Пазаруване от Amazon - тема №53

• 128 312
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
Преди време си накупувахте уреди за чистене на прозорци,какви бяха и доволни ли сте ?
( и в лидл пускаха,дали са качествени ? )

# 316
Бкагодаря Ви, ще проверя за превозвачи.
Гледам,че си от Русе,аз пазарувам с този превозвач,има склад в Русе
Скрит текст:

# 317
  • гр. София
Преди време си накупувахте уреди за чистене на прозорци,какви бяха и доволни ли сте ?

Мен също ме интересува този въпрос.

Дойде прахосмукачката, която си купих за 48 евро от склада с намалението от 20%:
https://www.amazon.de/gp/product/B00X3CZDQI/ref=oh_aui_detailpag … ie=UTF8&psc=1  пробвах я, мнооого добре смуче, има 5-6 накрайника, с контейнер и ХЕПА филтър, доволна съм  Simple Smile

# 318
  • софия
Мен ме интересува някой купувал ли е уред за почистване на прозорците отвън/високи прозорци да препоръча? Под прозорците имам плот и за крайните няма сила, която да ме накара да стъпя на външния перваз, за да ги почистя. Същата е работата и с крайните прозорци на балкона. Седят си мръсни отвън. Мия само отвътре.
Другите ги мия с уреда на Керхер и съм много доволна. Става бързо и лесно. Най-чъчкавата работа при миенето на прозорци са первазите. Ако някой измисли уред за тяхното лесно почистване, ще спечели добри пари.

# 319
zvanche ,кой модел имаш,гледам,че са няколко модела...Ние нямаме много прозорци,но няколко седмици след измиване,като започне да се наслагва прах,личат едни кръгове от кърпата,хем ползвам кърпа за прозорци....Има ли този "ефект" след почистване с уреда?

# 320
  • София
Аз ползвам уреда на Лидл, не личи нищо. Минавам след гумичката с домакинска хартия и се получава чудесно.
Чакам си чаршафите в края на тази или началото на следващата седмица да стигнат при превозвача.

# 321
То и при моето чистене не личи ,ама като се натрупа прах и го блесне слънцето..... ooooh!

# 322
  • софия
zvanche ,кой модел имаш,гледам,че са няколко модела...Ние нямаме много прозорци,но няколко седмици след измиване,като започне да се наслагва прах,личат едни кръгове от кърпата,хем ползвам кърпа за прозорци....Има ли този "ефект" след почистване с уреда?
Е, не знам точно кой е модела. Не мисля, че има особено значение. Всички работят на един и същи принцип. Купували сме го преди 4-5 г. Не, няма ефекта на кръговете, но трябва да се забърсва с кърпа в края на прозореца, защото като плъзгаш вакуума винаги накрая остават едни около 2-3 мм. около уплътненията. Препоръчвам да си вземете препарата за почистване. Икономичен е, лесно се чисти с него и наистина създава някакъв филм върху прозорците да не се лепят толкова мръсотии.

# 323
  • София
Имам уреда от Лидъл. Много съм доволна. Не съм ползвала този на Керхер, но според мен са на един принцип. Аз имам стъклени врати. Понякога остават линии около дръжките, но то е само когато бързам. За прозорци нямам този проблем. Който е да вземете, ще ви върши добра работа.

Завивките на Impressions още не съм получила. При превозвача са. Предполагам утре ще ги взема и ще дам отзив.

# 324
Получих пратка от испанския вип, която съдържа нещо, което никога не съм поръчвала.
А пък имам блокирана сума, която не отговаря на никоя поръчка, нито е сумата по гореспомената объркана доставка.
Както и са  ми блокирали два пъти една и съща сума, по поръчка която чакам. Tired

За първи път от толкова години пазар от амазон, имам подобна бъркотия. Ще видя какво ще си изтеглят в близките дни и ще им пиша и връщам. Ужасно ме натовариха. Whistling

Да се включа по въпроса с измиването на прозорците - от известно време ползвма професионален препарат, който отблъсква мръсотията и за миналата година мих прозорци само два пъти. Като по тях нямаше нито прах, нито пръски от дъжд. Ползва се от остъклените административни сгради. Икономичен е и го ползвам като мия със стъклочистач
.http://kamakbg.com/eshop/product.php?ProductID=216

Последна редакция: ср, 05 окт 2016, 13:29 от Палечк@

# 325
  • София/Испания
Извинявам се,от къде купувате този препарат за миене на стъкла на прозорци?

# 326
Получих пратка от испанския вип, която съдържа нещо, което никога не съм поръчвала.
А пък имам блокирана сума, която не отговаря на никоя поръчка, нито е сумата по гореспомената объркана доставка.
Както и са  ми блокирали два пъти една и съща сума, по поръчка която чакам. Tired
Самоцитирам се.
Преди малко отново ми блокираха сума, като дори не очаквам нищо повече. Twisted Evil
Кажете , моля, къде да им пиша. В първия пост няма нищо. Благодаря! bouquet

# 327
  • София

Самоцитирам се.
Преди малко отново ми блокираха сума, като дори не очаквам нищо повече. Twisted Evil

https://es.buyvip.com/contactus

# 328
  • Sofia
Самоцитирам се.

Може ли да са ти хакнали картата?
В началото на годината може би през ден се опитваха да ми дръпнат от картата една и съща сума уж от амазон, но се оказа, че те нямат нищо общо. Наложи се да си сменя картата.

# 329
Скрит текст:
Самоцитирам се.
Може ли да са ти хакнали картата?
В началото на годината може би през ден се опитваха да ми дръпнат от картата една и съща сума уж от амазон, но се оказа, че те нямат нищо общо. Наложи се да си сменя картата.
Писах на Амазон. Ще видим какво ще отговорят.
Ти как разбра, че е хакната?

Общи условия

Активация на акаунт