VIP Brother 2016 - тема 2

• 134 624
  • 1 676
  •   1
Отговори
# 690
Оф, тази Жана колко е неприятна.

# 691
  • София
Отвратителна е Жана!

# 692
Не харесвам моделката, но кравата Жана не мога да я търпя, изглежда толкова нечистоплътна и с тоя губер на главата. Това коса ли е?

# 693
Ограничен бюджет, ама на лелката кошницата е пълна.
Ако сега са някои да изядат на Лили храната та да я видим.

Доколкото си спомням в предишните сезони не разрешаваха на тези, които имаха по договор храна да я споделят
Аз съм убедена че и да разрешат , Лили няма да сподели храната.Ама може да и я откраднат ....докато спи примерно.

# 694
Абе, тази наглярка, дали ще продължи да си взема кошницата, при положение, че останалите гладуват и то главно заради нея!?   ooooh!

Като нищо. Ще има да преживя срещу тях и да им обяснява с тъничко гласче: "Много ми е неудобно, че си имам кошница, но аз само заради жлъчката плюскам. Иначе щях на хляб и сол да карам."  Mr. Green
Със сигурност! Ако остане, разбира се Laughing

# 695
Жана да спре да се кълне в детето си. ooooh! Егати простотията! И то за глупости.

Лили е трагедия! Дано си тръгне утре. А Иринка... какво да се коментира.
Рени не я харесвам, но беше права да се опълчи.

# 696
хахах, тази Жана е уникум  Joy

# 697
А някой знае ли всъщност какво работи тази пишман какичка,че аз нещо не я виждам в работна среда с тези хиляди болежки.
В някакво неизвестно печатно издание май.
Благодаря. И още нещо се сещам,Андрей и Надя не бяха ли гаджета преди много години,в смисъл доста преди Ирина?

# 698
Ма тая Жана голямата работа  Rolling Eyes

# 699
"Е, аз явно съм по-нежна" ... Осемдесет килограмовата Кака versus  четиридесетте килца на Надето  Laughing

# 700
Омръзна ми от караниците на Жана, Деси и Глория. Харесвах Жана,но тази реплика "нека ти е гадно" към Деси... ми дойде в повече.

# 701
А някой знае ли всъщност какво работи тази пишман какичка,че аз нещо не я виждам в работна среда с тези хиляди болежки.
В някакво неизвестно печатно издание май.
Благодаря. И още нещо се сещам,Андрей и Надя не бяха ли гаджета преди много години,в смисъл доста преди Ирина?
Наскоро пак се бяха събрали, но пак се разделиха.

# 702

Бяха доста дълго време, даже се разделяха и пак се събираха. Ама тя Ирина е с Иван, не е била с Андрей - не съм сигурна дали са се засекли времево с Надя.

# 703
Деси каза : " Аз бях татково момиче " и Жана каза : "Нека, гадно да ти е !" - това беше гадно

# 704
И още нещо се сещам,Андрей и Надя не бяха ли гаджета преди много години,в смисъл доста преди Ирина?
И втори път бяха гаджета, по времето, в което Ирина вече беше с Иван Wink
Жана,но тази реплика "нека ти е гадно" към Деси... ми дойде в повече.
Удари дъното Жана. Ето какво е да ти липсва бело...

Общи условия

Активация на акаунт