VIP Brother 2016 - тема 2

• 134 549
  • 1 676
  •   1
Отговори
# 750
Роро наистина ли си пада по най-желания ерген?? Как преглъщаше мъчително и гледаше жално, докато Миглена се правеше на масажистка. Shocked

И на мен това ми направи впечатление....гнусно. Sick

# 751
Утре пресата е гръмнала за тайната похот, която изпитва Роро към т.нар. най-желан ерген.

# 752
  • Сф
На мен пък ми е гнусно това с масажа от Миглена.Не че имам високо мнение за нея,ама това е липса на възпитание и критерии на поведение..

# 753
От къде това масажно олио? Знаели са, че ще си правят масажи и си носят или ББ им го е дал?

# 754
... И това само първата седмица някъде - да видим какво ще замислят като гавра  в следващата. Тръпна от садистично нетърпение  Stop Искам си стария Брадър, където болни мозъци не бъркаха така свирепо   и заразително в други мозъци, водещи се за публика smile3513
И тогава болни мозъци пак бъркаха в нашите, само че бяхме по-невинни сякаш. И те, и ние. Те все още не прекрачваха някои граници и спазваха някаква човешка хигиена, пък ние не се вживявахме чак толкова.
Изненадах се, че на коментара ми за диалога Лили - едната активистка марионетка, която призоваваше за тъпашко послушание в името на общите цели и благо (!?) и отговора на Лили: "Вие луди ли сте?", никой в темата не реагира. Дори напротив, за всички следващи Лили беше противната гаднярка...
А междудругото, след изрепчването на кака Лили ББ как омекна като памуче. Усетиха се, че прекалиха и се снишиха бързо-бързо. Можело значи, мдаа.

# 755
  • Ямбол
На мен пък ми е гнусно това с масажа от Миглена.Не че имам високо мнение за нея,ама това е липса на възпитание и критерии на поведение..
Що пък да е липса на възпитание? Аз не намирам нищо лошо в такава заигравка, пък даже и да е един обикновен масаж. Напротив, става ми все по-симпатична, без да преиграва и да е инфантилна.

От тоя Пацо не знам дали е имало по-тъп и невъзпитан участник. Тризначките до някъде са му конкуренция. Надявам се никога повече да не ги дават по която и да било телевизия.
Не помниш ли НИдялко от Ямбол. От него гарантирам, че няма по-тъп.

# 756
  • София
Не е омекнал зарали изрепчването, а защото не искаше съвсем да ги остави без пари за ядене. Сега дори интригата стана по-голяма, защото каката ще си получава кошницата, а вече другите се настроиха срещу нея.

# 757
  • Тра-ла-ла
Дайте да редим списъците за Биг Брадърс "Ол селинджърс"
1. Пацо
2. Недляко
3. Тризначките
4. ....
(не помня всички участници по години)

# 758
Що пък да е липса на възпитание? Аз не намирам нищо лошо в такава заигравка, пък даже и да е един обикновен масаж. Напротив, става ми все по-симпатична, без да преиграва и да е инфантилна.
+1. От Миглена очаквах да се бута все пред камерите и да наставлява останалите, както го прави Ирина, а тя приятно ме изненада с поведението си. Ненатрапчива, но категорична. При нея няма необмислена предварително стъпка, сигурна съм, че и този масаж не е току така. Не мисля, че припада по г-н "най-желан", а подхожда стратегически.

# 759
Не е омекнал зарали изрепчването, а защото не искаше съвсем да ги остави без пари за ядене. Сега дори интригата стана по-голяма, защото каката ще си получава кошницата, а вече другите се настроиха срещу нея.
Според мен правят толкова компромиси с Лили, точно за да дразнят другите повече. А и те защо не са си договорили екстри? Лили иска нещо, дават й го и после всички - ама защо за нея така? За мен тя си е идеален дразнител, но най-вероятно ще си тръгне първа.
Пък и Рени много уверено каза - Лили нали си тръгва сега, какво я интересува, че няма да имаме храна... Mr. Green Да не си знаят и предварително графика за излизане?

# 760
  • София
нищо чудно да го знаят, но дори да не го знаят, Лили толкова орева и се изпотръшка колко е зле и иска да си ходи, че вероятността тя да си тръгне е голяма.

# 761
Миглена има подход към мъжете, определено. С лекота общува с тях (и им прави масажи Crazy), признах я. Поне още два брака ще има тя. Joy
А Роро целият се препоти.

# 762
  • Тра-ла-ла
А Роро целият се препоти.
Роро е като на студенстка тройка - двама се натискат, а третият се прави, че спи Laughing

# 763
1. Пацо
2. Недляко
3. Тризначките
4. ....

4. Весо-Гробарят от Биг Брадър Фемили.

ПС: Потниците от последния Биг Брадър също могат да се наредят на опашката Grinning Те са мъжките тризначки...

# 764
1. Пацо
2. Недляко
3. Тризначките
4. ....

4. Весо-Гробарят от Биг Брадър Фемили.

ПС: Потниците от последния Биг Брадър също могат да се наредят на опашката Grinning Те са мъжките тризначки...

Ще бъде жесток сезон!! Joy

Общи условия

Активация на акаунт