Пазаруване от Amazon - тема №53

• 128 314
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
  • софия
Извинявам се,от къде купувате този препарат за миене на стъкла на прозорци?
https://www.amazon.de/Kärcher-Glasreiniger-500-plus-Plus/dp … ;keywords=kercher

# 331
Обади се в банката,да ти блокират картата!

# 332
# 333
  • Sofia
Скрит текст:
Получих пратка от испанския вип, която съдържа нещо, което никога не съм поръчвала.
А пък имам блокирана сума, която не отговаря на никоя поръчка, нито е сумата по гореспомената объркана доставка.
Както и са  ми блокирали два пъти една и съща сума, по поръчка която чакам. Tired
Самоцитирам се.
Преди малко отново ми блокираха сума, като дори не очаквам нищо повече. Twisted Evil
Кажете , моля, къде да им пиша. В първия пост няма нищо. Благодаря! bouquet
Може ли да са ти хакнали картата?
В началото на годината може би през ден се опитваха да ми дръпнат от картата една и съща сума уж от амазон, но се оказа, че те нямат нищо общо. Наложи се да си сменя картата.
Писах на Амазон. Ще видим какво ще отговорят.
Ти как разбра, че е хакната?

Амазон казаха, че не са техни опитите за транзакции.

# 334
  • гр. София

Нещо не се отваря линка...

# 335
  • София

Нещо не се отваря линка...

Предполагам, че това е имала пред вид.

# 336
  • София/Испания
Благодаря ви много! Hug

# 337
  • Бургас
Пак съм късметлийка и в лошия и в добрия смисъл! На черния петък 2014 купих Airfloss на Филипс, ползвах известно време, но ми идваше силна вибрацията при впръскване и скоро след това ми се отлепи една коронка. Та паузирах ползването и когато онзиден реших да му дам втори шанс и сърпрааайз - не работи Tired Въздух пръска, вода не. Четох, че и при друга съфорумка е имало същия проблем, та не съм само аз. Писах им и попадайки на свестен служител от съпорта, след час ми предложиха рефънд или замяна с нов (но след 1-2 месеца newsm78) с удължаване на гаранцията с още 2 години! Има да чакам от тукашен търговец това... Реших да е връщане на парите, ама сега се сетих, че така пък ми артисва комплектът с резервни накрайници Crossing Arms Нямало пълно щастие...  Ако някой ползва това душче и има нужда от накрайници - да свирка Whistling
Сега чакам кафемашина от склада и дано нямам подобен "късмет" и с нея, че е за мама Praynig

Последна редакция: чт, 06 окт 2016, 08:43 от bradata

# 338
Последно получих от склада тази сокоизтисквачка, дойде в нейния си кашон, но явно беше пробвана, като по - лошото е, че и липсва тласкача( това с което се натиска надолу плода). Писах на амазони предлагат ми да я върна или 10% отстъпка. Много не ми се занимава с връщане, по- скоро ще търся да купя липсващата част. Търсих в ebay, но са няколко модела не знам кой точно ще стане за моята. Ако някой има същата нека да снима частта, за да се ориентирам какво да търся.

# 339
  • София
bradata, аз имам AirFloss-а точно от ЧП 2014 Simple Smile Ако са ти излишни накрайниците - може да ги метнеш насам Wink

Ама тея от амазон наистина вече не правят опит пак да дръпнат парите, а чакат да действаш сам. От вчера имам (повече от достатъчна) наличност по картата, днес сутринта пращат мейл, че няма достатъчно.

# 340

Ама тея от амазон наистина вече не правят опит пак да дръпнат парите, а чакат да действаш сам. От вчера имам (повече от достатъчна) наличност по картата, днес сутринта пращат мейл, че няма достатъчно.

Явно не правят. Така ми анулираха пуснати на празна и после заредена карта едни кувертюри и яке от бай вип за сина ми,за което просто ще умра от яд! Ама аз съм си виновна-винаги потвърждавам наново,този път обаче внезапно се наложи да заминем и така ми заминаха и нещата.

# 341
Скрит текст:
Получих пратка от испанския вип, която съдържа нещо, което никога не съм поръчвала.
А пък имам блокирана сума, която не отговаря на никоя поръчка, нито е сумата по гореспомената объркана доставка.
Както и са  ми блокирали два пъти една и съща сума, по поръчка която чакам. Tired
Самоцитирам се.
Преди малко отново ми блокираха сума, като дори не очаквам нищо повече. Twisted Evil
Кажете , моля, къде да им пиша. В първия пост няма нищо. Благодаря! bouquet
Може ли да са ти хакнали картата?
В началото на годината може би през ден се опитваха да ми дръпнат от картата една и съща сума уж от амазон, но се оказа, че те нямат нищо общо. Наложи се да си сменя картата.
Писах на Амазон. Ще видим какво ще отговорят.
Ти как разбра, че е хакната?
Мда ...аз пък сутринта получих поща ,че някой ,вероятна не аз ,съм опитала да вляза в акаунта си в амазон ,и сега видите ли да цъкна върху линка за да си потвърдя профила иначе щели всичко да ми изтрият ,заедно с поръчките!Е аз нямам в момента неполучени и неплатени поръчки ,обаче взех че цъкнах.Излезе ми една страница на която пишеше ,че компютара ми е блокирал злонамерен софтуер  Mr. GreenИзтрих писмото ,влязох си в амазон и там нямаше никакво такова писмо в центъра за съобщения към мен  newsm78 .Изтрих си даните на картата !Плащам с виртуална виза и в нея има или нищо или 2лв  Grinning ,но изтрих даните  Hug от профила ми в амазон.Ще ги въведа когато пак плащам нещо bouquetВлязах си в банковата сметка и там всичко кротко!То в нея с тия 2 лв  Joy какво да е друго.По принцип я зареждам в момента на плащането със сума която дължа  bouquet Дано да няма проблеми!

# 342
  • София
Никога не отваряйте страница, посочена ви в мейл! Обикновено много добре имитират заглавните страници на Амазон, Пейпал и т.н. сайтове, където си даваш данните за картите. Винаги въвеждайте на ръка официалните адреси на сайтовете - amazon.co.uk, amazon.de и т.н., и чак тогава се логвайте. Елементарни мерки за онлайн сигурност, но пък вършат добра работа.

# 343
  • Пловдив
Здравейте,
Някой ползва ли такъв уред за сандвичи.Притеснява ме покритието,но пък уреда ми изглежда функционален.

https://www.amazon.co.uk/Hamilton-Beach-Electric-Breakfast-Sandw … ilton+beach&s

# 344
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
здравейте, до сега не де съм пазарувала от Амазон. Имам нещо, което искам да поръчам от английския с доставка до БГ. Може ли да ми кажете дали ще дойде пратката в пощенския ми клон или в Булпост или другаде? благодаря!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт