Хитринки за всякакъв случай - тема 14

• 141 238
  • 856
  •   1
Отговори
# 540
Нещо за боракс ми се върти из главата, но не съм пробвала - доколкото помня, хем изпира, хем омекотява.
Някой, ако е пробвал, да сподели.

# 541
  • до най-прекрасния мъж
Ако желаете само да постигнете дезинфекция на хавлиите, без избелване, защо не пробвате с Импресан.
Скрит текст:
Доста добре дезинфекцира прането и не е нужна белина. Нашите хавлии са цветни и ги пускам с прах за цветно и дезинфектант вместо омекотител на 95 градуса. Нищо им няма, но седят леко по-твърди, заради липсата на омекотител. И те навремето бяха страшно меки, даже мажеха, вместо да попиват. Сега са ОК, но тази мекота няма как да я постигна вече. Явно си е до време, даже не толкова и до материя.

# 542
  • София
От Фантастико - има и за ръчно пране, и за пералня  Peace
Пробвайте първо на 60 градуса.
Всеки ден пазарувам от Фантастико, но не съм обърнала внимание. Благодаря, че ме открехна  Hug
Във Фантастико, от което пазарувам, не го поддържат като асортимент. Sad

# 543
  • София
Хубава работа. Мислех че в цялата верига асортимента е един и същ. Аз пазарувам във Фантастико на Симеоновско шосе.

# 544
  • София
Хубава работа. Мислех че в цялата верига асортимента е един и същ. Аз пазарувам във Фантастико на Симеоновско шосе.
Явно НЕ. Аз пазарувам от бул. Витоша. Ще проверя и в този на ул. Нишава.

# 545
Идея за какво мога да ползвам паста за зъби,  освен за миене на зъби естествено  Laughing? Имам един доста голям флакон за оползотворяване,  пастата се оказа твърде абразвна и имам чувството, че ми руши емайла....

# 546
С паста за зъби съм чистила бели детски кожени обувки. Светват.

# 547
Потвърждавам, само така чистя маратонки или с магическата гъба. Peace

# 548
  • София
От друга тема:

Цитат
и за пъпки, и за дезинфекция на мъжкия атрибут след съмнителен контакт се ползва - казано от лекар е, при спешни случаи.

Laughing

Шегата настрана. Чувала съм (или чела) че идеално чисти фуги.

# 549
  • София
От друга тема:

Цитат
и за пъпки, и за дезинфекция на мъжкия атрибут след съмнителен контакт се ползва - казано от лекар е, при спешни случаи.

Laughing

Шегата настрана. Чувала съм (или чела) че идеално чисти фуги.

При съмнителен контакт може да му взема и четка за зъби заедно с голямата туба и да го накарам да изчисти фугите!  Joy Joy Joy

# 550
Хавлиените кърпи и халати омекват чудесно в сушилнята. Хем сухи, хем пухкави  и без химия. Горещо препоръчвам.

# 551
Потвърждавам, само така чистя маратонки или с магическата гъба. Peace

Може ли малко технология на това почистване? С паста за зъби имам предвид. Peace

# 552
Стара четка за зъби, слагам паста и започвам начинанието. Mr. Green
След като приключа минавам с влажна кърпа и са като нови.

# 553
Стара четка за зъби, слагам паста и започвам начинанието. Mr. Green
След като приключа минавам с влажна кърпа и са като нови.

Супер  Peace Това е за изцяло кожените, а тези, които са и с плат при тях как ще се получи, пастата ще се набие между дупчиците  newsm78

# 554
За кожените, да.
Тези от плат аз ги пера в пералнята. Peace

Общи условия

Активация на акаунт