон с подобна синтетика.

# 483
  • оттам, откъдето започва България
И да капне белина не е проблем. Аз съм с тъмокафяви плочки и нищо не им става от белината. Тя ми е основния препарат, с който почиствам банята.  Peace
Имам предвид най-обикновена белина.

# 484
  • София
Абе аз въобще не държа, ама ММ категорично тропна, че няма да я хвърля, защото и аз това първо предложих  Laughing
Ами поразпитайте за някой познат с прахосмукачка на Керхер или подобно "зло" чудо и ще ви измуче и "тревата". Mr. Green

# 485
  • София
Ами поразпитайте за някой познат с прахосмукачка на Керхер или подобно "зло" чудо и ще ви измуче и "тревата". Mr. Green
Или си викнете да ви демонстрират някоя такава мАшина. Таман ще почистят и нещо друго.

# 486
  • София
Rima, поне у дома не е капала,  но все пак преди ползване я изчаквам леко да се отцеди от белината. А и поне у дома четката никога не е суха, нали се потапя във вода при ползване....

Идеята не е лоша, но ме е страх, че ако белината капне на килимчето ще стане жълто петно: )

# 487
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
За прозорците някъде от темите прочетох за лятна течност за чистачки. 1л. от Кауфланд за около 0,80лв., пак от темите разбрах за стъклочистачка от Лидъл / на батерия е/. Е откакто го прилагам миенето на прозорци е песен.
Имам я.
Много е удобна. Чисти бързо, с никакво усилие. С микрофибърна кърпа обирам само ръбовете до догеамата. За самата дограма обаче не става-мия си я на ръка.

# 488
За прозорците някъде от темите прочетох за лятна течност за чистачки. 1л. от Кауфланд за около 0,80лв., пак от темите разбрах за стъклочистачка от Лидъл / на батерия е/. Е откакто го прилагам миенето на прозорци е песен.
Имам я.
Много е удобна. Чисти бързо, с никакво усилие. С микрофибърна кърпа обирам само ръбовете до догеамата. За самата дограма обаче не става-мия си я на ръка.
Дограмата с микрофибърна кърпа и обезмаслител светва, после стъклата и става екстра.

# 489
  • София
За самата дограма има специални препарати за пластмаса:

https://bauhaus.bg/preparat-pochistvane-plastmasa-mellerud

Всички препарати н тази марка си заслужават всяка стотинка!

# 490
  • Благоевград
Здравейте!
Готварската ни печка е с керамични котлони и за 2 месеца ползване се образуваха някакви кръгове на покритието, което е над реотаните. Много грозно изглежда. Отделно от това, след едно готвене беше пръскало мазнина и беше попаднало под тигана, докато котлоните работят и сега има някакви петна, които не излизат. С какво мога да почистя, за да няма тези петна и кръговете да изчезнат?

# 491
С ножче за керамика

# 492
  • Благоевград

Няма остатъци от храна или нещо залепнало, просто станаха петна  newsm78 Падала ми е захар на такъв котлон и успях да го почистя с такова ножче, но сега е друг вид зацапване, ако мога така да се изразя.

# 493
Аз почиствам с този препарат
Скрит текст:

Купувам го от Кауфланд.

# 494
Ами и аз мислех като теб. Оказа се, че не съм права
Пробвай  Peace

Общи условия

Активация на акаунт