VIP Brother 2016 - тема 2

• 134 741
  • 1 676
  •   1
Отговори
# 825
  • София
Изобщо не ме е жал за Лили!  Mr. Green Мързелива, с много претенции, вечно мрънкаща и голям егоист. Гледа само себе си!

# 826
Кучето при Гала тегли ли топка

Да, кака Лили изтегли.

Доколкото разбрах от Гала и от промото са им дали възможност да спечелят 50 % от макс. бюджет като довършат мисията с разменени роли.

Мерси
Ми добре е да им дадат малко бюджет, че Ути ще сготви иначе малко човешко  Mr. Green

# 827
  • Берлин
Явно нещата доста са загрубели снощи  Shocked Не гледах, няма и как да гледам повторение. Довечера ли са елиминациите?

# 828
Гледах малко от Гала и казаха, че Жана се държала така не защото е имала лошо детство, а защото си е с бунтарски характер по рождение.
Според мен ще си тръгне Алекс. Той стои безличен и е все едно дали ще е в играта. Мернах по Нова видео от довечера и се беше разкрещял нещо, милия. Или знаят какво става навън или усеща, че е скучен и се старае Mr. Green

# 829
  • София
Маги Желязкова потвърди думите на майката на Жана Бергендорф, че Жана лъже за детството си. Учителката на Жана също казала в интервю, че Жана лъже и че  е била много трудно дете от малка.

# 830
  • Пловдив
Мен като цяло Лили все повече ми опротивява, но ми беше смешна как изтича при "майката" на къщата да се оплаче от съквартирантките  hahaha тая жена в някакъв момент е тръгнала обратно в развитието си и в момента се държи като тригодишна. А иначе за съня не можеш цял ден да дремеш и нищо да не вършиш и да очакваш да ти се спи вечерта... като не си се изморил.  Thinking

# 831
  • София
сигурно цял живот си е била такава, ама с възрастта се обостря. Явно се е възприела като матриарха на къщата.

# 832
  • Mediterraneo
Маги Желязкова потвърди думите на майката на Жана Бергендорф, че Жана лъже за детството си. Учителката на Жана също казала в интервю, че Жана лъже и че  е била много трудно дете от малка.

В качеството си на каква Маги Желязкова потвърждава или опровергава нещо  newsm78

# 833
Винаги съм смятала, че ББ е игра за по-млади от 60 г. хора и продължавам да смятам, че е така. Като твърдиш, че имаш 1001 болести и неразположения е напълно безотговорно да се вкарваш във формат с физическо и психическо натоварване и сигурна тенденция да те направят за смях. Алчност и глупост. И това при положение, че сам си казваш, че не си можел дори на ученически лагер да издържиш. Дано ББ я изпрати по живо, по здраво да си върви, не ми се гледа кривата й хленчеща физиономия още 1-2 седмици.
Споделям мнението напълно, но! само без последното изречение. И съм склонна да мисля, че в договорът й има уловка , както тя сама каза по "договор мога да отказвам мисии", точно с цел да ги дразни. Представете си само - всички освирепели от глад и баба Лили си носи кошничка с провизии също като една Червена шапчица. Ми същинско зрелище ще е.

# 834
Вероятно и за това тя е тази с привилегиите, а не Михов.

# 835
  • София

В качеството си на каква Маги Желязкова потвърждава или опровергава нещо  newsm78

Предполагам, че има информация.
Лили наистина беше смешна, когато "изтича" при Ирина и като малко дете се оплака от съквартирантите. Лили, която преди това на всеки казваше: Аз мога сама да преценя....сама да реша... Joy

# 836
Извинете за въпроса, понеже не съм гледала точно това предаване, но защо решиха, че Ирина е по-добра майка от Миглена, примерно?

# 837
  • Тра-ла-ла
Мдааа, Емануела ще влиза като гледам промото Tired

Не знам какво лошо има, че някои хора са си договорили привилегиите. Щом и ББ се е съгласил. Който има дупе - го прави. Който го смятат за ню-ню ВИП - не му минава номера. А някои просто не са се усетили и че могат да договорят нещо отгоре.

# 838
Извинете за въпроса, понеже не съм гледала точно това предаване, но защо решиха, че Ирина е по-добра майка от Миглена, примерно?

То се знае или много ясно, както казаха съквартирантите.  Simple Smile

# 839
Имаше мисия, трябваше да кажат коя е най-добрата и най-лошата майка в къщата според тях. Всички казаха Ирина, но никой не обясни защо смята така, поне аз не чух. Само един каза:"Ирина, разбира се"

Общи условия

Активация на акаунт