VIP Brother 2016 - тема 2

• 134 904
  • 1 676
  •   1
Отговори
# 870
# 871
Мислите ли, че тези СМС-и наистина играят някаква роля? Или сценаристите си наместват нещата?
В последните години вече дори не дават колко процента има всеки  Wink

Михов го запомних само с номинирането, иначе спокойно може и в изповедалнята да си живее без да разбера.

# 872
  • София
Ролята на смс-ите за гоненето е нулева, но имат значение за печалбата.Ама те от реклами печелят милиони, та не са приритали и за смс-ите.

# 873
  • Тра-ла-ла
Да вкарат малък Тошко в къщата. Да обясни за случая и малко да разнообрази скуката като си сваля гащите по няколко пъти на ден Laughing И да го настанят при Лили Laughing

# 874
  • Бургас
че то има ли балъци да пращат смс-и за такава глупост като ВБ, за тийнейджърите повечето брадъри са световно неизвестни, а и не са толкова глупави да се набутват с смс-и

# 875
  • София
Да вкарат малък Тошко в къщата. Да обясни за случая и малко да разнообрази скуката като си сваля гащите по няколко пъти на ден Laughing И да го настанят при Лили Laughing

newsm10   Joy Joy Joy  Лилето ще ореве къщата и съквартирантите съвсем ще побеснеят от нея.  Joy Joy Joy

# 876
Мерси за отговорите.За мене Миглена е по-добра майка от Ирина.Ще се аргументирам защо.
Миглена много пъти е казвала, че е дошла от Русе в София сама с четири деца, било и е много трудно в началото.Понякога са карали само с пакет солети.
Иринчето винаги попада на богати любовници, никога не се е борила сама.От протеже и любовница на Божков, през богат мъж и още по- богат любовнико- мъж.И това е най-добрата майка-пф!
Явно другите я асоциират с едноименното предаване, което водеше или всичко е нагласено.

# 877
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Михов го запомних само с номинирането, иначе спокойно може и в изповедалнята да си живее без да разбера.

Не казвай, че си забравила разказа му за това, че е бил с великата Лили Иванова.  Naughty Laughing

# 878

Не казвай, че си забравила разказа му за това, че е бил с великата Лили Иванова.  Naughty Laughing
Заявявам, че от мен клюкарка не става.
И това не знаех.

СМС-си не съм пращала никога.

# 879
Апелирам и аз да влезе Тошко Славков,да разкаже подробтости,пък може и в ефир да се повтори ситуацията. Mr. Green
Този скандал е от преди доста време и между другото и аз тогава за първи път чух за Цонвата щеровнучка. За съжаление най-веротно е вярно,тя не крие бурния си начин на живот,а и за Тошко се знае какъв е. Жалко,че търси такава евтина слава това момичи,с името си е могла да постигне много,но явно други приоритети има.

# 880
  • Ямбол
Не е необходимо да си клюкарка, а само да си гледала ВБ.

# 881
  • София
О, не, ако Тошко влезе - аз излизам от темата!

# 882
Аз съм пращала когато бяха на финал Здравко и Зара...пратих 1,2смс за Зара, но тогава след приключването на гласуването имаше теглене за кола и някой зрител пратил смс я печелеше. Та уж хем да покрепя този, който повече ми е харесал, хем да участвам в тегленето за наградата...
Сега не бих пратила, само за да остане някой...дреме ми кой ще остане, кой ще спечели...

# 883
Ужасна е Деси! И имам чувството, че ще се задържи в къщата.
Този пък Тошко е абсолютно дъно. Не можах да повярвам като спечели един от сезоните. И дори на финала пак беше на градус. Sick

СМС- си не съм пращала никога. Нито за Вип, нито за Биг Брадър. Изобщо за реалитита не пращам.

# 884
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Заявявам, че от мен клюкарка не става.
И това не знаех.

Значи не следиш внимателно ВБ.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт