VIP Brother 2016 - тема 2

• 134 781
  • 1 676
  •   1
Отговори
# 840
  • София
Заради сеирите,които прави Лили, ще вземат да изгонят Алекс.А той на никой нищо лошо не е направил.

# 841
  • София
Извинете за въпроса, понеже не съм гледала точно това предаване, но защо решиха, че Ирина е по-добра майка от Миглена, примерно?

Защото това бяха два от въпросите към куклите - според вас кой в къщата е най-добрата майка, а после и кой в къщата е най-лошата майка. Отговорите бяха очевидни предвид предварителния имидж, с който влизат двете. Но, интересно, никой не защити Жана - предполагам, че всяка от другите жени се страхуваше, че може нея да я нарочат за най-лошата, защото за всяка има някакви публични изказвания, затова предпочетоха да замълчат и Жана да е жертвеното агне.

# 842
Винаги съм смятала, че ББ е игра за по-млади от 60 г. хора и продължавам да смятам, че е така. Като твърдиш, че имаш 1001 болести и неразположения е напълно безотговорно да се вкарваш във формат с физическо и психическо натоварване и сигурна тенденция да те направят за смях. Алчност и глупост. И това при положение, че сам си казваш, че не си можел дори на ученически лагер да издържиш. Дано ББ я изпрати по живо, по здраво да си върви, не ми се гледа кривата й хленчеща физиономия още 1-2 седмици.
Споделям мнението напълно, но! само без последното изречение. И съм склонна да мисля, че в договорът й има уловка , както тя сама каза по "договор мога да отказвам мисии", точно с цел да ги дразни. Представете си само - всички освирепели от глад и баба Лили си носи кошничка с провизии също като една Червена шапчица. Ми същинско зрелище ще е.

Практически всеки участник има право да отказва мисия с договор или без, но си носи санкциите и номинациите на останалите

# 843
  • Пловдив
Защото е на всяка манджа мерудия с благородството си - без никой нищо да я пита раздава щедро съвети и хората просто за нея са се сетили. После може би някои от тях са размислили, но като цяло е тъпо да отговорят каквото и да е, при положение, че не са видели майките с децата си

# 844
А то не може ли всеки "по договор" да отказва мисии? Няма как да те принудят да поемаш мисии, които не желаеш, мисля че всеки съквартирант има това право с произтичащите от него последствия, които са наказание за общия бюджет или други (изолация, отнемане на вещи и т.н.), просто Лили се изразява така, все едно само тя има такова право, разбираш ли.
Което ми напомня, че вчера като излезе от изповедалнята, каза на Ути "ББ нареди да си разменим ролите", пък ББ й каза да помоли някой от кукловодите да се разменят, не е наредил нищо. Малко си попреувеличава правата и привилегиите каката. Peace

А, Брадли го е казал същото.Simple Smile

# 845
  • София
Извинете за въпроса, понеже не съм гледала точно това предаване, но защо решиха, че Ирина е по-добра майка от Миглена, примерно?
Имаше мисия, трябваше да кажат коя е най-добрата и най-лошата майка в къщата според тях. Всички казаха Ирина, но никой не обясни защо смята така, поне аз не чух. Само един каза:"Ирина, разбира се"
Останах с усещането,че им е казано какво да отговорят.Иначе те няма как да знаят коя е добра и коя лоша.А Деса май е на-лошата.

# 846
Мдааа, Емануела ще влиза като гледам промото Tired

Не знам какво лошо има, че някои хора са си договорили привилегиите. Щом и ББ се е съгласил. Който има дупе - го прави. Който го смятат за ню-ню ВИП - не му минава номера. А някои просто не са се усетили и че могат да договорят нещо отгоре.
И аз така мисля. От поне няколко сезона насам има участници с договорени отделни спални, хранителни продукти само за тях и винаги има учудени защо за тях можело. А ти защо не поиска? Според мен от предаването са разрешили тези привилегии не защото толкова държат примерно точно Лили да участва, а защото са предусетили дрязгите и скандалите, които ще предизвикат. Видели са я каква е капризна примадона и защо да не й гледат сеира.

