Пазаруване от Amazon - тема №53

• 128 203
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
  • Sofia
Различно е при всеки продавач .

# 121
Чак при плащането ли се вижда?

# 122
  • София
Не, още на самия артикул си пише. Отстрани, където ти е бутонът за добавяне в кошницата, пише подобни данни
Цитат
£0.49 + £0.98 UK delivery
In stock. Sold by tea-lido
Quantity:
Add to Basket
mystic woman, дано не се стига дотам, но ако трябва помощ - свиркай Simple Smile

# 123
  • Sofia
Не, още на самия артикул си пише. Отстрани, където ти е бутонът за добавяне в кошницата, пише подобни данни
Цитат

Не винаги се вижда там, понякога трябва да минеш стъпките до плащането, за да се види дали има доставка.

п.п. Нещо се оплетох  във форматирането

# 124
  • sofia
В amazon.fr има ли опция за смяна на езика на английски, че нищо не разбирам  newsm78

# 125
Kickers отговарят ли на номерацията в amazon .core.uk. Тук мерих 37 номер- точният ми размер, значи ли това , че 4 от UK номерацията ще са ми точно?

# 126
Цитат
£0.49 + £0.98 UK delivery
In stock. Sold by tea-lido
Quantity:
Add to Basket

На моите артикули не пише цена за доп. доставка:

Цитат
£12.99 + £0.99 UK delivery
Usually dispatched within 4 to 5 days. Sold by Baby's Comfort

А на практика ми взеха 3,99 паунда за двата, вместо 2 х 0,99 паунда.

# 127
Скрит текст:
Днес пуснах поръчка с почти същата кувертюра. Затова не се и съмнявам в нея.
Ето как изглежда при мен на мейла:
Item Subtotal:   £22.04
Postage & Packing:   £3.96
Promotion Applied:   -£3.96
Total Before VAT:   £22.04
VAT:   £4.40
Order Total:   £26.44

Преди да потвърдиш поръчката, трябва да си видяла дали имаш начислена доставка.
Влез в Order Details. Там ще видиш Delivery speed Delivery с бутон Change. Като го натиснеш, можеш да видиш каква доставка си избрала и да я промениш, ако е възможно. За съжаление не съм сигурна, като си потвърдила по-голяма сума, дали ще се приспадне... Може да се свържеш с хелпа
Ето какви опции ми дава, и предния път беше по същия начин
Choose a delivery option:           
   Delivery (3 - 5 business days)
   Standard Delivery
(currently selected)
   Expedited

Това означава, че поръчката е пусната със стандартна доставка, а не безплатна. За да е безплатна, прябва да е маркирано така:
   Delivery (3 - 5 business days)
(currently selected)

Standard Delivery
   Expedited
Vanian благодаря  bouquet,  май успех да коригирам нещата  Confused  Rolling Eyes

Да попитам пак - някой от Бг поръчвал ли си е по-голяма техника, като хладилник, пералня, има много добри намаления, а и вярвам че ще получа оригинал, докато тук не съм много сигурна  Confused
Ако нещото се повреди, как стои въпроса с гаранцията  newsm78
 Hug

# 128
  • Варна
И на мен ми начисли по-голяма сума за доставка. Поръчах три неща, като за едното доставката е безплатна, а за другите две доставката е по 0,99 паунда, а ми начислява 3,99 паунда общо ! Не знам как ги смята... Пет пъти се връщах и се взирах в детайлите и всеки път едно и също.

Два такива обиколника поръчах: https://www.amazon.co.uk/gp/product/6042162004/ref=od_aui_detail … ie=UTF8&psc=1

За двата ми начислява 3,99 паунда общо. Някой има ли представа защо ?

Пише, че за два и три артикула доставката е 3.99, за четири 6.99 и т.н. на страницата в дясно над бутона за добавяне в кошницата. Като избереш колко броя обиколници искаш и си пише цената за доставка.

# 129
Сега видях, благодаря !  Peace

# 130
Някой има ли този сешоар и доволен ли е? Изгоря старият ми сешоар и търся нов, ноне скъп и да суши по-гъста и плътна коса. https://www.amazon.de/gp/aw/d/B001F9SDCM/ref=mp_s_a_1_34?ie=UTF8 … ords=haartrockner

# 131
Момичета,развали ми се пасаторът преди известно време ,а днес и миксерът.Ако някоя от вас е поръчвала скоро и е доволна -моля да сподели.

# 132
# 133
Имам получена доставка в склада на GGBG в UK още вчера, но не е отразена в профила ми на сайта. Възможно ли е да е заради почивните дни покрай празниците или защото е неделя ? Необходимо ли е да се обаждам до ggbg или да изчакам до понеделник ? Вие имали ли сте забавяне ? Това ми е втора поръчка, за първата ме уведомиха веднага при получаването и на следващия ден я натовариха към България, а сега нищо...

# 134
Момичета,развали ми се пасаторът преди известно време ,а днес и миксерът.Ако някоя от вас е поръчвала скоро и е доволна -моля да сподели.
Зимата си поръчах този https://www.amazon.de/gp/product/B000IYEMYI/ref=oh_aui_detailpag … ie=UTF8&psc=1 и до момента съм изключително доволна. Купих го за 25 Е

Общи условия

Активация на акаунт