VIP Brother 2016 - тема 2

• 134 567
  • 1 676
  •   1
Отговори
# 735
  • София
и аз за нея си помислих. Нали роди от... не го помня, някакъв син на богаташ, после ужким се разделиха, после не знам какво... около нея има интрига, а и тя е доста колоритна.

# 736
  • София
Еми тогава явно ще е тази Емануела. Не я знам каква е, но не очаквам да блести с интелект.
Емануела и интелект? Joy

# 737
Предлагам ББ да я остави Лили за по дълго и да я претегли накрая, че с тази кошница и това лежане...ще има резултат.

# 738
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Доколкото разбирам около всяко фолк певица има интрига  Whistling

# 739
Това с Миглена върху "най-желания ерген" ми беше гнусно  ooooh!

# 740
Ирина и Надето никак не си общуват, даже да не са били по едно време гаджета с опосумите определено се знаят коя коя е и при толкова общи познати очаквах да има повече комуникация помежду им.

Скрит текст:

# 741
Емануела тази вечер има участие в Пловдив newsm78

# 742
  • в резерват

Поне стана ясно от кого е желан ергена.

# 743

Поне стана ясно от кого е желан ергена.

Доста е бастунест тоз младеж, ама на жената явно агнешко й се е приискало  Rolling Eyes

# 744
Роро наистина ли си пада по най-желания ерген?? Как преглъщаше мъчително и гледаше жално, докато Миглена се правеше на масажистка. Shocked

Жана прекали, сърди се много по детски, става зла и излиза от контрол.

Интересна компания се е събрала в къщата и жалко, че нищо допълнително не можем да видим, освен подбраното от екипа. Кака Лили да си тръгва утре, досадница е, само хленчи, а от нейната кисела физиономия вкисва и моята вечеря.

Ирина след още две-три такива намеси, ще си оформи "фен-клуб" за следващите номинации.

# 745

Да, ама четири пъти се е омъжвала и като гледам май ще има още ...то и без секс след такъв масаж си като прероден, па нека им изглежда гнусно на "светците" Laughing

# 746
Опасна е тази Миглена! Има жени, които си го умеят ☺☺☺

# 747
  • Пловдив
Аз се надявах Лили да помоли Ирина да й поеме ролята - все пак тя прояви някакво вербално съчувствие. Но после се зарадвах, че не й беше дадена  възможност да изпъква, а и Ути се справи отлично  Peace другата седмица да направят мисия "Голяма дума не казвай" и да ги оставят кой каквито си ги е набръщолевил, да си носи последствията - кака Лили на хляб и сол, на Глория цигарите да ги разделят между останалите пушачи, Жана да си я пратят вкъщи както си е стегнала багажа, Деси да я оставят на бяло вино и въобще да спрат да се изхвърлят така, че бързо забравят  Peace

# 748
Изобщо не смятам, че Миглена е хвърлила око на този...хм...бизнес-някакъв си, скоро ще оставят тази глуповата нишка, ама за момента няма за какво друго да се хванат. Просто избирателно се пускат кадри, според извратеняшкото око на   извратени продуценти. Както и не смятам, че кака, /леля/ Лили е чак толкова отблъскващо създание. Просто дават кадри, които ще провокират нещо. Що не дават Алекс-Андър/така ли се пишеше/ кви ги върши,  след като и той е номиниран, ами  половината време отделят на  мрънкалото Лили, дето дори не като клоун, ами и  на Карлсон го бяха докарали. Неприятна е с мрънканиците си, но нищо не спестиха. Показаха живец в Рени и  Надя, само за да направят Лилито още по-нелепа. Предполагам, че тя "трябва" да е първата изгонена, то след такива кадри - няма как. Не е достатъчно популярна и е кошница в повече за брадъра. Поканили са я, точно за да я направят на посмешище и да има ШОО. Както и другите ,де, ама малко по-избирателно - като света Ирини, дето криво-ляво трябва да блесне някак. Вероятно тя да подготвя  ново връщане в тази телевизия и трябва ибрикчията Брадър да й позалъска имиджа на  лошавата амбициозност. Трите кукавици - Жана,  Деси и Глория, също са  нещо калкулиращо рейтинг чрез скандал. Много добре знаят колко са лабилни и на кой кога и как ще му избият бушоните. Жана я  харесвам много, но репликата към Деси беше отвратителна.  Само дето гневът ѝ, който провокира това, беше тъпо замаскиран, че е тръгнало от една бълха и  нейната майка. И това само първата седмица някъде - да видим какво ще замислят като гавра  в следващата. Тръпна от садистично нетърпение  Stop Искам си стария Брадър, където болни мозъци не бъркаха така свирепо   и заразително в други мозъци, водещи се за публика smile3513

# 749
  • В Космоса

ЗАНДАЛИ, 202uu

Общи условия

Активация на акаунт