VIP Brother 2016 - тема 2

• 134 624
  • 1 676
  •   1
Отговори
# 705
Думите ѝ бяха: "Още по-зле".
Това недоразумение не мога да повярвам, че е на 30 години.
И езика ѝ е просташки и цветущ, като майната която тегли на бълхата уж.

# 706
Искам някой да скрие кошницата на Каката и да гледаме сълзи и сополи.

# 707
Е, тя и Деси е на толкова и не се различава особено от нея.

# 708
Деси каза : " Аз бях татково момиче " и Жана каза : "Нека, гадно да ти е !" - това беше гадно
Жана е отврат. С Лили и Иринка да се хванат тричките за ръчичка и да се пръждосват от предаването Stop

# 709
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 710
135 лв бюджет и те отделят 35 лв за цигари Shocked

# 711
  • София
Ааа, не съм съгласна... тук много фенове на Деси и особено на Гло...  Joy
А сериозно... не разбирам защо Жана да е виновна И в този случай, при положение, че се разбра, че това е първата кутия, която взема!? Глорето си вземала само от тази марка, защото си била нейната...  Wink
А и двете с Деси не спряха да я тормозят по всякакъв начин и то когато изпълняваше мисия!!!  ooooh!
Е, кой би изтърпял!?  Thinking

# 712
Миглена. Joy Joy Joy

# 713
Отначало на биг и вип брадър изпълняваха мисиите, доста по стриктно и успешно, даваха както се казва всичко от себе си...а последните години егати претенциите...все им уронват престижа по тяхно мнение с мисиите, все откзват, провалят... Все с минимален бюджет...
Мисиите вече не са част от играта, а ей така между краниците...

# 714
Опасна е Меглена... яко ме кефи!  Laughing

# 715

Аз искам да ѝ възложат мисия: Лили, имаш уникалната възможност да спасиш седмичния бюджет на съквартирантите си, ако се съгласиш да се откажеш от кошницата си за седмицата, и се храниш само със сухар (може да се яде при проблеми със жлъчката).

# 716
Миглена вече е яко възбудена. Joy  За Борислав не знам...

# 717

Благодаря. И още нещо се сещам,Андрей и Надя не бяха ли гаджета преди много години,в смисъл доста преди Ирина?

Бяха доста дълго време, даже се разделяха и пак се събираха. Ама тя Ирина е с Иван, не е била с Андрей - не съм сигурна дали са се засекли времево с Надя.
Благодаря,не съм се изказала правилно. Но това питах дали са се засякли като полонинки на опосумите. Надя честно казано не ми изглежда глупава,да се чуди човек какво е търсила с Андрей.

# 718
Ааа, не съм съгласна... тук много фенове на Деси и особено на Гло...  Joy
А сериозно... не разбирам защо Жана да е виновна И в този случай, при положение, че се разбра, че това е първата кутия, която взема!? Глорето си вземала само от тази марка, защото си била нейната...  Wink
А и двете с Деси не спряха да я тормозят по всякакъв начин и то когато изпълняваше мисия!!!  ooooh!
Е, кой би изтърпял!?  Thinking
Да, за спора с Глория съм съгласна, както и това, че постоянно я настъпват с Деси, но репликата "нека ти е гадно" трябваше да си я спести!

# 719
Гледай я! hahaha
Почти пълна програма.

Общи условия

Активация на акаунт