# 847
В качеството си на каква Маги Желязкова потвърждава или опровергава нещо  newsm78
Маги беше пуснала снощи пост във Фейсбук, че днес в "На кафе" ще бъде безпощадна към Лили, и един потребител написа следното:
Скрит текст:
По повод на безпощадността - същото трябва да се стовари и върху Жанчето, която най-нагло излъга за живота си! Бивша ученичка е на майка ми - майка й работеше като таксиметров шофьор, само и само да може да угажда на всеки каприз, баба й беше адвокатка! Винаги са й угаждали, не е пяла в този хор, а в Детския радио хор! След като завърши 8-ми клас - драснала за морето, без да каже на никого, беше и за общонационално издирване! Тя е "черната овца"! Никога не е била в дом за деца! Да не говорим и за тоновете трева, цигари и алкохол, които поглъща от 14 годишна...
Информация от 1998 година, когато Жанчето беше 8-ми клас в надежденското 102 ОУ "Панайот Волов"! Повече от достоверна информация!

# 848
И аз дочух, че ще е Емануела, пфууу

А, Боне, понеже се чудиш защо Михов и Лили на преклонна възраст са вътре - нече ще кажа нещо ново, но алчността е по - силна от всякакви болежки. Да не кажа хай - голямата болежка.

# 849
  • София
Скрит текст:

Скрит текст:
Деси Цонева гола, пияна и надрусана при Тодор Славков
Чутовен секс скандал между внука на Тодор Живков и дъщерята на Димитър Цонев тресе София от седмица.Аферата достигна  нови висоти, след като Малък Тошко публикува снимка на мъртво пияната и дрогирана Деси Цонева, лежаща гола върху канапето му.Първата скандална снимка на Деси Цонева вече е налице – чернокосата бивша съпруга на Янчо Таков – младши лежи мъртво пияна на канапето на Малък Тошко, а гърдите й са с черни лепенки. Върху корема на Деси Цонева нечия палава ръка е изписала „Супер гърл“. Върху едната миниатурна гърда на хубавицата личат следи от кокаин, а върху другата – марихуана. Приятели на Тодор Славков  потвърдиха пред „Инфонюз“, че на кадъра е Деси Цонева, която гостувала в апартамента му заедно с други момичета и десетина мъже преди месеци.

# 850
И аз дочух, че ще е Емануела, пфууу

А, Боне, понеже се чудиш защо Михов и Лили на преклонна възраст са вътре - нече ще кажа нещо ново, но алчността е по - силна от всякакви болежки. Да не кажа хай - голямата болежка.

Но добавяме и факта, че явно няма кого да поканят вече, който да е по-интересен.

# 851
  • Тра-ла-ла
Емануела и Жана ще се напреварват коя ще излъже повече или ще се изкара по-голяма жертва Whistling

# 852
Скрит текст:

Скрит текст:
Деси Цонева гола, пияна и надрусана при Тодор Славков
Чутовен секс скандал между внука на Тодор Живков и дъщерята на Димитър Цонев тресе София от седмица.Аферата достигна  нови висоти, след като Малък Тошко публикува снимка на мъртво пияната и дрогирана Деси Цонева, лежаща гола върху канапето му.Първата скандална снимка на Деси Цонева вече е налице – чернокосата бивша съпруга на Янчо Таков – младши лежи мъртво пияна на канапето на Малък Тошко, а гърдите й са с черни лепенки. Върху корема на Деси Цонева нечия палава ръка е изписала „Супер гърл“. Върху едната миниатурна гърда на хубавицата личат следи от кокаин, а върху другата – марихуана. Приятели на Тодор Славков  потвърдиха пред „Инфонюз“, че на кадъра е Деси Цонева, която гостувала в апартамента му заедно с други момичета и десетина мъже преди месеци.

Това е супер гнусно.

# 853
Това, ако е вярно и тази е ударила дъното.

# 854
Това, ако е вярно и тази е ударила дъното.
Вярно е. Тя с това стана известна. По- скоро й чухме името. Имаше и снимки по жълтите сайтове.

Общи условия

Активация на акаунт