Хитринки за всякакъв случай - тема 14

• 141 128
  • 856
  •   1
Отговори
# 765
С какво се махаха тъмни петна от тениски, на подмишницата?
Ако са в резултат на ТАКЪВ вид дезодорант (стик против изпотяване), най-добра работа върши, както са
посъветвали, препарат за котлен камък.

# 766
Благодаря ви  Hug

# 767
  • София
С какво мога да премахна лепилото на тиксо от ПВЦ рамка?Търках с кремообразен ЦИФ, после с магическа гъба- тц, не ще!!!

# 768
С какво мога да премахна лепилото на тиксо от ПВЦ рамка?Търках с кремообразен ЦИФ, после с магическа гъба- тц, не ще!!!
Пробвай спирт, ако не падне с лакочистителя но да не се развали дограмата.

# 769
Аз откога споделям (възможно е да е било и в други теми), че само с белина си чистя банята и тоалетната чиния и всичко е добре изчистено.
Мухъл, ако имате в стаите, също го пръскайте с белина - изчезва.
Само да уточня, че банята задължително подсушавам след всяко къпане, вкл. се почистват и батериите на душа и мивката след всяко къпане. (имам и стъклена мивка  ooooh!)
Отнема около 5 до 10 минути, но спестява търкане.  Peace

Дидка,
Аз също съм със стъклена мивка и то шоколадово кафява ooooh! Как никой не ми каза, а и аз с какъв акъл я взех #2gunfire Дори само ръцете да си измиеш, даже и само с вода, след това стои на ужасни петна. Отвратително е!
Ти как се справяш с нея? За след къпане е ясно - аз също подсушавам, но няма как след всяко миене на ръцете да го правя. Освен това, не само аз я ползвам. Трябва да влизам след всеки и да подсушавам, което не е нормално. Стигнах до там, че си мия лицето и ръцете в кухнята. Идва ми да я махна и да сложа керамична.

# 770
Искам да кажа, че със стъргалката си изтърках и варовика на подложката на сушилника за чинии.
Светна! Peace А мислех да купувам нов, само заради подложката.

# 771
А аз стъклото на фурната отвътре.

# 772
  • оттам, откъдето започва България
Lirena, моята е резида, но пък плочките и теракота са ми тъмнокафяви. Хамалогията наистина е голяма. В момента живеем само с моя мъж и постоянно вървя след него и подсушавам с попивателна кърпа, ето, като тези: http://www.preparati-pochistvane.com/pochistvashto-oborudvane/50 … rpa-shvamtuh.html.
Ако съм излязла преди него за работа и той е минал през банята, като се прибера не ми се гледа на какво прилича мивката.
Е, като дойдат децата на гости пак се старая, но колкото мога, по-важно ми е на тях да обърна внимание и на внучето. Иначе само в банята трябва да стоя.  ooooh!

# 773
Лепило от пластмаси, стъкла и т.н махам с WD-40. Пада за секунди. После мазното от спрея вече се маха с каквото имаш под ръка - сапун, веро, обезмаслител и т.н. С лакочистител само ако съм сигурна на 1000% че няма да падне никаква боя/покритие от мястото, което ще трия - общо взето само стъкло остава в този случай, и метал.

# 774
  • софия
Има ли някакъв трик за махане на надпис от пластмаса?

# 775
  • Стара Загора
Изпрала съм едни дънки в пералнята с кръв и по време на гладенето ги видях и даже го изгладих. Идея да го отстраня моля ви.

# 776
  • София
Изпрала съм едни дънки в пералнята с кръв и по време на гладенето ги видях и даже го изгладих. Идея да го отстраня моля ви.
Обезмаслител - пръскаш дънките (петното) и пускаш в пералнята.

# 777
За кръв тренирам само с Вениш. Не е трябвало да ги гладиш. Слагаш върху петното за десетина минути и в пералнята.

# 778
Лепило от дограмата с памук с олио пробвай, по принцип така махам лепило.

А за препарата за котлен камък за тениски - става ли и за цветни, някой пробвал ли е? newsm78

# 779
Скрит текст:
b]Lirena[/b], моята е резида, но пък плочките и теракота са ми тъмнокафяви. Хамалогията наистина е голяма. В момента живеем само с моя мъж и постоянно вървя след него и подсушавам с попивателна кърпа, ето, като тези: http://www.preparati-pochistvane.com/pochistvashto-oborudvane/50 … rpa-shvamtuh.html.
Ако съм излязла преди него за работа и той е минал през банята, като се прибера не ми се гледа на какво прилича мивката.
Е, като дойдат децата на гости пак се старая, но колкото мога, по-важно ми е на тях да обърна внимание и на внучето. Иначе само в банята трябва да стоя.  ooooh!
Дидка, у дома е същата история. ММ що годе се старае да попива, но след синът ми като вляза, направо ми се реве ooooh! Всичко е в пръски, петна, пода също - ако не се забърше, остават едни огромни петна в/у теракота, който също е кафяв Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт