ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 4 [220]

• 46 543
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
Скрила съм го, за да има съспенс бе, джадъ  Naughty Naughty Joy Joy

забравих да кажа за Шейтана  Laughing може би после е дошло това прозвище и да не се казва наистина Шейтан.  Peace

На върха съм, скъпи! Не чувам!  Joy Joy Joy

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 166
  • Sofia, Bulgaria
           Добър ден на всички! Simple Smile Hug Hug

Честит рожден ден Иве!

Миличка,бъди жива и здрава и много,ама много щастлива!

Днес е световен ден на мира!

# 167
Мотаят ми се в Т едни изрезки, явно от някакъв вестник. Joy та в тях някой е писал, че Чачо много е работил върху ролята и това си личи. особено в екшън сцените и тези с мама  Laughing
Но пише и, че в името на кариерата си е поел риск с тази роля, защото феновете му искат да го гледат като лИбовник (значи не само аз си го мисля това  Mr. Green) Но накрая на серията се видяло, че феновете му са с него. получил е голяма подкрепа от тях в социалните мрежи и най-вече в Т.  Peace
ама вярно много туитове, много нещо  Joy а аз дори не съм участвала  hahaha и то не е било организирано, а е само от споделяния в момента на гледането и тагване на сериала.

Нашата връзка вътре много сладка  Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: ср, 21 сеп 2016, 11:47 от Ани (Aniska)

# 168
  • Яко в Матрицата...
Хубаво ще е турските фенове да са зад Чачо, но дано и историята да я развият добре, че ако се провлачи много и той няма да моЕ да спаси положението Joy

# 169
Хубаво ще е турските фенове да са зад Чачо, но дано и историята да я развият добре, че ако се провлачи много и той няма да моЕ да спаси положението Joy

Оказа се, че написаното е на Оя Доган  Peace тя вижда много прилики в сценария с Пойраз.  Peace Сценариста е псиал 1-вия сезон на този сериал, доколкото знам.)
А режисурата била на Езел. В това също няма нищо чудно  Joy

Абе аз издържах простотиите на Едже  Mr. Green, та каквото и да ми поднесат мисля,ч е ще го преживея и ще го гледам.  Joy Joy Смятам, че феновете му в Турция са на същото мнение, поне повечето от тях.  Peace

Точно една днес е писала на Едже да си гледа нейния път, а ние нашия  hahaha hahaha hahaha Joy

# 170
  • София

Оказа се, че написаното е на Оя Доган  Peace тя вижда много прилики в сценария с Пойраз.  Peace Сценариста е псиал 1-вия сезон на този сериал, доколкото знам.)

Абе аз издържах простотиите на Едже  Mr. Green, та каквото и да ми поднесат мисля,ч е ще го преживея и ще го гледам.  Joy Joy Смятам, че феновете му в Турция са на същото мнение, поне повечето от тях.  Peace

Точно една днес е писала на Едже да си гледа нейния път, а ние нашия  hahaha hahaha hahaha Joy

Това много ми хареса  Peace  Joy Joy Joy Joy

Наистина си личи, че сериозно се е заел със задачата на екшън-герой  Peace
Относно сценария си мисля, че с който и сериал да има прилики, то е неизбежно. При всички сериали на килограм, трудно е да има единствени и неповторими сцени непрекъснато. Важното е да не го разводнят и да няма изненадващи сценарни завои, че това повече тежи  ooooh!

# 171
  • Яко в Матрицата...

Който не е гледал ПО и критикува видяното досега в това дизи, няма как да ни разбере. Не съм гледала Пойраз, само легенди съм чела, но дори и да има прилики, ще ме прощават феновете на Илкер, ама той не е Чачо Mr. Green Mr. Green

Ааа, Виви Hug Heart Eyes, нека да има неочаквани завои в сценария, само да не го разводняват Laughing и шекеросват hahaha

# 172
  • София
Ренка, понякога и шекеросано ми харесва, само изсмуканите сцени са  Sick и ненадейните обрати в характерите на героите ме стряска  Joy Joy Joy Joy Това е различно от изненадите в развоя на събитията, които са добре поднесени  Peace

Докато го пиша и се сетих за една сцена от един сериал, не турски, когато мацката се усмихва щастлива и изведнъж трябваше още по-широко и щастливо да се усмихе, но това трудно се получава с жив човек, само с анимационните герои се получава  Joy Joy Joy Joy

# 173
  • Яко в Матрицата...
Ренка, понякога и шекеросано ми харесва, само изсмуканите сцени са  Sick и ненадейните обрати в характерите на героите ме стряска  Joy Joy Joy Joy Това е различно от изненадите в развоя на събитията, които са добре поднесени  Peace

Докато го пиша и се сетих за една сцена от един сериал, не турски, когато мацката се усмихва щастлива и изведнъж трябваше още по-широко и щастливо да се усмихе, но това трудно се получава с жив човек, само с анимационните герои се получава  Joy Joy Joy Joy

Изсмукани сцени ще има, няма начин при епизоди от 2 часа и кусур да липсват... Стига да не е много шекерено и аз харесвам романтиката Laughing Laughing Нямам нищо против нея Party

# 174

Изсмукани сцени ще има, няма начин при епизоди от 2 часа и кусур да липсват... Стига да не е много шекерено и аз харесвам романтиката Laughing Laughing Нямам нищо против нея Party

как без романтика бе?  Stop Joy ще има от всичко според мен.  Peace Романтиката ще е според рейтинга  Mr. Green  Joy Joy

# 175
Ей ма............. Party  ида за купона......

ДжадЪ............. Hug  да си жива и здрава и много-ама многооо щастлива........ Hug newsm59 ura newsm59 ura newsm59 ura

Нека всички Чачеци днес са за теб........... Heart Eyes Hug Hug Hug

# 176
Мимче,  Heart Eyes  Виви,   Heart Eyes  Искре  Heart Eyes  Hug Hug Hug

Мотаят ми се в Т едни изрезки, явно от някакъв вестник. Joy та в тях някой е писал, че Чачо много е работил върху ролята и това си личи. особено в екшън сцените и тези с мама  Laughing
Но пише и, че в името на кариерата си е поел риск с тази роля, защото феновете му искат да го гледат като лИбовник (значи не само аз си го мисля това  Mr. Green) Но накрая на серията се видяло, че феновете му са с него. получил е голяма подкрепа от тях в социалните мрежи и най-вече в Т.  Peace
ама вярно много туитове, много нещо  Joy а аз дори не съм участвала  hahaha и то не е било организирано, а е само от споделяния в момента на гледането и тагване на сериала.

пък аз участвах  Party Party Party Joy
ама ние не сме към тия "фенове"  Crossing Arms Crossing Arms 

Party Party Party Party

# 177
Здравейте! Ще се превежда ли серияла?

# 178
Ей ма............. Party  ида за купона......

ДжадЪ............. Hug  да си жива и здрава и много-ама многооо щастлива........ Hug newsm59 ura newsm59 ura newsm59 ura

Нека всички Чачеци днес са за теб........... Heart Eyes Hug Hug Hug

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

love001 love001 love001 love001

носете ми още чичеци  Party Party Party   довечера ще си ги обера  Joy

ади гюле-гюле  Party Party

# 179
  • Дубай
Честит  рожден ден адаш ,много здраве,щастие късмет сбъднати мечти, bouquet bouquet bouquet
Спешъл фор ю

Общи условия

Активация на акаунт